imah Berita Hiburan Pikasediheun TONTON: Cinedigm Drop First Trailer pikeun Pilem Eco-Horor 'Unearth'

TONTON: Cinedigm Drop First Trailer pikeun Pilem Eco-Horor 'Unearth'

by Waylon Yordania

Cinedigm parantos nyandak hak distribusi pikeun Ngaleungit, pilem eko-horor anyar anu badé dileupaskeun akhir bulan ieu. Warta éta disayogikeun ku trailer anu anyar anu ngaganggu pikeun masihan kami rasa naon anu aranjeunna simpen.

Pilem ieu dibéntangan ikon horor Adrienne Barbeau (Éta halimun) sareng Marc Blucas (Buffy nu Vampire sina), sareng disetél ka jero di jantung Amérika. Bapana ngora, nekat pikeun nyalametkeun kulawargana, sacara teu sadar ngaluarkeun kakuatan jahat anu pikasieuneun ka komunitasna ti jero bumi.

Barbeau sareng Blucas diiluan ku PJ Marshall (Amérika Blora Story), Brooke Sorenson (kulawarga modern), Allison McAtee (Bumi Anu Salah), sareng Chad Conley (The Sisi Séjén).

Pilem ieu diarahkeun ku John C. Lyons sareng Dorota Swies. Duo saacanna ngarahkeun Schism jeung Teu aya Pamitan babarengan. Lyon nyerat naskah pikeun pilem sareng Kelsey Goldberg (Warta henteu kapendak).

"Éta sanés ngan ukur ngeunaan fracking tapi kumaha, sacara umum, urang nganggap barang-barang alam sakumaha biasa," saur Swies dina pernyataan. "Sarakah sareng kabodoan parantos ngancurkeun pasokan cai urang ku bahan kimia, limbah biologis atanapi radiologis."

Numutkeun Deadline, Cinedigm bakal aya Ngaleungit di Teater Laemmle North Hollywood tanggal 20 April kalayan siaran anu langkung ageung sumping di Bumi Bumi, 22 April.

Cuplikan pilem éta narik kami kana komunitas tani anu ngagalura tapi teu lami ngabalikkeun naskahna sabab hal anu aranjeunna henteu tiasa ningali mimiti nyerang pikiran sareng awakna. Éta getih sareng brutal sareng pasti katingalina sapertos anu kedah-tingali!

Pariksa Ngaleungit trailer, sareng hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar di handap!

Posts Related

Translate »