Connect with kami

wartos

Tonton Ari Aster urang 7 Pilem Pondok Nalika Urang Ngantosan Opus Salajengna

dimuat

on

munchausen

Sedengkeun urang sadayana ngantosan pilem Ari Aster salajengna — numutkeun anjeunna mangrupikeun "komedi mimpi buruk" anu lami opat jam, anjeun tiasa mariksa sababaraha karyana anu di handap ieu.

Tujuh pondok pondok ieu didamel sateuacan anjeunna janten studio A24 urang Darling sareng turunan taun 2018 harita midsommar di 2019.

Salah sahiji carita anu paling kontroversial dina sét ieu nyaéta Hal Aneh Ngeunaan Johnsons. Adegan pamuka nyalira leres-leres matak ngaganggu éta mangrupikeun uji kasabaran pikeun tetep nonton ngan ukur ningali dimana jalanna carita. Ieu sanés ngan ukur NSFW, ampir henteu aman nyalira! Tapi horor sapertos kieu anu urang ngarepkeun ti Aster.

Tingali:

C'est La Vie (2016)

 

Sirah kuya (2014)

 

Dasarna (2014)

 

geulis (2011)

 

TDF Leres Dianggo (2011)

 

munchausen (2013)

 

Hal Aneh Ngeunaan Johnsons (2011)

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Hulu Meunang Groovy Jeung Bakal Stream Full 'Ash vs Evil Dead' Series

dimuat

on

Bruce campél teu aub dina dirina Sétan paéh franchise taun ieu iwal sora na dina catetan phonograph di Bangkit Maot Jahat. tapi Hulu henteu ngantepkeun musim ieu tanpa kunjungan ti "gado," sareng aranjeunna bakal ngalirkeun sadayana Starz runtuyan Abong vs Jahat Maot dina Minggu, 1 Oktober.

séri éta hit diantara fans. Sahingga éta lumangsung tilu musim, disaluyukeun pikeun inflasi aplikasi streaming, éta kawas lima. Leungit, éta bakal jadi hébat lamun Starz geus nyokot Geritol sarta ditajong burit keur usum final pikeun mungkus hal up.

Ieu Juli kaliwat Bruce Campbell nyatakeun alatan konstrain fisik anjeunna teu bisa deui neruskeun kalungguhanana sakumaha Ash Williams dina franchise nu dimimitian leuwih 40 sababaraha taun ka pengker. Tapi hatur nuhun kana server modern sareng perpustakaan streaming, warisan na bakal terus hirup salami mangtaun-taun.

Abong vs Jahat Maot séri bakal ngalirkeun data dina Hulu dimimitian 1 Oktober.

Continue Reading

Movies

Dok Netflix 'Devil on Trial' Ngajalajah Klaim Paranormal tina 'Conjuring 3'

dimuat

on

Perkawis naon Lorraine warren sarta baris konstan nya jeung Iblis? Urang tiasa mendakan dina dokumenter Netflix anyar anu disebut Sétan dina Sidang nu bakal premiere on Oktober 17, atanapi sahenteuna urang bakal ningali naha anjeunna milih nyandak kasus ieu.

Deui dina taun 2021, sadayana dikubur di bumina, sareng saha waé anu ngagaduhan HBO Max langganan tiasa ngalirkeun data "Conjuring 3" dinten sareng kaping. Éta ngagaduhan ulasan anu dicampur, meureun kusabab ieu sanés dongéng imah hantu anu biasa Conjuring jagat raya dipikanyaho pikeun. Éta langkung tina prosedur kajahatan tibatan investigasi paranormal.

Salaku kalawan sakabeh Warren basis Conjuring pilem, Iblis Ngadamel Kuring Éta dumasar kana "carita nyata," sareng Netflix ngalaksanakeun klaim éta Sétan dina Sidang. E-zine Netflix tudum ngajelaskeun backstory:

"Sering disebut kasus 'Iblis Made Me Do It', sidang Arne Cheyenne Johnson, 19 taun, gancang janten subyek lore sareng pikagumbiraeun saatos janten warta nasional di 1981. Johnson ngaku yén anjeunna maéhan umur 40-na. tuan tanah taun heubeul, Alan Bono, bari dina pangaruh kakuatan demonic. Pembunuhan brutal di Connecticut narik perhatian para ahli démonologis sareng penyidik ​​paranormal Ed sareng Lorraine Warren, anu dikenal ku panyilidikanana kana haunting hina di Amityville, Long Island, sababaraha taun sateuacanna. Sétan dina Sidang nyarioskeun kajadian anu pikasieuneun dugi ka pembunuhan Bono, sidang, sareng akibatna, nganggo akun langsung jalma anu paling caket kana kasus éta, kalebet Johnson.

Lajeng aya logline: Sétan dina Sidang explores kahiji - sarta ngan - waktos "diilikan demonic" geus resmi dipaké salaku pertahanan dina sidang rajapati AS. Kaasup akun langsung ngeunaan dugaan diilikan sétan sareng rajapati ngareureuwas, carita anu luar biasa ieu maksakeun refleksi kana kasieun urang anu teu dipikanyaho.

Upami aya kitu, pendamping pikeun pilem aslina ieu tiasa masihan terang kumaha akuratna pilem "carita nyata" Conjuring ieu sareng sabaraha ngan ukur imajinasi panulis.

Continue Reading

wartos

[Fest Fantastic] 'Wake Up' Ngarobih Toko Perabot Imah janten Gory, Tempat Pamburu Aktivis Gen Z

dimuat

on

Gugah

Anjeun biasana henteu mikirkeun tempat-tempat hiasan bumi Swedia anu janten nol pikeun pilem horor. Tapi, panganyarna ti Budak Turbo sutradara, 1,2,3 mulang ka sakali deui embody 1980s jeung film urang dipikacinta ti jaman. Gugah nempatkeun urang dina cross-pembuahan slashers pangperangan tur pilem aksi set-sapotong badag.

Gugah nyaeta raja dina bringing on kaduga sarta ngalayanan eta up kalawan rentang nice of maéhan brutal tur kreatif. Kanggo sabagéan ageung, sakumna pilem diséépkeun di jero tempat hiasan bumi. Hiji wengi geng aktivis GenZ mutuskeun nyumput di gedong anu kapungkur ditutup pikeun ngarusak tempat pikeun ngabuktikeun panyababna dina saminggu. Saeutik maranéhna terang salah sahiji penjaga kaamanan kawas Jason Voorhees kalawan rambo kawas pangaweruh pakarang handmade jeung sarap. Teu butuh lila pikeun hal-hal mimiti kaluar tina leungeun.

Sakali hal take off Gugah teu ngantep nepi sadetik. Hal ieu ngeusi thrills pulsa-pounding jeung loba inventive jeung maéhan gory. Sadaya ieu kajantenan nalika jalma-jalma ngora ieu nyobian kaluar tina toko hirup-hirup, bari satpam Kevin anu teu aya anu ngeusi toko ku seueur sarap.

Hiji adegan, hususna, nyokot panghargaan kueh horor keur pisan gnarly tur pisan cool. Ieu lumangsung nalika grup kids stumbles kana bubu Kevin urang. Barudak disiram ku kebat cairan. Janten, énsiklopédi horor otak kuring panginten, éta tiasa gas sareng yén Kevin badé gaduh BBQ Gen Z. Tapi, Wake Up junun kaget sakali deui. Hal ieu diungkabkeun nalika lampu-lampu pareum sareng murangkalih nangtung dina warna hideung anu anjeun ngungkabkeun yén cairan éta cet glow-in-the-poek. Ieu lampu mangsa Kevin urang nepi ka anjeunna ningali nalika anjeunna ngalir dina kalangkang. Pangaruhna katingalina saé pisan sareng dilakukeun 100 persen sacara praktis ku tim pembuatan film anu saé.

Tim direksi balik Turbo Kid oge jawab lalampahan sejen deui ka 80s slashers kalawan Wake Up. Tim anu luar biasa diwangun ku Anouk Whissell, François Simard, sareng Yoann-Karl Whissell. Sadayana aya pageuh dina dunya pilem horor sareng aksi 80-an. Hiji tim anu fans pilem bisa nempatkeun kapercayaan maranéhanana di. Kusabab sakali deui, Gugah mangrupakeun blast lengkep ti slasher Palasik kaliwat.

Pilem horor sacara konsisten langkung saé nalika ditungtungan dina catetan handap. Pikeun alesan naon ningali lalaki alus meunang jeung nyimpen poé dina pilem horor teu katingal alus. Ayeuna, nalika jalma-jalma anu saé maot atanapi henteu tiasa ngahémat dinten atanapi mungkas tanpa suku atanapi hal sapertos kitu, éta janten langkung saé sareng langkung émut kana pilem. Abdi teu hoyong masihan nanaon tapi salila Q jeung A di Fantastic Fest pisan rad na energetic Yoann-Karl Whissell pencét dulur di panongton kalawan kanyataan pisan nyata yén dulur, madhab bakal maot tungtungna. Éta persis pola pikir anu anjeun pikahoyong dina pilem horor sareng tim mastikeun pikeun ngajaga hal-hal anu pikaresepeun sareng pinuh ku pati.

Gugah nampilkeun kami cita-cita GenZ sareng ngabebaskeunana ngalawan anu teu kaampeuh Getih kahiji kawas kakuatan alam. Lalajo Kevin ngagunakeun sarap handmade jeung pakarang pikeun ngancurkeun aktivis mangrupakeun pelesir kaliru jeung naraka loba senang. Maéhan inventif, gore, sareng Kevin haus getih ngajantenkeun pilem ieu mangrupikeun waktos anu saé ngabeledug. Oh, sareng kami ngajamin yén momen ahir dina pilem ieu bakal nempatkeun rahang anjeun di lantai.

Continue Reading