Connect with kami

Movies

Lady Gaga nyaéta Magnetic dina True-Crime 'House of Gucci' Trailer ti MGM

dimuat

on

DPR Gucci

MGM ngaluarkeun trailer munggaran pikeun DPR Gucci, pilem anyar anu diarahkeun ku Ridley témbal (alien) sareng dibintanginya Lady Gaga sareng Adam Driver. Pilem ieu dijadwalkeun kanggo dirilis dina November 24, 2021 di AS

Numutkeun Deadline, sinopsis resmi sapertos kieu:

DPR Gucci nyaritakeun kumaha Patrizia Reggiani (Gaga), tilas pamajikan Maurizio Gucci (Supir), plot pikeun maéhan salakina, incu desainer busana kasohor Guccio Gucci. Manjang tilu taun cinta, ngahianat, dekaditas, dendam, sareng rajapati, drama pamustunganana bakal nalungtik naon hartosna nami, naon anu pantes, sareng sabaraha jauh kulawarga pikeun dikendali.

Pilemna dumasar kana buku The House of Gucci: Carita anu Pikasieuneun ngeunaan Rajapati, Gelo, Glamor, sareng Sarakah ditulis ku Sara Gay Foren. Becky Johnston sareng Roberto Bentivegna nyerat naskahna.

Gaga sareng Supir mingpin pamaén bintang sadaya kalebet Al Pacino (Pembela Iblis), Salma Hayek (Ti Senja Til Subuh), Jeremy Irons (Paeh Ringers), Jack Huston (Antebellum), sareng jared Leto (bunuh diri pakuat).

Gaga sigana leres-leres néwak Reggiani dina ragam sareng dialék dina cuplikan sakumaha anjeun tiasa tingali dina sisi ku duaan.

Anjeun tiasa ningali trailer lengkep pikeun DPR Gucci di handap, sareng hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

GAMBAR FITUR: Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, sareng Al Pacino dina pamaén DPR Gucci

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Trailer 'King On Screen' - Dokumenter Stephen King Anyar, Moal lami deui

dimuat

on

Dinten ayeuna trailer resmi parantos dileupaskeun pikeun dokumenter énggal, Raja dina Layar, yén Dark Star Pictures geus kaala hak Amérika Kalér.

Leuwih taun, Stephen King geus meunang pangakuan salaku pangarang immensely populér tur prolific dipikawanoh pikeun penguasaan na horor, gaib, jeung tegangan. Gaya tulisanna sering dicirikeun ku déskripsi anu jelas sareng karakter anu pikaresepeun, sareng anjeunna ngan ukur gaduh kamampuan pikeun ngawangun suspense anu ku urang sadayana nikmati.

Raja miboga kamampuh nyieun rasa unease jeung teror dina setélan sapopoé; ieu geus jadi ciri khas pikeun pangarang. Sisi poék alam manusa sareng kumaha jalma-jalma silih ngarawat nyaéta mérek dagang sanésna anu sering dipasihkeun ku Raja dina karakterna.

The Synopsis: 1976; Brian de Palma ngarahkeun Carrie, novel munggaran ku Stephen King. Saprak harita, leuwih ti 50 sutradara geus diadaptasi master of buku horor kana leuwih ti 80 film jeung séri, ngajadikeun anjeunna pangarang paling diadaptasi hirup di dunya. Naon anu matak pikasieuneun ngeunaan anjeunna yén produsén film henteu tiasa ngeureunkeun adaptasi karyana? RAJA DI LAYAR ngahijikeun deui para pembuat film anu ngadaptasi buku Stephen King pikeun bioskop sareng TV, kalebet Frank Darabont (Shawshank panebusan, The Green Mile, The Leumpang Dead), Tom Holland (The Langoliers, Chucky), Mick Garris (The Stand, Sleepwalkers) jeung Taylor Hackford (Dolores Claiborne, Ray). Éta mangrupikeun pilem anu didamel pikeun fans sareng fans, dipimpin ku ambisi internasional.

Wawancara ogé kalebet Tim Curry, James Can, Dee Wallace, Mark L. Lester, Mike Flanagan, Vincenzo Natali, sareng Greg Nicotero. Diarahkeun ku Daphné Baiwir

Dokuménter éta bakal aya di bioskop pilihan dina 11 Agustus 2023, sareng On Demand sareng Blu-Ray dina 8 Séptémber 2023.

Continue Reading

Movies

Thriller Supernatural Anyar - 'Hell Hath No Fury' Aya Dina Karya

dimuat

on

Thriller gaib anyar, Naraka Teu Aya Amarah, ayeuna dina karya. (teu matak bingung sareng film 2021 anu judulna sami). Miles Crawford (Babul), Sharlene Rädlein (Spinning Out of Control), Brooke Butler (Ozark), Jamie Zevallos (The Tangkorak), jeung Lorenzo Antonucci (paradise Kota) geus asup kana pilem thriller Karbis Sarafyan jeung Andrew Pearce-dihasilkeun.

Ditulis ku Dennis Wilder sarta diarahkeun ku Rustam Vakilov, Naraka Teu Ngamuk nuturkeun Aidan (Crawford), hiji psikiater agnostik anu ngajalankeun fasilitas padumukan bari grieving leungitna anak nu anyar lahir jeung pamajikanana. Nalika salah sahiji pasiénna dibunuh sacara brutal sapertos karyawan énggal anu énggal dina kahirupanna, anjeunna nyobian saimbang pikeun nyalametkeun perkawinanna sareng nyegah fasilitas ditutup. Nalika caritana maju, Aidan kedah nyanghareupan kakurangan imanna sorangan sabab anjeunna sadar yén kaayaan anyar anu pikasieuneun ieu sanés-sanés waé.  

"Plotna nampilkeun campuran drama psikologis, horor, sareng unsur gaib anu bakal ngajantenkeun pamirsa tetep dina korsi," saur produser Sarafyan. "Ieu mangrupikeun stroy ngeunaan duka, iman, sareng kakuatan sumanget manusa pikeun ngatasi halangan anu paling nangtang."

Teu langkung seueur anu dipikanyaho ngeunaan thriller énggal ieu. Pariksa poto matak urang handap, sarta pariksa deui kalawan iHorror.com Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Naraka Teu Ngamuk.

Lorenzo Antonucci - Poto ku Michael Roud 
Jaime Zevallos - Poto ku og Fotografi 
Brooke Butler - Poto ku Bonnie Nichoalds
Miles Crawford - Poto ku Damu Malik 
Sharlene Rädlein - Poto ku Coco Jourdana 
Continue Reading

daptar

5 Pilem Horror Anyar Anjeun Tiasa Streaming Mimiti Minggu Ieu

dimuat

on

Kuring cukup umur pikeun nginget nalika saatos sékrési téater pilem horor énggal, anjeun kedah ngantosan genep bulan sateuacan anjeun mendakanana di toko pidéo lokal. Éta upami aranjeunna dileupaskeun di daérah dimana anjeun cicing.

Sababaraha pilem ditingali sakali sareng leungit kana kakosongan salamina. Aranjeunna waktos poék pisan. Untungna pikeun kami, jasa streaming parantos ngirangan ngantosan dugi ka sakedik waktos. minggu ieu urang boga sababaraha hitters badag datang ka VOD, jadi hayu urang luncat langsung.

* Pembaruan parantos dilakukeun pikeun tulisan ieu. The Ambek Hideung Girl jeung Monster Her bakal dirilis dina bioskop 9 Juni sarta bakal dirilis dina digital on jasa paménta 23 Juni.


Impian Hollywood sareng Ngimpi: Carita Robert Englund

Impian Hollywood sareng Ngimpi: Carita Robert Englund Poster pilem

Muhun, jadi ieu téh téhnisna lain pilem horor, tapi dokumenter. Kitu saurna, éta kedah tetep aya dina daptar jam tangan peminat horor minggu ieu. Dokumenter ieu ngeunaan salah sahiji ikon horor panggedéna. Lalaki anu ngaganggu sadaya impian urang, Robert englund (Ngimpina dina elm Street).

Henteu ngan ukur bahan sumber anu luar biasa, tapi urang gaduh dua ko-direktur anu hébat pikeun usaha ieu.  Gary Smart (Leviathan: Carita Hellraiser) jeung Christopher Griffiths (Pennywise: Carita na) geus nyieun ngaran keur diri di komunitas horor pikeun nyadiakeun di-jero analisis sababaraha film horor greatest kungsi dijieun.

Impian Hollywood sareng Ngimpi: Carita Robert Englund bakal streaming via Jurits dina 6 Juni. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan dokumenter ieu sateuacan ningali éta, pariksa wawancara kami sareng Gary Smart jeung Christopher Griffiths Ieuh.


Renfield

Renfield poster

Nicolas Cage (Manusa Wicker) hese pisan pikeun nempatkeun labél. Anjeunna geus di jadi loba film terrific, bari ogé ruining salah sahiji film horor rahayat greatest kungsi dijieun. Pikeun hadé atawa goréng, akting over-the-top na geus nempatkeun anjeunna dina tempat husus dina haté loba.

Dina iteration ieu Dracula, anjeunna diiluan ku Nicholas Hoult (Awak haneut), Sarta awkwafina (The Little putri duyung). Renfield Sigana janten langkung ringan dina klasik Bram Stoker dongéng. Urang ngan bisa ngaharepkeun yén gaya tercinta kagok tina Hoult mingles ogé jeung zaniness éta kurung dipikanyaho pikeun. Renfield bakal streaming on manuk merak 9 Juni.


Devilreaux

Devilreaux Poster pilem

Tony Todd (Lalaki permén) mangrupa salah sahiji ikon hirup greatest horor urang. Lalaki boga cara nyieun jahat seksi dina cara unmatched. Ngagabung Tony dina sapotong periode ieu teh endah pisan Sheri Davis (Bulan Amityville).

Ieu karasaeun cukup dipotong sareng garing. Kami nampi sababaraha rasisme jaman baheula anu nyababkeun kutukan anu ngaganggu bumi dugi ka ayeuna. Campur sababaraha voodoo pikeun ukuran anu saé sareng urang gaduh pilem horor. Upami anjeun hoyong anu langkung lami kana pilem horor énggal anjeun, ieu kanggo anjeun. Devilreaux bakal dileupaskeun kana video on jasa paménta on June 9th.


brooklyn 45

brooklyn 45 Poster pilem

Upami anjeun henteu acan ngalanggan Shudder, ayeuna waktuna pikeun nyobaan a trial bebas. Kitu cenah, sadaya fans horor kedah tetep dina daptar lalajo maranéhanana minggu ieu.. Tapi aranjeunna biasana ngawengku sababaraha film horor standout taun.

brooklyn 45 Sigana éta bakal janten salah sahiji anu saé. Geus narima pujian masif saméméh release na, hype on ieu geus kuring bungah. Dibintanginya Anne Ramsey (Nyandak Deborah Logan), Ron Hujan (Guru), Sarta Jeremy Holm (Mr. Robot). brooklyn 45 nyaéta pilem horor anyar anu paling diantisipasi minggu ieu. brooklyn 45 bakal pencét shudder 9 Juni.


Manehna datang ti Woods

Manehna datang ti Woods Poster pilem

Tubi parantos maén leungeunna dina ngadamel film horor sorangan samentawis ayeuna. Nepi ka titik ieu aranjeunna geus kirang ti stellar. Tapi sanggeus ningali trailer pikeun Manehna datang ti Woods, Abdi ngarepkeun éta sadayana badé robih.

Pilem ieu henteu masihan urang hal anu énggal, éta mangrupikeun legenda kubu kuno anu kabur. Tapi anu dipasihkeun ka urang nyaéta William Sadler (Tales from the Crypt) langsung balik deui ka tempatna. Ngalawan hantu nganggo bedil sareng mikanyaah unggal menitna. Upami anjeun milarian pilem horor énggal anu gampang dicerna, ieu mangrupikeun pikeun anjeun. Manehna datang ti Woods bakal pencét Tubi 10 Juni.

Continue Reading