imah Berita Hiburan Pikasediheun [Tinjauan Nightstream] Sci-fi tabrakan sareng Erotisme Aneh dina 'After Blue'

[Tinjauan Nightstream] Sci-fi tabrakan sareng Erotisme Aneh dina 'After Blue'

by Brianna Spieldenner
926 pintonan
Saatos Biru

Masih mikiran pasir keusik, tapi hayang leuwih warni, aneh jeung homo? Teu katingali langkung jauh ti Bertrand Mandico's (Budak Liar) sci-fi epik Saatos Biru (Syurga Kotor) anu nyiptakeun dunya impian anu erotis sareng aneh ngagunakeun épék kaméra praktis. 

Pikeun nyieun rasa lengkep pilem ieu bakal jadi usaha foolhardy. Datang ti sutradara anu naratas teh gerakan bioskop incoherent, ngahargaan film arthouse jeung excusing plot wandering diperlukeun pikeun ngarasakeun pilem ieu. Henteu janten bogged handap ku genre tunggal, pilem ieu pangalusna bisa digambarkeun salaku trippy, visuals praktis tur erotism transgressive dibungkus dina quest a sci-fi pahlawan barat urang. 

Film dimimitian ku abstrak, closeups warni ngeusi glitter sahiji protagonis ngaranna Roxy (tapi katresna désa nyebut dirina toksik) dicoo ku Paula Luna. voiceover nya ngécéskeun yén maranéhna hirup di planét After Blue, dimana atmosfir ngabalukarkeun bulu tumuwuh sakuliah awak maranéhanana sarta lalaki maot alatan bulu maranéhanana tumuwuh internal jadi maranéhanana kudu inseminated artifisial pikeun procreate. Upami éta sapertos premis anu anjeun tiasa nikmati jarak jauh, anjeun panginten tiasa ngantunkeun pilem ieu.

Roxy wanders pantai sakumaha tilu katresna Silih antara bullying dirina jeung nyieun kaluar saling. Manehna stumbles kana sirah nempel kaluar tina pasir, sarta discovers yén éta téh awéwé ngaranna Kate Bush (Agata Buzek) dikubur nepi ka sirah nya sabab manehna keur dihukum keur jahat. Anjeunna nyarios ka Roxy yén upami anjeunna ngabébaskeun anjeunna, anjeunna bakal ngabulkeun tilu kahoyongna. Roxy ngabébaskeun anjeunna, sareng anjeunna gancang maéhan tilu budak awéwé sareng nyababkeun malapetaka di seluruh daratan. Roxy sareng indungna, juru tata rambut désa, diusir ti komunitasna kecuali aranjeunna maéhan Kate Bush, sahingga ngamimitian perjalanan.

Saatos Biru

Gambar kahadean tina Nightstream

Sababaraha hal aneh sejenna nu kumaha bae sangkan kana carita: kaayaan seksual robah jadi serangan tentacle, pakarang dingaranan merek fashion, nipples oozing goo na marmer, sarta spooky stylized runtuyan hantu.

Sanaos éta mangrupikeun dongéng epik, ulah ngarep-ngarep mendakan seueur plot anu koheren di dieu. Logika internal plot langkung abstrak, sapertos dina hallucinogens. Sutradara janten kasohor saatos pilem na sateuacana, Budak Liar, nu sarua salaku warni, artsy na transgressive. 

Dina gaya Lars Von Trier sareng gerakan Dogme 95 Thomas Vinterberg, Mandico nyerat manifesto incoherence, misina nyaéta ngagungkeun bioskop salaku bentuk seni kacau anu henteu kedah dicekel ku gaya atanapi konvénsi plot khusus, sareng aranjeunna kudu filmed on stock pilem kadaluwarsa sarta ngagunakeun ukur épék kaméra praktis. Upami pilem ieu mangrupikeun manifesto na dina prakna, éta gampang pikeun ningali kumaha éta tiasa suksés atanapi henteu. Seueur aspék unsur surealis sareng abstrak tiasa dianggo sareng ngagambarkeun juru pilem anu berbakat, tapi plot anu leupas sareng teu lengkep tiasa janten pareum pikeun seueur. 

Jaba ti éta, film ieu mangrupa salametan visual pikeun dinikmati. Setélan apokaliptik alien ieu bersinar kalayan warna-warna anu ngalamun, potongan set anu anéh sareng kostum anu muluk sareng makeup anu ngalengkepan lokasi anu sanés ieu. 

Aktor anu sami muji dystopia rohangan anu aneh ieu. Aranjeunna ngadominasi tetempoan, interacting saling kalawan inténsitas animalistic sarta overabundance tina nafsu. Dina hiji momen dua jalma keur gelut, nu saterusna maranéhanana nyieun kaluar. 

Gemblengna film unapologetically ngarojong ngungudag kahayang awéwé. Kalawan gaya unik tur artistik filmmaking kaasup runtuyan nambahan featuring cahaya berwarna geulis, glitter, bulu na buligir, pilem asalna kaluar leuwih kawas puisi ti pilem.  

Ka luhur sadayana, skor synth ngalengkepan suasana pilem. Stylically, pilem ieu naék luhur kalawan kaleuwihan warni sarta kapinteran filmmaking sheer. Hanjakalna, plot henteu tiasa ngadukung sét fantastis tempatna. Bari dimimitian off ngajangjikeun, satengah kadua sigana meander sabudeureun dina halimun kawas karakter dina pilem.

Kalawan petualangan grand kawas The Odyssey or pasir keusik tapi loba aneh, pilem arthouse ieu boga arah seni marvelously skillful tapi lacks carita pikeun cocog eta.

Pariksa langkung seueur sinyalna Nightstream pikeun "Nami Luhur Judulna"Jeung"Saluareun Dua Menit Tanpa Wates. "

Pariksa trailer di handap.