imah Berita Hiburan Pikasediheun Reboot 'Nightmare on Elm Street' Bakal kajadian "Akhirna" Panulis Skrip

Reboot 'Nightmare on Elm Street' Bakal kajadian "Akhirna" Panulis Skrip

by Waylon Yordania

David Leslie Johnson-McGoldrick nyandak sababaraha menit tina jadwal sibuk na promosi Aquaman minggu ieu pikeun nyandak fans up to date ngeunaan kamungkinan rebooting New Line's A Nightmare on Elm Street.

Johnson-McGoldrick, anu kiridit nyeratna saacanna ngan ukur henteu ngan ukur James Wan Aquaman tapi ogé pahatu lalis jeung Konjuring 2, ngawartoskeun GameStop yén reboot masih kajantenan, tapi éta "henteu aya anu percolating waé."

Nyatana, panulis skrip nyarios yén anjeunna ayeuna fokus kana nyerat Konjuring 3, tapi éta a goreng ngimpina balikan deui henteu pernah jauh tina pipikiran panyipta di New Line.

Upaya terakhir pikeun reboot boot franchise na bioskop di 2010 dibintanginya ku Jackie Earle Haley, katakan, kirang tina hasil bintang kalayan seueur nunjukkeun kinerja Haley sabab alesan pilem na gagal.

Sedengkeun fans gancang luncat kana gerbong hate pikeun reboot khusus éta, aya seueur pembuat pilem sareng penggemar anu resep kana franchise sareng hoyong pisan ningali waralaba dibangkitkeun jalan anu leres.

Nyatana, dina sababaraha taun ka pengker, pembuat film indie parantos ucul-ucul kana bandwagon, ngalungkeun nami aranjeunna kana topi pikeun kasempetan pikeun nungtun pilem anyar.

Utamana, sutradara di Florida Domonic Smith pamirsa online anu henteu nganggo hiji tapi tilu "trailer" kanggo anu diusulkeun Impian: Balik ka Elm Street, anu henteu ngan ukur ngahasilkeun jutaan pandangan dina YouTube tapi ogé narik perhatian alum franchise.

Kalayan kasuksésan David Gordon Green's 2018 Lebaran anu ngencarkeun séri deui kana pilem aslina, sareng kalayan berita yén SpringHill Entertainment badé ngamajukeun reboot Jumaah kaping 13, tiasa nyobian deui A Nightmare on Elm Street leres janten anu manteng?

Kami pikir henteu, sareng sanaos Johnson-McGoldrick henteu tiasa masihan kami Kala waktos ayeuna, pasti aya cukup fans anu resep, utamina upami Robert Englund ucul-ucul. Aktor sareng favorit kipas na nyarios awal taun ieu yén anjeunna meureun resep mikeun sarung sakali deui.

Sareng meureun, ngan meureun, Smith panginten bakal kéngingkeun kasempetan éta ogé.

Nantikan ka iHorror pikeun sadaya pembaruan panganyarna, sareng hayu urang terang naon anu anjeun hoyong tingali dina reboot waralaba dina koméntar di handap!

Posts Related

Translate »