imah Berita Hiburan Pikasediheun 'A Nightmare on Elm Street' Dihapus Adegan Ngajadikeun Freddy Krueger Langkung Jahat

'A Nightmare on Elm Street' Dihapus Adegan Ngajadikeun Freddy Krueger Langkung Jahat

Freddy Krueger mangrupakeun bodo Bad

by Trey Hilburn III
53,466 pintonan
goreng ngimpina

Kuring sok mendakan éta lucu yén Freddy Krueger janten lebet kana budaya pop. Barudak ngumpulkeun wadah karét gelembung anu didamel sapertos sirah Freddy Krueger sapertos kitu Garfield. Lucuna, lalaki éta lain jalma alus. Kanyataanna, anjeunna molester anak jeung murderer. Sanajan kitu, anjeunna nyieun jalan kana sagala sorts collectibles pikeun kiddos. Heck, salaku murangkalih, kuring bakal ngutip Freddy Krueger sepanjang waktos. Dina salah sahiji Impian dina Elm Street's pamandangan dihapus, éta wangsit yén Freddy téh malah leuwih murderous tur jahat ti urang nuju ka yakin dina release téater.

Anjeun émut kana pamandangan nalika Nancy nyarios ka indungna ngeunaan asal-usul Freddy Krueger, leres? Éta mangrupikeun pamandangan anu informatif anu gaduh ibu Nancy nyarioskeun kana alat keur ngagolakkeun sareng Freddy. Nya, dina pamandangan anu dihapus urang ningali vérsi anu diperpanjang tina waktos éta - dimana ibu Nancy ngawartosan anjeunna yén Nancy sanés anu munggaran pikeun murangkalih. Kiddos anu munggaran dilahirkeun parantos dipaéhan ku Freddy.

Ieu ngalegaan ka sadaya kolotna Elm Street. Freddy kungsi maéhan sakabéh barudak maranéhanana sakali saméméh. Henteu ngan éta éksposisi Heboh gélo, tapi ogé bakal nyieun pikeun sampurna salajengna Ngimpina dina elm Street pilem. Éta bakal rada suram, tapi éta tiasa difokuskeun Freddy ngabunuh éta sadaya kelompok murangkalih. Pikirkeun Hal Aneh tapi sareng Freddy. Suram memang, tapi éta bakal ngajantenkeun prequel naraka.