imah Berita Hiburan Pikasediheun Bagikeun Rob Zombie Poto Rengse 1313 Mockingbird Lane; 'Munsters' House

Bagikeun Rob Zombie Poto Rengse 1313 Mockingbird Lane; 'Munsters' House

Budak Ieu Ngabentuk Saé pisan

by Trey Hilburn III
14,019 pintonan
Zombie

Rob Zombie sigana badé kaaslianana sareng adaptasi na anu bakal datang The Munsters. Kami parantos ningali sakedik produksi pilem éta berkat Zombie ngabagi poto-poto liwat Instagram na. Dina anu pang anyarna anjeunna ngabagi gambar anu luar biasa tina The Munster 's imah!

1313 Mockingbird Lane parantos réngsé sareng éta katingalina sacara réalistis asli. Zombie ngabagi gambar dirina nangtung di luar imah ku pesen anu dibaca, "Salam ti Hungaria, alias 1313 Mockingbird lane".

produksi The Munsters bade turun di Hungaria sareng Zombie siga anu ngajantenkeun daerah produksi na janten bumi anu leres pisan The Munsters.

Sajauh ieu, kami parantos ningali pelacur makeup kalebet sirah sirah Herman. Tingali jaket balap kulit Herman The Punk Rods, poto papakéan tina sét sareng seueur deui. Upami anjeun henteu acan nuturkeun anjeunna, anjeun pasti kedah.

Aya sakedik kontropérsi sareng wacana nalika Zombie diumumkeun janten salah sahiji judul adaptasi, tapi ku cara anu anéh, éta ngawangun janten persis anu diperyogikeun produksi. Zombie mangrupikeun pameget seumur hirup tina séri anu sapertos kitu Urang Munster mobil kulawarga diulas dina videona, sareng lagu Dragula asalna tina pembalap terkenal Herman, Drag-U-la.

Kumaha saur anjeun ngeunaan Zombie's Urang Munster poto produksi? Hayu urang terang dina bagian komentar urang Facebook jeung Twitter Kaca.

Munsters

Translate »