imah Berita Hiburan Pikasediheun Klip Pilem 'Wrong Turn' Anyar Némbongkeun Giant Log Mowing Down Hikers

Klip Pilem 'Wrong Turn' Anyar Némbongkeun Giant Log Mowing Down Hikers

by Timoteus Rawles
Giliran Anu Lepat (2021)

Giliran Anu Salah: Yayasan dileupaskeun klip mimiti-katingal minggu kamari ieu. Ayeuna judulna waé Giliran salah filmna dibintanginya Matthew Modine, Charlotte Vega, sareng Bill Sage; éta dijadwalkeun ngaleupaskeun di bioskop (sareng VOD henteu diwatesan) pikeun sapeuting-hijina dina 26 Januari.

Klip na mangrupakeun IGN ekslusif sareng masihan terang saeutik kana karakter ngora anu parantos ical di leuweung sareng dilacak ku sakumpulan bukit bukit kanibalistik. Pencipta séri Alan B. McElroy balik deui pikeun nyeratkeun deui-equel ieu bari Mike P. Nelson (The Domestics) ngarahkeun.

Klip di handap ieu nyayogikeun carita anu nunjukkeun sakumpulan babaturan anu leumpang muru jalan ngaliwatan Appalachian Trail. Kaluar ti mana, batang tangkal raksasa dileupaskeun sareng mimiti ngagulung saatos aranjeunna sapertos kapal uap abad pertengahan. Nalika aranjeunna kabur jebakan, salah saurang nonoman (Vardaan Arora) didukung kana tangkal nalika log kaluar-ti-kendali nuju anjeunna, nunjukkeun maotna getihna.

Francais, anu dimimitian ti taun 2003, ngagaduhan (dugi ka ayeuna) lima sekuel, masing-masing tingkat tingkat kritik. Kaseueuran, peminat satia kana aslina anu dibéntangan ku Eliza Dushku sareng Desmond Harrington. Resort panungtungan mangrupikeun entri terakhir kana séri deui dina 2014. Rebootan mimiti syuting dina Séptémber 2019 sateuacan pandemi.

Poster Péngkolan Salah

Salaku slashers bubu balik, éta Giliran salah waralaba dimimitian kuat. Sanaos konsépna diinjeum tina alur carita anu sanés, kipas horor kagum ku pembunuhan sareng kualitas produksi. Dina pilem anu salajengna, urang kanibal, masing-masing nganggo gaya bunuh diri janten monster pilem anu berkesan anu manjangan umur waralaba.

ieu panganyarna giliran sumping dina waktos nalika pikasieuneun pikasieuneun ngaraos pilem studio anu digosok saatos teras ningal pilem horor mandiri anu hébat nalika dikarantina di bumi. Imah produksi Jérman Constantin Films dihasilkeun Giliran salah kalayan Saban nyokot hak distribusi Amérika Kalér akhir taun kamari.

Giliran salah bakal dileupaskeun sapeuting di bioskop, sareng VOD, tanggal 26 Januari.

Posts Related

Translate »