imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'Midnight Mass' Netflix pikeun Teror di Kota Basisir

Cuplikan 'Midnight Mass' Netflix pikeun Teror di Kota Basisir

Entong Sieun

by Trey Hilburn III
20,897 pintonan
Massa tengah wengi

Cuplikan pikeun tawaran Mike salajengna Mike Flanagan di handap ieu The Haunting of Hill House jeung T.anjeunna Haunting of Bly Manor nyaeta tungtungna dieu! Massa tengah wengi katingalina janten doozy ogé. Éta pasti ngagaduhan sababaraha Stephen King Hal-hal anu Peryogi geter ditaburan di tempat-tempat sapanjang trailer. Kuring resep pisan pilem-pilem anu dipuseurkeun di basisir basisir, seueur pisan hal anu tiasa lepat dipotong tina peradaban. Cuplikanana henteu ngantepkeun kami, éta masihan kami cukup misteri sareng daging supados urang lapar deui. Kabeneran, urang henteu kedah ngantosan lami. Massa tengah wengi badarat di Netflix akhir bulan ieu.

Sinopsis pikeun Massa tengah wengi sapertos kieu:

Dongéng ngeunaan hiji komunitas pulau alit sareng terasing anu babagianana parantos diageungkeun ku wangsalna saurang nonoman anu ka hina (Zach Gilford) sareng kadatangan imam karismatik (Hamish Linklater). Nalika penampilan Paul Paul di Pulo Crockett pas sareng kajadian anu henteu dijelaskeun sareng siga anu ajaib, semangat agama anu diperbarui nyandak komunitas - tapi naha kaajaiban ieu dibanderol?

Massa tengah wengi dibéntangan Kate Siegel, Henry Thomas, Annabeth Gish, Robert Longstreet, Alex Essoe, Michael Trucco, Samantha Sloyan, Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Rahul Kohli, Kristin Lehman, Igby Rigney, sareng Annarah Cymone.

Naha anjeun bungah ningali Massa tengah wengi? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Massa tengah wengi disababkeun kaluar dina Netflix mimiti 24 Séptémber.

Translate »