imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Netflix sareng Chills' ngabawa sadayana Thrills pikeun Lebaran!

'Netflix sareng Chills' ngabawa sadayana Thrills pikeun Lebaran!

by Waylon Yordania
12,290 pintonan

Ayeuna kedah Séptémber. Unggal layanan streaming sareng saluran kabel ngaluncurkeun programna pikeun waktos anu paling mahal dina sataun ieu, sareng kami aya di dieu pikeun unggal menit. Henteu kedah dilangkungan, Netflix sareng Chills balik deui sareng program anu anyar sareng pikaresepeun salami sasih Séptémber sareng Oktober.

Henteu ngan ukur debutna séri anyar, tapi unggal Rebo, raksasa streaming bakal debut pilem anu pikasieuneun anyar pikeun ngajantenkeun anjeun datang deui salami musim ieu. Ti pilem kulawarga dugi ka pikasieuneun, Netflix sareng Chills ngagaduhan hal pikeun sadayana.

Tingali kana sadaya hiburan anu bakal datang di handap ieu sareng tong hilap grab grafik di handap pikeun panduan rujukan gancang!

Netflix sareng Chills Séptémber, 2021

8 Séptémber, Kana wengi Usum 2: 

Nalika urang ngantepkeun panumpang hiber 21 urang dina akhir Usum 1 anu akhirna mendakan panyumputan panonpoé dina bunker militér Soviét anu lami di Bulgaria, hanjakalna istirahatna aranjeunna pondok nalika kacilakaan ngarusak bagian pasokan katuanganana. Ujug-ujug ngudag deui di luhur taneuh, aranjeunna kedah indit ka Global Seed Vault di Norwégia salaku usaha anu nekad pikeun ngamankeun kasalametan. Tapi aranjeunna sanés ngan ukur ngagaduhan ideu éta ... Dina nami anu langkung saé, grup kami kedah pisah, maén saé sareng kru militér anu nyayogikeun, sareng berkorban dina balapan ngalawan waktos.

10 Séptémber, Lucifer Usum Akhir:

Ieu nya, usum ahir Lucifer. Pikeun nyata waktos ieu. Iblis nyalira parantos janten Gusti… ampir. Naha anjeunna ragu? Sareng nalika dunya mimiti kabuka tanpa Gusti, naon anu bakal anjeunna lakukeun salaku résponna? Gabung sareng kami nalika kami nyarios pamit manis ka Lucifer, Chloe, Amenadiel, Maze, Linda, Ella sareng Dan. Mawa jaringan.

10 Séptémber, mamangsan:

Dina sabtu minggu pesta jajaka na, Roman, lanceukna Albert sareng réréncangan na angkat jalan-jalan ka alam liar. Nalika grup ngadangu tembakan di caket dieu, aranjeunna ngajantenkeun ka tukang moro di leuweung. Nanging, aranjeunna geuwat mendakan diri dina nawar nekat pikeun salamet nalika aranjeunna sadar yén aranjeunna parantos kajiret ku anu nembak misterius.

Roman (David Kross), Albert (Hanno Koffler), Peter (Robert Finster) dina Prey dina Netflix sareng Chills

15 Séptémber, Buku Peuting:

Nalika Alex (Winslow Fegley), budak lalaki anu kataji ku carita pikasieuneun, kajebak ku dukun jahat (Krysten Ritter) di apartemen gaibna, sareng kedah nyarioskeun carita anu pikasieuneun unggal wengi tetep hirup, anjeunna ngahiji sareng tahanan anu sanésna, Yasmin ( Lidya Jewett), pikeun milarian jalan kabur.

17 Séptémber, Kaulinan Cumi:

Undangan anu misterius pikeun ngiluan pertandingan dikirim ka jalma anu résiko anu peryogi pisan artos. 456 pamilon ti sagala rupa lapisan masarakat dikonci kana lokasi rusiah dimana aranjeunna maénkeun kaulinan pikeun meunang 45.6 milyar won. Unggal buruan mangrupikeun kaulinan barudak tradisional Korea sapertos Lampu Merah, Lampu Héjo, tapi akibatna éléh nyaéta maot. Saha anu bakal meunang, sareng naon tujuanana dina pertandingan ieu?

22 Séptémber, Intrusi:

Nalika hiji salaki sareng pamajikan ngalih ka kota leutik, panjajahan di bumi nyababkeun pamajikan trauma sareng curiga yén jalma-jalma di sakurilingna panginten sanés anu katingalina.

24 Séptémber, Massa tengah wengi:

ti The Haunting of Hill House panyipta Mike Flanagan, MASA tengah wengi nyarioskeun dongéng ngeunaan hiji komunitas pulau alit, terasing anu babagianana aya anu dikuatkeun ku kadi deui pamuda anu ka hina (Zach Gilford) sareng kadatangan imam karismatik (Hamish Linklater). Nalika penampilan Paul Paul di Pulo Crockett pas sareng kajadian anu henteu dijelaskeun sareng siga anu ajaib, semangat agama anu diperbarui nyandak komunitas - tapi naha kaajaiban ieu dibanderol?

29 Séptémber, Lalaki Chestnut:

The Chestnut Man disetél di pinggiran kota Kopenhagen anu sepi, dimana pulisi ngadamel penemuan anu parah dina hiji isuk Oktober. Hiji awéwé ngora dibunuh sacara brutal dibunuh di tempat kaulinan sareng salah sahiji pananganna leungit. Di gigireunna aya jalma leutik anu didamel tina kastanye. Detektif ngora anu ambisius Naia Thulin (Danica Curcic) ditugaskeun dina kasus ieu, sareng pasangan énggalna, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Aranjeunna geuwat mendakan sapotong bukti anu misterius dina lalaki kastanye - buktina anu ngahubungkeunana sareng mojang anu leungit sataun katukang sareng dianggap maot - putri politikus Rosa Hartung (Iben Dorner).

29 Séptémber, Teu Aya Anu Hébat:

Ambar mangrupikeun imigran pikeun milarian impian Amérika, tapi nalika anjeunna dipaksa nyandak kamar di kosan, anjeunna mendakan dirina dina ngimpina anjeunna henteu tiasa kabur.

Netflix sareng Chills Oktober 2021

1 Oktober, Ucing pikasieuneun:

Dina ulang taun ka-12 na, Willa Ward nampi kado purr-fect anu muka konci dunya ilmu sihir, sato nyarios sareng seueur deui sareng rerencangan-sahabatna.

5 Oktober, Kabur Undertaker:

Naha Poé Anyar tiasa salamet tina kejutan di agam serpihan The Undertaker? Anjeun tiasa nangtoskeun nasib aranjeunna dina interaktif khusus WWE anu bertemakan ieu.

Kabur Undertaker. (LR) Big E, Xavier Woods, Kofi Kingston sareng The Undertaker dina Kabur Undertaker. c. Netflix © 2021

6 Oktober, Aya Batur Di Bumi Anjeun:

Makani Young parantos ngalih ti Hawaii ka Nebraska, kota leutik anu tenang sareng cicing sareng ninina sareng bérés SMA, tapi nalika mundur kana kalulusan dimimitian, babaturan sakelasna ditéwak ku niat pembunuh pikeun ngalaan rahasia paling poékna ka sakumna kota, ngaisikeun korban bari nganggo masker siga kahirupan anu nyanghareupan sorangan. Kalayan jaman misterius na nyalira, Makani sareng réréncanganna kedah mendakan identitas pembunuh éta sateuacan janten korban. Aya jalma di jero imah anjeun dumasarkeun kana novel terlaris Stephanie Perkins 'New York Times kalayan nami anu sami sareng ditulis pikeun layar ku Henry Gayden (Shazam!), diarahkeun ku Patrick Brice (ngabdi) sareng diproduksi ku James Wan's Atomic Monster (The Conjuring) sareng Shawn Levy's 21 Laps (muhrim Hirup). (Teu aya poto Netflix sareng Chills atanapi trailer anu sayogi ayeuna.)

8 Oktober, Hiji Dongéng Poék & Grimm:

Tuturkeun Hansel sareng Gretel nalika aranjeunna kaluar tina carita nyalira kana dongéng anu ngagulung sareng jahat kalayan pinuh ku kejutan aneh - sareng pikasieuneun.

13 Oktober, muriang Dream:

Hiji awéwé ngora bohong sakarat jauh ti bumi. Budak lalaki gigireunna. Anjeunna sanés indungna. Anjeunna sanés anakna. Babarengan, aranjeunna nyarioskeun carita anu matak pikasieuneun ngeunaan jiwa anu rusak, ancaman anu teu katingali, sareng kakuatan sareng keputusasaan kulawarga. Dumasar kana novél anu diakui sacara internasional ku Samanta Schweblin.

FEVER DREAM (L to R) Emilio Vodanovich salaku David sareng María Valverde salaku Amanda dina FEVER DREAM. Cr. NETFLIX © 2021

15 Oktober, Lebaran Fintastic Sharkdog's:

Hiu / anjing hibrida favorit sadayana urang siapkeun pikeun khusus Lebaran fintastic na nyalira!

15 Oktober, anjeun usum 3:

Dina Usum 3, Joe sareng Asih, ayeuna nikah sareng ngagedékeun orokna, parantos ngalih ka padumukan Kalér California anu leutik di Madre Linda, dimana aranjeunna dikurilingan ku pangusaha téknologi istimewa, blogger mommy anu ngahukum, sareng biohacker anu terkenal di Insta. Joe komitmen kana peran anyarna salaku salaki sareng bapak tapi kasieunan impulsiveness Cinta urang. Terus aya haténa. Naha awéwé anu anjeunna milari salami waktos ieu hirup langsung di gigireun? Putus tina kandang di kolong hiji hal. Tapi panjara perkawinan anu sampurna pikeun awéwé anu wijaksana pikeun trik anjeun? Nya, éta bakal ngabuktikeun kabur anu langkung rumit.

20 Oktober, Huntu wengi:

Pikeun kéngingkeun artos tambahan, mahasiswa kuliah Benny (Jorge Lendeborg, Jr) cahaya bulan salaku kusir salami hiji wengi. Tugasna: ngusir dua awéwé ngora anu misterius (Debby Ryan sareng Lucy Fry) di sakitar Los Angeles pikeun wengi di pésta. Ditawan ku pesona kliénna, anjeunna henteu lami deui terang yén panumpangna gaduh rencana nyalira pikeun anjeunna - sareng haus getih anu teu kahémat. Nalika wengi na kaluar tina kendali, Benny dorong kana tengah perang rahasia anu ngadu suku-suku vampir ngalawan pelindung dunya manusa, dipimpin ku lanceukna (Raúl Castillo), anu bakal liren nanaon pikeun ngirim aranjeunna deui kana kalangkang. Kalayan matahari terbit gancang, Benny kapaksa milih antara sieun sareng godaan upami anjeunna hoyong tetep hirup sareng nyalametkeun Kota Malaikat.

Huntu Wengi (2021)

27 Oktober, Hipnotik:

Bentang Kate Siegel, Jason O'Mara, sareng Dule Hill dina pilem ieu ngeunaan awéwé anu meunang langkung ti anjeunna nawar nalika anjeunna milarian bantosan hipnoterapis.

Netflix sareng Chills Hypnotic

Oktober TBD, Locke & Key Usum 2:

Usum ka dua nyandak duduluran Locke bahkan langkung jauh nalika aranjeunna berebut-rebut mendakan Rahasia perkawis kulawarga na.

Netflix sareng Chills Locke & Key

Oktober TBD, Teu aya Anu Sare di Leuweung Peuting ieu, Bagéan 2:

Sekuel pilem horor Polandia taun 2020, Teu aya Anu Sare di Leuweung

Netflix sareng Chills