imah Berita Hiburan Pikasediheun Neil Gaiman Méré Puncak Sneak tina Adaptasi Netflix Sateuacanna 'The Sandman'

Neil Gaiman Méré Puncak Sneak tina Adaptasi Netflix Sateuacanna 'The Sandman'

by Trey Hilburn III
1,611 pintonan
Gaiman

Abdi masih rada teu percaya The Sandman, salah sahiji karya anu paling hébat dina waktos urang, janten Netflix séri. Dina anu anyar di balik layar panyipta rekaman Neil Gaiman ngalangkungan set anu luar biasa sareng ogé ningali sababaraha prop anu hébat. Pikaresepeun ningali Gaiman teu tiasa nyarios dina lingkup dunya yén tim desain produksi parantos disarengan. Sakedap ningali dina Tom Sturdige ogé tiis pisan. Éta tulang pipi Morpheus sareng rambut hideung gagak katingali saé.

Sinopsis pikeun Si Sandman sapertos kieu:

Campuran beunghar mitos modéren sareng fantasi poék dimana fiksi kontémporér, drama sajarah sareng legenda lancar dijalin, The Sandman nuturkeun jalma-jalma sareng tempat-tempat anu kapangaruhan ku Morpheus, Raja Impian, nalika anjeunna nambulan kasalahan kosmis - sareng manusa - anu dilakukeun anjeunna salami ayana.

Ieu mangrupikeun usaha masif tina salah sahiji prestasi pangageungna Gaiman. Saé pisan pikeun ningali para penggemar tina matéri dina proyék. The Dark Kristal séri anu badé sumping di Netflix hebat pisan sabab tim produksi resep kana matéri éta. Kuring pikir yén The Sandman bakal nuturkeun anu cocog sareng hiji tim anu resep pisan kana materi.

Kami henteu tiasa ngantosan cek Gaiman urang Si Sandman nalika tungtungna dileupaskeun. Éta bakal janten ngantosan tangguh. Naon anu anjeun pikirkeun? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Rob Zombie bakal nyandak adaptasi The Munsters salaku proyék salajengna. Baca langkung seueur di dieu. 

Munsters

Translate »