Connect with kami

wartos

Telat ka Pésta: Muck (2015) - Pilem Anu Paling Ngaceluk Kuring Anu Katingali

dimuat

on

Bangsat

Kuring mutuskeun pikeun ningali acara ieu anu mutlak tina pilem saatos diskusi sareng sababaraha sasama panulis iHorror anu saacanna ditutupan Bangsat salaku bagian tina séri Kritik Cutthroat kami. Kuring ogé diperingatkeun yén kuring henteu resep pilem ieu.

Abdi henteu tiasa nyarios teuing kumaha pilem ieu ambek kuring. Kuring lalajo éta bari meakeun sababaraha gelas anggur, pikir éta bakal ngabantuan. Éta henteu.

Bangsat nyaéta pilem anu paling lucu sareng teu kahartos anu kuring kantos tingali. Éta yakin pisan - pisan kurang ajar - anu kuring ngarepkeun éta badan fisik janten kuring tiasa nyabak éta dina sampah.

gambar nu patali

Bangsat ngagaduhan sagala pangekangan sareng fokus ti saurang budak lalaki umur 15 taun anu nyusahkeun anu nembe mendakan majalah Playboy kahijina. Kusabab nalika éta turun ka dinya, éta leres pisan Bangsat nyaéta - alesan pikeun ngaluarkeun demam pikeun bentuk bikang anu sacara hypersexualized bari meredih sababaraha kekerasan umum pikeun masker salaku pilem horor.

Leres, ieu sanés pilem anu pangpayunna - ogé anu terakhir - pikeun ngagabungkeun nubile, awéwé anu biasana taranjang sareng splatter gore, tapi, biasana anjeun tiasa mendakan sababaraha kamiripan tina plot atanapi struktur anu koheren atanapi - naraka - bahkan gagasan anu jelas ngeunaan saha "bintang" anu sabenerna tina carita sial éta. Tapi, kuring ngamimitian payun kuring. Hayu urang ngarecah ieu sakedik.

Mimiti, sakedik tukang. Panulis / diréktur / produser Steve Wolsh ngadamel debut pilem na sareng Bangsat. Éta perdana di Playboy Mansion di 2015, sabab tangtosna waé.

Panulis / diréktur / produser Steve Wolsh via IMDb

Bangsat Bentang Lachlan Buchanan (Sang Muda sareng Emang) salaku karakter anu namina "Troit", Bryce Draper (Meungkeut), Stephanie Danielson (Paranormal Whacktivity), Béntang YouTube Lauren Francesca, sareng Playboy Playmate taun 2012 Jaclyn Swedenberg. Ikon pikasieuneun Kane Hodder kumaha waé ogé aya. Anjeunna pantes langkung saé.

Pilemna dimimitian ku sakelompok frazzled sareng dugaan ngaheureuykeun (anu aranjeunna sampaikeun ku ngan ukur sumpah, kusabab "akting") 20-somethings nalika aranjeunna muncul ti rawa rawa. Numutkeun kana pedaran pilem, aranjeunna "heureut kabur tina kuburan kuno", tapi tangtosna teu aya anu nyebatkeun saleresna. Sakalian. Atanapi naha tokoh awéwéna ngagem gigireun nanaon. Dua lalaki éta lengkep diasah - nganggo lapisan, bahkan - bari awéwé aya dina baju jero sareng teras-terasan ngadu ngeunaan hawa tiis. Éta omong kosong.

Salah sahiji jalmi terluka, tapi teu aya diskusi naon anu kajantenan, atanapi kumaha, atanapi naha. Inpormasi naon waé anu anjeun ngarepkeun pikeun nampi anu leres-leres bakal masihan pilem ieu sababaraha plot sigana bakal leungit.

Upami anjeun hariwang yén alur carita anu leungit bakal ngahalangan kana dialog quippy, anjeun tiasa istirahat gampang. Salah sahiji awéwé anu teu nganggo ageman ngadamel jab anu gagah sareng ganjil dina Horny Injured Douchebag (Maksad abdi, éta meureun nami karakter na) kalayan garis, "Anjeun teu gaduh getih cekap dina anjeun kanggo ngeusian kontol ageung anjeun".

Janten ... aya éta.

via WithAnO Productions

Naskah Wolsh sigana asalna tina sakola dialog Eli Roth, anu ngaliput basa sapertos "jantenkeun karakter anjeun leres-leres henteu dipikaresep" sareng "nyerat siga anu henteu kantos nguping paguneman déwasa manusa normal". Éta henteu tiasa diubaran.

Karakterna spout komentar homophobic sareng rasis sapanjang pilem - ipis dijilbab salaku "banter playful". Misogyny na pisan nyebar janten aya sacara harfiah sababaraha bentuk objektif verbal atanapi visual unggal 45 detik.

Dina kiridit pembukaan, salaku conto, kami dibéré adegan anu pinuh ku sudut kaméra anu mindahkeun anu fokus kana mantan anggota pésta anu leungit sareng sieun (anggap we?), Ngan ukur nganggo baju jero anu kotor (anjeunna dianggap maot, janten urang henteu pernah ningali nya deui) sareng kontéks enol.

Sanaos aya sababaraha nembak anu panjang, liren (seuseueurna caket) dadana taranjang, urang henteu jelas-jelas ningali raosna anu saleresna. Kusabab éta henteu penting? Sangkaan abdi? Anjeunna henteu bertindak sareng anjeunna beungeut, maranéh.

Hhh.

via WithAnO Productions

Salaku tambahan, kuring rada yakin yén skrip na henteu cukup lami pikeun ngadamel pilem pitur lengkep, janten kaputusanana ditetepkeun pikeun ngalakukeun aksi kalayan transkrip lamunan tina lamunan inane.

Éta hiji-hijina alesan anu tiasa dipikirkeun. Naha deui anjeun kedah ngalebetkeun pamandangan dimana "Troit" ngantosan tanggalna nalika anjeunna nyobian opat - leres, opat - set bra sareng panty anu béda dina kamar mandi bar. Anjeunna damel ngalangkungan kios Rahasia Victoria anu tétéla disimpen dina kantongna, nyobian mendakan kombinasi baju jero super seksi anu pangsaéna (pikeun tanggal anjeunna parantos di).

Salaku catetan sampingan, pikeun saha waé anu mikirkeun naon anu awéwé karinjang dina dompét ageung urang, kuring tiasa guaran-bangsat-tée anjeun sanés opat sét baju jero anu béda.

* Rubs dahi dina frustasi * Oke… dimana kuring.

Bangsat ngagaduhan kawani pikeun namina lokal horor fiksi na "West Craven" (kumaha wani anjeun). Aranjeunna ngalungkeun serelek nami saderhana ieu ku frékuénsi dadakan yén teu aya jalan pikeun anjeun sono, sanaos teu tiasa diputer dugi ka kira-kira dua per tilu jalan ngalangkungan pilem. Sanaos kitu, éta dipasihan koméntar kumaha "West Craven" "matak pikaboseneun" tapi "baheula cukup asik". Kumaha damang.

Ieu "unggeuk" ka legendaris Wes Craven karasaeun éta ditambihkeun salaku pamikiran tina naskah anu ku kuring dibayangkeun diwangun ku serangkaian serbet koktail anu dibungkus, dibarengan ku kecap "BOOBS" sareng "BUTTS" anu corétan ngalangkungan aranjeunna.

via WithAnO Productions

Hal anu kuring sebatkeun tadi mangrupikeun kabingung anu loba sareng para protagonis. Teu aya saurang ogé anu pikaresepeun, aranjeunna henteu heroik, sareng teu saurang ogé anu menonjol salaku "pahlawan" di dieu. Teu aya Girl Final, ngan sakumpulan bajingan anu pikeun sababaraha alesan kéngingkeun langkung seueur anggota dina kalakuan katilu nalika Troit sareng réncang awéwéna muncul.

Kami tinggaleun panasaran naha urang malah kedah jauh ngeunaan idiot ieu, sareng naha sih Troit sareng co. adegan perkenalan diperyogikeun pisan supaya butuh momentum pilem sareng dibawa ka eureun.

via WithAnO Productions

Henteu aya anu raoseun logis anu saleresna, teu aya anu kantos ngajelaskeun, sareng unggal-unggal tokoh ngalangkungan sungutna nyarios sababaraha garis asinine, anjeun ngeusi gelombang hate anu seger.

Sanaos kanyataan yén kelompok idiot anu ngora sareng seksi merjuangkeun kahirupan aranjeunna, henteu aya dorongan anu leres pikeun saha waé anu kénging bantosan. Pacing ieu pinuh ku buru-buru sareng liren anu sapertos nonton batur nyoba ngajalankeun pergeseran iteuk pikeun kahiji kalina.

Kuring bakal nyebutkeun éta Bangsat ngagaduhan humor létah anu nyata, tapi éta bakal nandakeun yén naon waé ngeunaan pilem éta bahkan lucu pisan. Kuring ngartos yén tujuanana nyaéta ngajantenkeun horor gaya eksploitasi anu pikasieuneun - semacam penghormatan peuting telat - tapi lengkepna henteu ngagaduhan kasadaran anu ngajantenkeun pilem-pilem éta asli sareng pikaresepeun.

Desain "mahluk" nguciwakeun, pikaboseneun, sareng henteu ditepikeun ku cara masihan indikasi saha aranjeunna atanapi dimana aranjeunna asalna. Pasti, pilem sanésna parantos nganggo ideu ieu ngeunaan "ancaman anu teu dikenal" sateuacanna, tapi sipatna biasana fantastis, sanés ngan sakumpulan budak botak anu katutup bubuk orok.

via WithAnO Productions

aya prequel a sakuduna dina karya kusabab jelas Bangsat mangrupikeun bagian tina trilogi. Sugan prequel bakal ngécéskeun sababaraha hal ngeunaan naon anu lumangsung ku éta "kuburan" dina awal taun Bangsat, tapi dina kepraktisan, éta ideu paling bodo anu kuring kantos nguping. Prequel aya pikeun ngeusian inpormasi tambihan pikeun kaperluan ngawangun dunya, henteu kedah nutupan liang plot anu réaktif anu anjeun moal tiasa dirawat.

Aranjeunna mimiti ngumpulkeun dana kanggo prequel ngalangkungan Kickstarter sateuacanna Bangsat malah dileupaskeun sacara umum, sareng anu ngadukung henteu pikagumbiraeun ngeunaan hadiah anu leungit sareng kurangna kapamilikan ti Wolsh. Henteu aya anu matak pirsawan pikeun langkung mirip pilem anu matak nguciwakeun ku premis anu henteu lengkep sareng reureuh opat taun antara judul.

ayeuna, Bangsat tiasa gaduh sababaraha kualitas panebusan - Kuring biasana bakal muji sinematografi atanapi épék praktis - tapi kuring leres-leres henteu tiasa ngadaptar upami aya anu pantes pikeun pilem ieu. Éta kumaha keuheul éta.

Janten Leres.

Abdi benci.

gambar nu patali

Ngepaskeun dina minggu payun kanggo édisi anu sanés Akhir ka Pésta! Anjeun tiasa mariksa langkung seueur judul tina séri lumangsung urang dieu.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

'Saw X' Puncak Waralaba sareng Peunteun Tomat Rotten Pangluhurna

dimuat

on

ragaji

ratings ieu mindeng robah, tapi sakumaha eta nangtung ayeuna Saw X geus ngamankeun skor Rotten Tomat pangluhurna dina sajarah franchise urang. The installment 10th, ayeuna di bioskop, geus narima hiji 84 persén "seger" rating, garnering eupan balik positif ti kritik sarta audiences sapuk.

nu ragaji runtuyan, dipikawanoh pikeun sarap intricate sarta horor psikologis, geus katempo rupa-rupa panarimaan kritis leuwih taun. Pilem perdana 2004, anu netepkeun panggung pikeun waralaba, saacanna nyepeng rekor kalayan rating kesegaran 50 persen. Pilem aslina ieu, sering dipuji salaku thriller perintis, penting pisan pikeun ngaluncurkeun karir tokoh-tokoh kasohor sapertos sutradara. James Wan jeung ko-panulis Leigh Whannell.

Klip Resmi Saw X

Sanajan kitu, teu kabeh film dina séri geus jadi untung. Saw: Bab Pamungkas, dirilis dina 2010, languished di handap kalawan mere rating 9 persen. Malah dibéntang-béntang Jampi: Tina Kitab Saw, featuring heavyweights Hollywood Chris Rock jeung Samuel L. Jackson, junun ukur 37 persen.

Naon anu ditétélakeun Saw X papisah? Seueur anu ngahubungkeun kasuksésanna pikeun uih deui ka akar waralaba bari nawiskeun sudut pandang anu seger. Pilem ieu janten prequel, ngeusian celah naratif antara dua pilem munggaran. Tobin Bell, nembalan peranna salaku Jigsaw menacing (atanapi John Kramer), parantos dipuji pikeun pagelaranana. Kritikus geus dicatet yén portrayal Bell di Saw X utamana riveting, jeung Nu Hollywood wartawan muji-Na "sora serak sareng gravitas anu ngancem".

Ningali Tobin Bell
Tobin Loncél

Diréktur Kevin Greutert, anu saméméhna dikeureuyeuh Ningali VI jeung Saw 3D, Sigana geus struck nu chord katuhu jeung audiences waktos sabudeureun. Pranata mangsa disorot pamahaman Greutert ngeunaan fanbase franchise urang, nyatakeun yén anjeunna delivers "Persis naon anu aranjeunna hoyongkeun".

ulasan séjén geus sarua nguntungkeun:

  • katurunan disgusting"Saw X delivers a franchise tinggi, tur éta henteu leutik feat sapuluh installments jero. Aya rasa kasadaran anu nyaman sareng humor anu aya dina sekuel anu ngagunakeun kesederhanaan pared-back na pikeun nunjukkeun karakter sareng gore.
  • DigitalSpySaw X geus dikirimkeun paling éféktif ragaji lanjutan deui… Saw X masih bisa nganteurkeun gore Anjeun kukituna nyangka ti a ragaji outing, tapi dina usaha pikeun ngalakukeun hal anu anyar sareng henteu ngan ukur anu lami, éta berpotensi nyuntik séri kalayan getih seger.
  • IndieWire: "Jalma-jalma kedah ngeureunkeun bobo sareng John Kramer. … Sanggeus dasawarsa salaku release taunan Lebaran paling hyped-up di aughts, ragaji tungtungna deui Oktober ieu pikeun nyarios ka Taylor Swift yén anjeunna sanés ngan ukur ngalakukeun vigilante shit. Wilujeng, Tobin. Anjeun pantes hiji ieu. ... Paling agonizing, suspenseful ragaji sequelna acan.”

Saw X geus nyetel patokan anyar pikeun installments hareup. Naha anjeun resep pisan atanapi pendatang dina séri ieu, pilem ieu ngajanjikeun perjalanan anu pikaresepeun.

Continue Reading

Harita pilem

[Fest Fantastic] 'Infested' Dijamin Bikin Audiens Ngageter, Luncat sareng Ngajerit

dimuat

on

Kaserang

Geus sababaraha waktu saprak spiders éféktif dina nyieun folks leungit pikiran maranéhanana jeung sieun di bioskop. Panungtungan waktu kuring ngelingan eta keur leungit pikiran suspenseful anjeun kalawan Arachnophobia. Panganyarna ti sutradara, Sébastien Vaniček nyiptakeun bioskop acara anu sami Arachnophobia tuh nalika eta mimitina dirilis.

Kaserang dimimitian ku sababaraha individu kaluar di tengah gurun pilari spiders aheng handapeun batu. Sanggeus ayana, lancah teh dicokot dina wadah pikeun dijual ka kolektor.

Flash ka Kaleb hiji individu kacida obsessed jeung pets aheng. Nyatana, anjeunna gaduh koleksi mini ilegal di apartemenna. Tangtu, Kaleb ngajadikeun lancah gurun imah saeutik nice dina kotak sapatu kumplit jeung bit cozy pikeun lancah bersantai. Pikeun heran na, lancah junun kabur tina kotak. Teu butuh lila pikeun manggihan yén lancah ieu deadly sarta baranahan dina ongkos alarming. Moal lami deui, wangunan pinuh dipak kalawan aranjeunna.

Kaserang

Anjeun terang eta moments saeutik urang sadaya geus ngalaman jeung serangga unwelcome nu datang ka imah urang. Anjeun terang éta instan sateuacan urang pencét éta kalayan sapu atanapi sateuacan urang nempatkeun gelas. Momen-momen alit dimana aranjeunna ujug-ujug ngaluncurkeun ka urang atanapi mutuskeun pikeun ngajalankeun laju cahaya nyaéta naon Kaserang teu flawlessly. Aya seueur waktos dimana aya anu nyobian maéhan aranjeunna nganggo sapu, ngan ukur kaget yén lancah éta langsung naék panangan sareng kana beungeut atanapi beuheungna. ngageter

Warga gedong ogé dikarantina ku pulisi anu mimitina yakin aya wabah virus di gedong éta. Janten, warga anu malang ieu nyangkut di jero kalayan seueur labah-labah anu gerak bebas dina liang hawa, juru sareng dimana waé anu anjeun pikirkeun. Aya pamandangan dimana anjeun tiasa ningali batur di kamar mandi ngumbah raray/leungeunna sareng ogé kajantenan ningali seueur lancah anu ngorondang kaluar tina liang hawa di tukangeunana. Pilem ieu ngeusi seueur momen-momen anu nyegerkeun sapertos kitu anu henteu ngantep.

Ensemble tina karakter sadayana cemerlang. Tiap di antarana sampurna ngagambar tina drama, komedi, sareng teror sareng ngajantenkeun karya éta dina unggal ketukan pilem.

Pilem ieu ogé maén dina tegangan ayeuna di dunya antara nagara pulisi sareng jalma-jalma anu nyobian nyarios nalika peryogi bantosan nyata. Batu jeung arsitéktur tempat teuas film mangrupa kontras sampurna.

Kanyataanna, sakali Kaleb jeung tatanggana mutuskeun aranjeunna dikonci di jero, nu chills sarta jumlah awak mimiti naek nalika spiders mimiti tumuwuh sarta baranahan.

Kaserang is Arachnophobia meets pilem Safdie Brothers kayaning Inten Uncut. Nambahkeun moments sengit Safdie Brothers ngeusi karakter saling ngobrol jeung shouting dina gancang-ngawangkong, paguneman-inducing kahariwang ka lingkungan chilling ngeusi lancah deadly Crawling sakuliah jalma jeung anjeun boga Kaserang.

Kaserang nyaeta unnerving na seethes kalawan teror kadua-ka-detik kuku-biting. Ieu mangrupikeun waktos anu paling pikasieuneun anjeun tiasa di bioskop pikeun waktos anu lami. Upami anjeun henteu ngagaduhan arachnophobia sateuacan nonton Infested, anjeun bakalan.

Continue Reading

wartos

Katerangan urban: A ulang 25th Retrospective

dimuat

on

Pikeun Silvio.

Taun 90-an éta sinonim jeung rénaisans pilem slasher, kalawan loba datang panas kaluar ti heels of ngajeritkasuksésan genre-ngarobah 's. Legenda Perkotaan éta salah sahiji pilem sapertos anu lumbered dina kategori 'Scream rip-off', tapi gancang naek kana status legendaris sorangan, gaining popularitas badag alatan maéhan surem sarta undeniably haunting atmosfir na. Ayeuna, 25 taun ti release aslina, Legenda Perkotaan masih karasaeun jadi chilling jeung thrilling sakumaha eta lumangsung deui.

Miluan kuring dina ngahirupkeun deui sababaraha hal konci anu ngajantenkeun éta istimewa: tina pambukaan anu hebat sareng karakterna dugi ka maotna unik sareng legenda anu diideuan ku aranjeunna. Hayu urang ngagungkeun 25 taun pilem tercinta anu pasti aya dina daptar nonton biasa horor mana wae.

Blanks on set kalawan Leto na Rosenbaum

1998 slasher Palasik diarahkeun ku ngora, up na datang sutradara Jamie Blanks, ngan 26 taun dina waktos éta. Naon anu kuring lakukeun dina umur 26? Masih hirup jeung kolot! Blanks asalna boga panon na on Abdi terang naon anu anjeun lakukeun usum panas kamari komo diarahkeun hiji bohongan-trailer pondok tapi pamustunganana Jim Gillespie geus kungsi hired pikeun pakasaban.

Pikeun seueur, kalebet sutradara, éta kedah dirasakeun sapertos nasib sapertos Wes Craven sareng ngajerit Abdi henteu tiasa ngabayangkeun thrill sareng nada Legenda Perkotaan keur 'direbut' dina cara anu sarua lamun éta sutradara sejen. Blanks milih gaya kirang visceral sarta pendekatan langkung muted nu nyandak telat Silvio Horta's gagasan jeung ditarjamahkeun dina cara nu nyorong panongton ngagunakeun imajinasi maranéhanana, nu digawé tremendously ogé sarta, dina cara, ngagambarkeun kateupastian jeung kanyahoan tina sagala legenda urban nyata.

Nu maéhan neunggeul

Pilem mimitina disetél dina usum tiis, ku kituna kostum parka anu nyaman, tapi parobahan produksi ngarobih setting musiman. Pamustunganana, kostum éta dijaga sareng sanaos saderhana pisan dina desain, aya anu pikaresepeun sareng tiasa diaksés dina penampilanna. Slasher: Partéi kaliru, Pasti geus pasti dicokot inspirasi ti ieu, sakumaha killer na ngagem gaya parka sarua. Sanajan kitu, éta soaking baseuh jeung slick kalawan unggal getih korban ... touch ditambahkeun nice.

Naskah Horta ogé rada béda. Utamana, tungtung ieu rada dirobah: eta diulas maot sejen tur euweuh penampilan ti Brenda. Sabalikna, grup murid 'aneh' anyar diantar ku Reese. Sakali salah sahijina, Jenny, keur nyalira, sungut nya muffled ku leungeun gloved. Hiji kampak diangkat kana hawa lajeng struck handap, motong ka hideung.

Nkk
Michelle Mancini (Natasha Gregson Wagner)

Urban Legenda dimimitian ku cara visually keuna tur unsettling na, kawas ngajerit, Runtuyan bubuka na penting dina netepkeun nada sarta dibawa teror nepi deukeut jeung pribadi, maén kalawan pamanggih carita folklore awéwé terasing jeung claustrophobia. Tapi, tibatan budak awéwé nyalira waé siap-siap nonton pilem, éta awéwé nyetir nyalira dina kaayaan anu pas pikeun horor naon waé.

Skor haunting Christopher Young netepkeun urang kana naon anu bakal janten pilem atmosfir sareng poék, anu matak pikasieuneun sareng kaagungan. Urang gancang-gancang diwanohkeun ka Michelle Mancini, budak awéwé riang nyetir mobil SUV na dina wengi baseuh nyanyi sareng Bonnie Tyler… Anjeunna enggal-enggal mendakan yén anjeunna kakurangan bénsin sareng kapaksa lirén di pom bénsin anu sepi, sareng patugas anu pikasieuneun. Nalika ngeusian mobilna, patugas ningali aya anu ganjil sareng tiasa ngabujuk anjeunna asup ka jero, nganggo alesan yén kartu kiriditna henteu jalan. Jelas Michelle waspada sareng nalika sadar yén patugas ngabohong, anjeunna lumpat, sieun pikeun hirupna. Ironi lumpat tina kasalametan kana cakar bahaya memang pikasieuneun.

Brad Dourif sakumaha Michael McDonnell

Hayu urang hilap kecap-kecap anu pikasieuneun ngajerit tina jero beuteung patugas nalika anjeunna tungtungna tiasa ngabébaskeun aranjeunna tina gagapna… "aya batur di jok tukang!", Frasa anu ikonis sapertos dialog Dourif anu teu émut sareng ngirimkeun hawa tiis anu leres. handap tulang tonggong. Nalika Michelle kabur dina mobilna di jalan anu sepi dina banjir cimata, hujan pelting turun ka dirina, guludug keprok, sosok katingal naék di tukangeunna dina gelap sareng kilat kilat. Dina hiji jurus gancang tina kampak, Michelle dipegatkeun, ngirim sabeulah nabrak jandela, daging, getih jeung bulu dina ujung na. Gambarna luntur, kampak ngaleungit tina tetempoan sareng anu tinggaleun nyaéta jandela anu rusak. Runtuyan bubuka maénkeun kalayan rasa anu teu dipikanyaho dimana anjeun henteu terang iraha pembunuhna bakal nyerang sareng ku cara naon… Ieu saréat pikeun fans Sinématografi jeung ujung korsi gorehounds ogé. Bubuka aslina Horta éta saeutik leuwih macabre sanajan sarta aub sirah Michelle urang rolling arah kaméra dugi sungut nya ngeusi layar tur pamandangan lajeng transitioned ka Natalie yawning, narik kaluar tina sungut nya.

Natalie (Alicia Witt) jeung Paul (Jared Leto)

Disetél di Pendleton, Universitas New England anu hébat anu mangrupikeun karakter anu luar biasa dina dirina sorangan, caritana nuturkeun 'gadis pamungkas' Alicia Witt Natalie Simon, anu mendakan dirina neuleumkeun dina pembunuhan bertema folklore sadis… hiji sigana yakin nya. Natalie diiluan ku wartawan enigmatic Paul, dicoo ku Jared Leto (anu sigana mungkir sagala pangaweruh ngeunaan pilem) pikeun nalungtik murders, nu coincide jeung ulang 25th tina pembantaian asrama Stanley Hall. Sapanjang pikeun numpak pikasieuneun aya babaturanana, grup anu dipilih sampurna anu ngagambarkeun stereotypes horor tangtu… Brenda, satia jeung bubbly bestie Natalie, Damon, nu prankster incessant jeung tips frosted, Sasha, nu slutty sex nasehat radio show host jeung Parker, nya. kabogoh frat-guy.

Danielle Harris sakumaha Tosh

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hootie meunang microwaved

Dekan universitas aya di gigireun pendak sareng pembunuhna, dina legenda anu ngaréplikasi 'The Ankle Slicing Car Thief' atanapi 'The Man Under The Car'. Anjeunna tangtu boga tendons ankle na sliced ​​kabuka sarta ragrag kana halangan spike ban. Geus waktuna pikeun frat-guy loudmouth maot na Parker pasti meunang eta dina cara metot nu mixs 3 atawa 4 legenda kana hiji. Dina pésta persaudaraan, Parker nampi telepon sareng dina tungtung telepon aya sora misterius anu nyarioskeun anjeunna badé maot… akrab? Sorana nyindiran anjeunna, sanaos Parker yakin éta ngan Damon nyobian nyingsieunan anjeunna nganggo legenda 'The Babysitter And The Man Upstairs', tapi pembunuhna leres-leres ngagunakeun legenda 'The Microwaved Pet' sareng parantos ngagoreng anjing Parker Hootie dina gelombang mikro, anu hasilna. dina katurunan, ngabeledug dinner uncooked daging anjing.

Pupusna pamungkas Parker sanajan asalna dina bentuk legenda 'Pop Rocks And Coke' sareng pembunuh éta ngaleungitkeun éta kalayan bantosan Draino anu ageung pikeun ngabéréskeun anjeunna. Sasha maot pas saatosna dina pulas dina legenda 'Love Rollercoaster Scream', nalika serangan sareng jeritan maotna disiarkeun langsung dina hawa, anu sadayana nganggap mangrupikeun prank pembantaian ulang taun Stanley Hall. Sateuacan pupusna anjeunna nuju di pésta dimana saurang lalaki nyarioskeun ka anjeunna ngeunaan lagu 'Love Rollercoaster', anu disebatkeun ngajerit nyata ti korban rajapati.

Reese (Loretta Devine) kalayan lambang Pendleton

Salaku ogé ngabogaan fun, maot kreatif kalayan saeutik nuansa ka aranjeunna, Urban Legend nampilkeun tumpukan béntang horor, rujukan jeung endog Easter. Professor Wexler dicoo ku legenda horor Robert Englund. Ngaran kulawarga Michelle nyaéta Mancini, tangtosna pikeun ngarujuk kana panyipta Child's Play Don Mancini. The rencang SPBU, Michael McDonnell, dicoo ku Chucky dirina Brad Dourif. Duanana Joshua Jackson sareng Rebecca Gayheart aya dina kasurupan 2 sareng karakter Gayheart namina Brenda nyaéta Bates, saatos Norman Bates.

Tosh dimaénkeun ku ratu jeritan Danielle Harris, dipikanyaho maén Jamie Lloyd dina Lebaran 4 sareng 5 bahkan tukang jaga anu pikasieuneun teras maénkeun Three Finger dina pilem Wrong Turn munggaran… berbunyi 'Amicum Optimum Factum', nu ditarjamahkeun jadi 'sobat pangalusna ngalakukeunana'. Ngomongkeun éta…

Budak awéwé nganggo pita

Killer nembongkeun salah sahiji karesep kuring dina sagala pilem slasher. Tempatna di Aula Stanley anu ditinggalkeun, ayeuna mangrupikeun bumi horor dimana mayit para korban parantos ditampilkeun, Natalie enggal mendakan awak Brenda ngagolér dina ranjang. Nalika anjeunna ngajauhan kabingungan, Brenda naék di tukangeunana, nyéépkeun hiji dina rahang sareng seuri sapertos psikopat anu teu aya. Nalika Natalie hudang, pembunuhna muncul dina visi kaburna, nyentak tiung sareng Brenda nyarios, "Gotcha!".

Pamungkasna dimaénkeun sacara maniak sapertos anu anjeun ngarepkeun sareng Brenda anu gila anu ngungkabkeun yén sababaraha waktos sateuacan Natalie sareng Michelle nyababkeun pupusna kabogoh SMA sareng tunangan nalika aranjeunna mutuskeun nyetir tanpa lampu payun sareng nyobian 'High. Legenda Beam Gang Initiation, nyaéta nalika mobil anu hurungkeun deui diburu sareng dibunuh. Ngan hartina pikeun prank bodo, Natalie jeung Michelle ngahaja maéhan anjeunna, shattering Brenda na sanity dirina kana bit.

Pilem éta klimaks bunderan pinuh ku Brenda muncul dina tonggong mobil Paul nganggo kampak sareng saatos scuffle sakedap, rokét kaluar tina jandela sareng ka walungan, teu pernah katingali deui… tapi, tangtosna anjeunna katingali deui, sareng dina pamandangan tungtung éndah nu ningali Brenda hirup tur ogé, manehna mucunghul jeung grup anyar murid ngagem pita sabudeureun beuheung na. Penampilan anyar anu menarik ieu diilhami ku dongéng/legenda 'The Girl With The Green Ribbon', dasarna carita budak awéwé anu sirahna disimpen dina awakna ku pita. Anjeun tiasa ningali ieu salaku Brenda anu rada dirobih sareng pita anu ngalambangkeun dirina tetep babarengan… atanapi anjeunna zombie tanpa sirah. Naon waé cara, éta saleresna mangrupikeun kacindekan anu unik sareng nyugemakeun sareng sareng kagilaan asli na, ngajantenkeun Brenda salah sahiji pembunuh awéwé karesep kuring.

Robert Englund salaku Professor Wexler

Nu matak stellar, kalawan loba Kujang jeung béntang hareup diulas tur salaku surat wasiat kana naskah Silvio Horta urang well-ditulis tur ketat anjeun meunang ngan cukup naon unggal karakter ngeunaan saméméh maranéhna keur ditelasan kaluar. Englund nyéépkeun kajahatan sareng nyisir unggal pamandangan kalayan glint anu sombong dina panonna. Joshua Jackson muterkeun fool sampurna sarta méré pilem relief komik na, hususna, anjeunna shines dina pamandangan batu pop kawentar dimana eta Sigana mah manehna kungsi waktos hébat convulsing di lantai. Gayheart panginten janten bintang dina acara éta salaku réréncangan anu bakti sareng pembunuh gila, khususna nalika monolog ahirna dimana anjeunna tiasa nyapek pamandangan sareng nempatkeun kakuatan tambahan kana karakterna.

Éta dina momen-momen dimana Brenda malik tina maniacal ka husk anu disiksa ditimbang ku duka dimana anjeun leres-leres tiasa percanten yén anjeunna salaku awéwé anu jiwana dicabut sareng diganti ku amarah. Sarta ulah poho Loretta Devine incomparable sakumaha Reese Wilson, toting bedil emas, maot-hard kipas tina Blaxpoitation pilem Coffy. Anjeun tiasa ningali anjeunna salaku Urban Legend's Dewey, ngan pikaresepeun sareng rada kagok, tapi sikep seuneuna leres-leres ngajantenkeun Reese janten karakter anu kuat.

Brenda (Rebecca Gayheart) jeung Natalie (Alicia Witt)

Pilem ieu pikasieuneun sareng pikasieuneun sareng leres-leres ngagaduhan suasana anu paling poék dina slasher mana waé, tapi ogé karasaeun pisan ku nostalgia 90an murni. Malahan arsitéktur neo-Gothic sareng set-pieces ngajadikeun anjeun ngarasa hoyong ngorondang kana layar, tapi éta ngan ukur kuring sabab kuring resep kana TV sareng pilem anu ngagaduhan paguron luhur bahkan ngan ukur setting universitas. Aya hal enchanting acan spooky ngeunaan aranjeunna, nu di Legenda PerkotaanKasus 's leres-leres nambihan misteri sareng aura umum. Anjeun ngarasa kawas lauk leutik di laut lega, tapi lamun killer datang, eta tembok nutup jeung anjeun trapped. Aya dimana-mana pikeun lumpat tapi teu aya anu nyumput sareng ieu pasti pilihan anu sampurna pikeun pilem slasher kalayan modus operandi anu ageung. Pramuka lokasi pencét emas sareng milih setting anu pas, anu ngajantenkeun premis saderhana janten anu langkung ageung…

siga ngajerit, Legenda Perkotaan dibayar reverence ka horor ku cara sorangan sarta mangrupa surat cinta ka genre anu. Sabenerna film horor dijieun pikeun fans horor hardcore. Éta pikeun kamungkinan misterius anu teu dipikanyaho sareng pangperangan tina legenda kota sapertos Scream pikeun pilem sareng fandom. Duanana subjék anu rooted dina inspirasi, kanyahoan jeung naon bisa jadi kanyataan pikasieuneun lamun dibawa ka hirup. Dina waktos éta seger pisan sareng gaduh jenius maén dina kasieunan anu urang sadayana gaduh di nonoman urang. Sarerea terang hiji urban legend sareng unggal kota ngagaduhan anu jero dina sajarahna. Anjeun ngarasa langsung nyambung kana témana sareng ditarik kana caritana, anu ngajantenkeun Urban Legenda langkung seueur tibatan 'ngan hiji clone Scream'. Cai mibanda warisan langgeng sorangan, nu, jujur ​​kuring miharep urang meunang nganjang deui dina mangsa nu bakal datang.

Sigana gélo mikir yén pilem ieu 25 taun heubeul, tapi éta. Dina 25 taun deui urang masih bakal ningali deui ieu kalayan resep. Sakumaha ceuk paribasa… aranjeunna henteu ngajantenkeun aranjeunna sapertos biasa.

Continue Reading