imah Berita Hiburan Pikasediheun "Mothman" Katingali di Chicago O'Hare ku USPS Airport Worker

"Mothman" Katingali di Chicago O'Hare ku USPS Airport Worker

by Timoteus Rawles
11,483 pintonan
Sam Shearon

The Singular Fortean Society, publikasi warta paranormal anu "nganteurkeun celah antara skeptisisme sareng kapercayaan," ngalaporkeun yén saurang veteran Pos Amérika Serikat 15 taun pendak sareng mahluk anu jangkung, beureum-bermata, bersayap saatos damel di Bandara Internasional O'Hare di Chicago akhir bulan kamari.

Pagawe ngahubungi Manuel Navarette tina UFO Clearinghouse pikeun nyaritakeun caritaanna.

Singketna, saksina nyarios yén anjeunna leumpang ka mobilna sonten sonten saatos bérés lami sareng ningali lalaki ageung nganggo jas ageung dimimitian deui ti anjeunna tina kalangkang. Ngan éta sanés lalaki lalaki — sareng éta henteu jas.

Hayu urang nguping anjeunna nyarios:

"Kuring nembé ngantunkeun padamelan di USPS Sorting Facility di O'Hare Airport kira-kira jam 11 dinten Kemis tanggal 00 Séptémber sareng jalan kaluar ka mobil kuring nalika ningali aya anu nangtung di tungtung tempat parkir [lot] dimana kuring biasana parkir. Mimitina mah panginten éta jalma jangkung pisan sareng jas panjang. Nalika kuring caket kana mobil kuring, kuring muka konci mobil kuring, anu nyababkeun lampu hurung kuring dihurungkeun. Lampu lampu kuring nyerang jalma anu nangtung sakitar 24 dugi 20 kaki tina mobil kuring nyababkeun éta bélok sareng neuteup ka katuhu kuring.

Kuring ningali yén ieu sanés sababaraha jalmi tapi sababaraha [mahluk] panon beureum, sareng anu katingalina janten jas saleresna jangjang anu nyebar nalika tos katingali ka kuring. Mimitina mah panginten éta mangrupikeun manuk, manuk ageung pisan, tapi kuring henteu kantos ningali manuk anu jangkungna ampir tujuh kaki jangkung. Abdi 5'4 ″ sareng hal ieu katingalina langkung jangkung tibatan kuring sahenteuna dua kaki. Hal ieu teras ngamimitian ngadamel sababaraha jinis sora kicauan, ampir satengah kicauan sareng satengah klik sapertos saha anu ngeklik létahna tapi langkung gancang. Éta teras nyada sababaraha jinis sora screeching sareng angkat lumpat ka arah kuring, dugi ka 10 kaki kuring sareng angkat ka awang-awang sareng ngalayang di luhur kuring.

Kuring ngagorowok hysterically nalika kuring rengkuh ka tukangeun panto mobil muka sareng kuring teuleum heula kana sirah mobil kuring. Abdi panik caket nalika kuring nyobian ngajalankeun mobil, nutup sareng ngonci panto sareng ngahurungkeun lampu interior kuring. Kuring ngamimitian mobil kuring sareng angkat kaluar ti tempat parkir sareng ngalayang di jalan dugi ka nabrak jalan utama. Kuring dugi ka bumi sareng ngawartoskeun salaki kuring anu ogé damel di fasilitas anu sami sareng anjeunna anu ngawartosan ngeunaan paningali tina hal ieu. Kuring kasieunan teu aya gunana sareng miharep kuring moal ningali deui hal ieu. Hal ieu ngorondang di daérah éta, nyingsieunan jalma dugi ka maot. Kuring miharep jalma bandara mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal ngeunaan hal ieu dina hiji poé. ”

Shutterstock

Shutterstock

Sanaon sesah nyarioskeun naon anu ditingali ku pagawé USPS wengi éta, éta pastina mirip pisan sapertos urang Mothman.

Pikeun anjeun anu teu wawuh sareng legenda Mothman éta dimimitian dina akhir taun 60an di Point Pleasant West Virginia ampir 500 mil ti Chicago. Sababaraha saksi ningali hal anu gedé sareng siga manusa ngalayang ngalangkungan langit. Anu saurang ngajelaskeun éta salaku "manuk ageung sareng panon beureum," sareng anu sanésna saur anjeunna katingali siga "lalaki ngalayang ageung sareng jangjang sapuluh-suku."

Ramalan Mothman (Panah Saran)

Richard Gere: "Ramalan Mothman"

Kakara leuwih sataun saatos ditingali awal mahluk éta, dina Désémber 1967, Sasak Perak lokal rubuh ngabunuh 46 jalma nalika buru-buru magrib. Ti saprak éta, Mothman parantos janten legenda cryptozoological, salah sahiji anu parantos ngainspirasi novel, dokumenter, sareng bahkan a pilem Hollywood blockbuster dibintanginya Richard Gere.

Tanda Pérak Jambatan Pérak

Richie Diesterheft ti Santa Barbara, CA, AS

Pagawe USPS di Chicago O'Hare ditaros ku Navarette upami hal anu anjeunna tingali katingali sapertos naon anu dilaporkeun ku média sareng dimana inditna nalika hiber. Navarette nyarios yén anjeunna: "Henteu paduli dimana éta ngapungkeun sareng anjeunna sanés badé caket pikeun milarian terang."

Aya kambuh paningalian "Mothman" pikeun sababaraha taun ka pengker di sareng sakitar Danau Michigan. Nyatana, numutkeun The Singular Fortean Society, aya laporan ti unggal nagara anu wawatesan sareng Great Lake.

Anjeun tiasa maca carita lengkep ngeunaan padamel USPS IEUH.

Lalaki motret mahluk anu mirip legendaris 'Mothman "tina Point Pleasant | WCHS

WCHS: Saluran 8

KREDIT Poto / ARTWORK HEADER: Sam Shearon