Connect with kami

wartos

"Mothman" Katingali di Chicago O'Hare ku USPS Airport Worker

dimuat

on

Sam Shearon

The Singular Fortean Society, publikasi warta paranormal anu "nganteurkeun celah antara skeptisisme sareng kapercayaan," ngalaporkeun yén saurang veteran Pos Amérika Serikat 15 taun pendak sareng mahluk anu jangkung, beureum-bermata, bersayap saatos damel di Bandara Internasional O'Hare di Chicago akhir bulan kamari.

Pagawe ngahubungi Manuel Navarette tina UFO Clearinghouse pikeun nyaritakeun caritaanna.

Singketna, saksina nyarios yén anjeunna leumpang ka mobilna sonten sonten saatos bérés lami sareng ningali lalaki ageung nganggo jas ageung dimimitian deui ti anjeunna tina kalangkang. Ngan éta sanés lalaki lalaki — sareng éta henteu jas.

Hayu urang nguping anjeunna nyarios:

"Kuring nembé ngantunkeun padamelan di USPS Sorting Facility di O'Hare Airport kira-kira jam 11 dinten Kemis tanggal 00 Séptémber sareng jalan kaluar ka mobil kuring nalika ningali aya anu nangtung di tungtung tempat parkir [lot] dimana kuring biasana parkir. Mimitina mah panginten éta jalma jangkung pisan sareng jas panjang. Nalika kuring caket kana mobil kuring, kuring muka konci mobil kuring, anu nyababkeun lampu hurung kuring dihurungkeun. Lampu lampu kuring nyerang jalma anu nangtung sakitar 24 dugi 20 kaki tina mobil kuring nyababkeun éta bélok sareng neuteup ka katuhu kuring.

Kuring ningali yén ieu sanés sababaraha jalmi tapi sababaraha [mahluk] panon beureum, sareng anu katingalina janten jas saleresna jangjang anu nyebar nalika tos katingali ka kuring. Mimitina mah panginten éta mangrupikeun manuk, manuk ageung pisan, tapi kuring henteu kantos ningali manuk anu jangkungna ampir tujuh kaki jangkung. Abdi 5'4 ″ sareng hal ieu katingalina langkung jangkung tibatan kuring sahenteuna dua kaki. Hal ieu teras ngamimitian ngadamel sababaraha jinis sora kicauan, ampir satengah kicauan sareng satengah klik sapertos saha anu ngeklik létahna tapi langkung gancang. Éta teras nyada sababaraha jinis sora screeching sareng angkat lumpat ka arah kuring, dugi ka 10 kaki kuring sareng angkat ka awang-awang sareng ngalayang di luhur kuring.

Kuring ngagorowok hysterically nalika kuring rengkuh ka tukangeun panto mobil muka sareng kuring teuleum heula kana sirah mobil kuring. Abdi panik caket nalika kuring nyobian ngajalankeun mobil, nutup sareng ngonci panto sareng ngahurungkeun lampu interior kuring. Kuring ngamimitian mobil kuring sareng angkat kaluar ti tempat parkir sareng ngalayang di jalan dugi ka nabrak jalan utama. Kuring dugi ka bumi sareng ngawartoskeun salaki kuring anu ogé damel di fasilitas anu sami sareng anjeunna anu ngawartosan ngeunaan paningali tina hal ieu. Kuring kasieunan teu aya gunana sareng miharep kuring moal ningali deui hal ieu. Hal ieu ngorondang di daérah éta, nyingsieunan jalma dugi ka maot. Kuring miharep jalma bandara mutuskeun pikeun ngalakukeun hiji hal ngeunaan hal ieu dina hiji poé. ”

Shutterstock

Shutterstock

Sanaon sesah nyarioskeun naon anu ditingali ku pagawé USPS wengi éta, éta pastina mirip pisan sapertos urang Mothman.

Pikeun anjeun anu teu wawuh sareng legenda Mothman éta dimimitian dina akhir taun 60an di Point Pleasant West Virginia ampir 500 mil ti Chicago. Sababaraha saksi ningali hal anu gedé sareng siga manusa ngalayang ngalangkungan langit. Anu saurang ngajelaskeun éta salaku "manuk ageung sareng panon beureum," sareng anu sanésna saur anjeunna katingali siga "lalaki ngalayang ageung sareng jangjang sapuluh-suku."

Ramalan Mothman (Panah Saran)

Richard Gere: "Ramalan Mothman"

Kakara leuwih sataun saatos ditingali awal mahluk éta, dina Désémber 1967, Sasak Perak lokal rubuh ngabunuh 46 jalma nalika buru-buru magrib. Ti saprak éta, Mothman parantos janten legenda cryptozoological, salah sahiji anu parantos ngainspirasi novel, dokumenter, sareng bahkan a pilem Hollywood blockbuster dibintanginya Richard Gere.

Tanda Pérak Jambatan Pérak

Richie Diesterheft ti Santa Barbara, CA, AS

Pagawe USPS di Chicago O'Hare ditaros ku Navarette upami hal anu anjeunna tingali katingali sapertos naon anu dilaporkeun ku média sareng dimana inditna nalika hiber. Navarette nyarios yén anjeunna: "Henteu paduli dimana éta ngapungkeun sareng anjeunna sanés badé caket pikeun milarian terang."

Aya kambuh paningalian "Mothman" pikeun sababaraha taun ka pengker di sareng sakitar Danau Michigan. Nyatana, numutkeun The Singular Fortean Society, aya laporan ti unggal nagara anu wawatesan sareng Great Lake.

Anjeun tiasa maca carita lengkep ngeunaan padamel USPS IEUH.

Lalaki motret mahluk anu mirip legendaris 'Mothman "tina Point Pleasant | WCHS

WCHS: Saluran 8

KREDIT Poto / ARTWORK HEADER: Sam Shearon

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading

wartos

Trailer Luc Besson 'Arthur: Malediction' Ngarobih Impian Budak Leutik janten Ngimpina

dimuat

on

Arthur

Arthur: Malediction janten sagemblengna meta ku nyokot dunya fantasi tina Arthur jeung Minimoys sarta bringing kana lampu anyar incredibly disturbing. Kanyataanna, kabagjaan budak leutik pas janten ngimpina pikasieuneun reel. Ieu kawas babaturan anjeun nyandak anjeun kaluar pikeun pariksa kaluar sababaraha Harry Potter lokasi syuting jeung tungtung nepi kudu perang jeung Voldemort.

Sinopsis pikeun Arthur: Malediction sapertos kieu:

Kusabab budak leutik, Alex geus kipas badag tina saga pilem fantasi Arthur jeung Minimoys. Janten réréncangan anu paling saé kaget anjeunna ku kado khusus pikeun ulang taun ka-18: perjalanan ka bumi nagara anu ditinggalkeun dimana saga dipasang. Anu dimimitian salaku petualangan sabtu minggu, gancang janten ngimpina anu maot…

Film ieu dibéntangan Mathieu Berger, Thalia Besson-Sylla, Lola Andreoni, Mikaël Halimi, Yann Mendy, Jade Pedri, Vadim Agid, Marceau Ebersolt, Ludovic Berthillot.

The Luc Besson-dihasilkeun Arthur: Malediction sumping dina digital sareng VOD mimiti 3 Pebruari.

Continue Reading