imah Berita Hiburan Pikasediheun Jerit Midsummer Mulih Ka Pantai Panjang - Tiket Ayeuna Dijual!

Jerit Midsummer Mulih Ka Pantai Panjang - Tiket Ayeuna Dijual!

by admin

Wah! Hésé yakin yén kami parantos lebet kana bulan Maret sareng usum panas usum gancang, sareng anjeun terang naon maksadna? MidSummer Scream, Festival Lebaran bakal balik deui pikeun taun kadua di Long Beach Convention Center, sareng tikét dijual ayeuna! Midsummer Scream bakal nawiskeun sababaraha tempat wisata, presentasi panel kelas dunya, hiburan live, vendor, tamu, sareng pésta saatos jam di Queen Mary! Parios siaran pers di handap ieu sareng terang kumaha anjeun tiasa mésér tikét sateuacanna.

Sareng émut pikeun parios deui sareng iHorror pikeun langkung seueur pembaruan ngeunaan kasempetan anu luar biasa ieu. #StayScary!

Tina Kaluaran Pers: 

SCREAM MIDSUMMER mulih deui ka Pusat Konvénsi Pantai JULY 29 & 30, 2017

Tiket AYEUNA DIJUAL Pikeun PREMIER JABAR BARAT DI HALLOWEEN, GUNUNG, JEUNG FESTIVAL LUCU

 

March 8, 2017 - Tikét téh ayeuna diobral pikeun Midsummer Scream 2017, anu bakal diayakeun di Pusat Konvénsi Pantai Panjang Saptu sareng Minggu, Juli 29-30. Saatos debut anu hébat taun ka tukang, Midsummer Scream balik deui ka Long Beach kalayan pamales kanyeri dina sabtu minggu tina teu lirénna Lebaran, atraksi anu angker, presentasi panel kelas dunya, hiburan langsung, démo makeup, vendor anu endah, sareng jam-jaman anu jahat pésta di salah sahiji lokasi kagiatan paranormal anu paling ikonik di dunya - Ratu Mary.

Pilihan tikét sayogi ayeuna at MidsummerScream.org.

Penggemar anu hadir dina Midsummer Scream 2017 aya dina acara Lebaran anu mimiti, sabab ampir unggal aspek konvénsi langkung ageung sareng langkung saé taun ieu, kalebet:

Presentasi Kelas Dunya sareng Tempat Panggung Utama anu langkung ageung

Salaku acara kick-off resmi pikeun usum Lebaran di Sor-California, Midsummer Scream nampilkeun antrian presentasi utama anu teu aya tandinganna ku tempat wisata panggedéna di Basisir Kulon. Baris utama Panggung Utama epik taun ayeuna kalebet Universal Studios Hollywood Lebaran Peuting Horror, Ladang pikasieuneun Knott, Pelabuhan Gelap Ratu Mary, sarta Genep Gendéra Magic Mountain Fright Fest. Presentasi Panggung Utama ieu bakal diayakeun dina seni anu éndah Teater Teras, anu ngagaduhan tempat linggih anu raoseun dugi ka 3,000 penggemar anu ngagorowok.

Aula Bayangan Mini Haunts & Pameran Slider

Komponén liar-populér tina Midsummer Scream, éta Aula Bayangan mulih dina 2017 nampilkeun 14 sawangan anu pikasieuneun ngeunaan atraksi Lebaran populér anu sumping di California Kidul ieu. Salaku tambahan pikeun "mini haunts" aula, tim paméran slaider énergi tinggi, Brigade buruk, bakal tampil sababaraha kali unggal dinten, penggemar anu ngagumbirakeun kalayan prestasi anu luar biasa tina kamahéran atletik sareng agility anu endah.

Pesta Peuting Saptu Anu Maha Agung Nuju Ratu Maryam

Kalayan salah sahiji tempat panas kagiatan paranormal paling populér di dunya caket di gigir Pusat Konvensi Long Beach, éta impian impian janten kanyataan pikeun ngumumkeun yén pésta wengi Sabtu Midsummer Scream bakal diayakeun dina kapal Ratu Mary ku para ahli parebut jero nalika Sirkus Sinister Gelap. Fans sareng freaks bakal nari wengi saatos ningali pemandangan Long Beach Harbour tina Sports Deck kapal, anu bakal ngagaduhan hiasan anu pikasieuneun, monster anu nyumput, sareng seueur karakter favorit anjeun ti Queen Mary's Dark Harbor!

Live Entertainment, Pengalaman Teater Haunting, sareng Horor Galau

Salami sabtu minggu, Midsummer Scream bakal nawiskeun seueur jinis hiburan langsung sareng pangalaman anu ngageleger, mimitian ti ramah kulawarga dugi ka ekstrim. Grup Teater Underground Zombie Joe mulih dina 2017 sareng khusus Pati Kota produksi pasti teu keur lemah haté. Anu nyiptakeun Balik Podcast Bumi datang ka Midsummer Scream taun ieu ku tempat-tempat "pilih petualangan anjeun sorangan" pangalaman, sareng Paksa Alam Produksi bakal ngalakukeun debut konvénsina kalayan daya tarik téater interaktif pastikeun ngajantenkeun daging anjeun ngorondang sareng keteg jajantung! Penghibur "pop-up" sanés bakal kapendak salami akhir minggu ngiringan tamu Midsummer Scream, kalebet tukang sihir anu kasohor Jimmy H sakumaha anjeunna mulih deui ka Long Beach salaku anu pikaresepeun ghoulishly Leutak anu megah. Tamu ogé bakal ngaraosan ruang paméran seni anu dimekarkeun taun ayeuna - di Galéri Impian, dikurasi ku desainer industri Lee Shamel.

Atikan anu Nginspirasi sareng Lokakarya Tangan-Dianggo

Pikeun sémah anu hoyong ngagulung baju baju sakedik, atanapi nganggo topi pikirna, Midsummer Scream bakal nawiskeun kelas pendidikan sareng seminar anu luar biasa tanpa muatan tambahan ka anu gaduh karcis anu resep kana kadatangan anu munggaran, mimiti dilayanan. Salaku tambahan, tamu ogé bakal ngagaduhan kasempetan salami sabtu minggu pikeun ilubiung dina bengkel damel-sareng-nyandak anu senang pikeun biaya bahan nominal. Rupa-rupa pilihan pendidikan di Midsummer Scream didamel pikeun pikaresepeun pikeun sadayana, ti para peminat angker dugi ka désainer anu resep sareng anu mikaresep cosplay.

Féstasi Pilem Anu Ngahéman

Sémah bakal diolah kana program anu teras-terasan pilem pikasieuneun, pidéo atraksi haunted jalma kahiji ku Téma Park Adventure, sareng sesi Q&A anu pikaresepeun sareng tamu khusus di Ruang Ngajerit, Diwakilan ku HorrorBuzz.com.

 Lantai Tembongkeun masif

Jiwa Midsummer Scream mangrupikeun Lantai Tembongkeun anu masif, nampilkeun langkung ti 200 pangrajin sareng padagang anu ngical barang-barang ti pakéan pikasieuneun dugi ka propor horor hiji-hiji-hiji sareng kenangan. Penjual anu dikonfirmasi dina Midsummer Scream 2017 kalebet Topéng abadi, Pangaruh Halaman Tulang, Delicacies poék, Kaulinan Palang Jalan Kabur, Clive Barker's Seraphim Inc., Kreepsville 666, Toko Haunt, Halimun!, sarta Museum Mystic Lady Bearded. Ogé ayana di Show Show bakal milik urang Zona Barudak, diayakeun ku Balon Buster, dimana penggemar bungsu Midsummer Scream tiasa sibuk ku seni sareng karajinan Lebaran sareng terlibat dina kaulinan sareng kagiatan festival.

Sareng Seueur, Langkung Seueur!

Nalika urang caket caket kana waktos, Midsummer Scream bakalan teras-terasan ngumumkeun komponén anu pikaresepeun pikeun program na ngalangkungan newsletter email na (daptar di MidsummerScream.org), ngalangkungan toko média mitra kami, sareng dina sababaraha platform média sosial sapertos Facebook sareng Twitter. Ieu bakal kalebet panél sareng presentasi khusus, hiburan tambahan, padagang sareng pamilon énggal, sareng tangtosna, unggal jéntré ngeunaan Gereja Bayangan.

Naha urang nyebatkeun anak ucing? Salah sahiji tempat wisata anu pang populerna di Midsummer Scream balik taun ayeuna ku purr anu kuat - hideung jeung Nyoko Ucing Oranyeu bakal balik sareng siap mendakan bumi salamina, kalayan kahadean Anak ucing Nyalametkeun Los Angeles!

Sakabéh tim Midsummer Scream ngarepkeun nyandak Lebaran, angker sareng pikasieuneun di Sor-California konvénsi hebat anu séjén dina usum panas ieu. Kami teraskeun ngajanjikeun janji anu urang janjikeun ka masarakat taun kamari kira-kira waktos ieu - pikeun ngirimkeun acara anu dipikahoyong sareng anu pantes di fans. Di Midsummer Scream, urang ngartos yén éta henteu ngan ukur hiji mangsa ... éta gaya hirup!

Fans tiasa ngadaptar dina situs kanggo béwara email sareng pengumuman, kalebet diskon sareng nawaran khusus sanés. Pastikeun nuturkeun Midsummer Scream dina média sosial ogé - Twitter / Periscope: @MidsummerScream, Instagram: @MidsummerScream, sarta Facebook: facebook.com/midsummerscream. Punten anggo #MidsummerScream pikeun méré tag sadaya tulisan média sosial ngeunaan Midsummer Scream 2017!

Ngeunaan Festival Lebaran Midsummer Scream

Midsummer Scream mangrupikeun festival usum panas ageung ngagungkeun sumanget Lebaran, haunts sareng pikasieuneun, ngagambar rébuan tamu ka Sor-California pikeun sabtu minggu anu pikagumbiraeun sareng ngageter. Nampilkeun lantai acara anu masif pikeun padagang sareng paméran, atraksi sareng pangalaman anu angker, hiburan langsung sareng paméran panel kelas dunya, Midsummer Scream mangrupikeun acara Lebaran / horor anu pangpayunna di Pesisir Kulon, nawiskeun sababaraha hal pikeun para penggemar sagala umur. Langkung seueur inpormasi tiasa dipendakan di MidsummerScream.org.

 

Posts Related

Translate »