imah Berita Hiburan Pikasediheun Michael K. Williams, Aktor Karakter Bakat Fénoménal, parantos Pupus

Michael K. Williams, Aktor Karakter Bakat Fénoménal, parantos Pupus

by Waylon Yordania
2,673 pintonan
Michael K. Williams

Michael K. Williams, aktor karakter Samaun layar leutik sareng ageung, parantos pupus. macem mastikeun berita sareng NYPD. Aktorna kapendak di apartemen Brooklyn na. Umurna 54 taun.

Dilahirkeun di Brooklyn tanggal 22 Nopémber 1966, Williams nganggo rupa-rupa topi dina karirna anu panjang salaku palaku sareng aktor. Anjeunna damel salaku koreografer sareng penari mimiti dina karirna dimana anjeunna muncul dina video musik sareng seueur seniman sareng tur sareng duanana George Michael sareng Madonna sateuacan mutuskeun serius ngudag lakonan.

Anjeunna ngagaduhan seueur peran tamu sareng peran anu langkung alit dina mimiti taun 2000an sateuacan janten pamaén anu nganggap jabatanna salaku Omar Little dina kawat di sareng engké salaku Chalky White dina Boardwalk Kakaisaran.

Nalika kakuatan bintangna naék, kitu ogé ayana di média séjén. Fans Genre sigana bakal mikawanoh Williams tina pagelaran na di taun 2014's RoboCopJalanThe kosongna: anarki, sareng di HBO's Nagara Cinta pikeun anu anjeunna nominasi Emmy. Ieu nyarios nanaon tina karya teras-terasan na di luar jinis dina séri sapertos Hap sareng Leonard, dumasar kana buku karya Joe R. Lansdale, sareng di Nalika aranjeunna Tempo Kami, dumasar kana carita saleresna Taman Pusat Lima.

iHorror ngirim belasungkawa ka babaturan sareng kulawarga Michael K. Williams.