imah Berita Hiburan Pikasediheun Michael Kasar dina Lalampahan Burt Gummer & 'Tremors: Dinten Tiis di Naraka'

Michael Kasar dina Lalampahan Burt Gummer & 'Tremors: Dinten Tiis di Naraka'

by Waylon Yordania

Upami anjeun naros ka Michael Gross, anjeunna bakal nyaritakeun yén anjeunna jalma panguntungna anu hirup. Henteu ngan ukur anjeunna tiasa maénkeun salah sahiji bapak TV hébat anu terakhir dina sitkom terkenal "Ikatan Kulawarga", tapi nalika acara réngsé, anjeunna ngagaduhan peran salami hirup salaku Burt Gummer, anu bertahan dina jumlah gun dina horor anu populér pisan -k franchise tremor.

Gross, anu ayeuna nuju dibéntangan dina entri kagenep franchise Geter: Poé Tiis di Naraka, nembé linggih sareng iHorror nyarioskeun perkawis perjalanan anu luar biasa sareng kumaha éta sadayana dimimitian ku ngadamel sajarah tipi.

"Anjeun resep ngémutan hal-hal ieu nalika anjeun ngalaksanakeunana, sareng anjeun henteu sadar naon maksudna pikeun jalma nalika anjeun ngalaksanakeunana," saur aktor éta. "Tapi nalika urang ngamimitian ngalakukeun Ikatan Kulawarga di loteng Paramount di 1982, hiji panggung anu caket di kami ngagaduhan syuting 'Taksi' di ditu. 'Laverne & Shirley' sareng 'Happy Days' masih kénéh maén, 'Joanie Loves Chachi' aya di studio anu caket. ”

Acara rata-rata 28 juta pemirsa per minggu, sareng nalika réngsé dina 1989, Gross rada reuwas nalika panto kasempetan teu disangka dibuka.

"Kahiji tremor ngarawat nyata pikeun kuring sabab éta kajadian langsung kaluar ti gerbang saatos 'Ikatan Kulawarga' sareng éta ngajawab dua patarosan, ”saurna. "Naha bakal aya kahirupan saatos 'Ikatan Kulawarga'? Naha jalma bakal narima kuring salaku karakter anu béda pisan? "

Masih, saatos karir anu berkesan dina téater langsung maénkeun sababaraha peran per taun, Kasar teu ngagaduhan masalah nyata dina transisi. Nyatana, anjeunna langkung ti ngan ukur resep ngalakukeun éta, sareng anjeunna resep ngabuktikeun kritik anu salah.

"Jujur sareng anjeun yén transisi henteu sesah. Éta ditulis kalayan saé sareng kuring ngaraos terang kuring kenal ka lalaki ieu ti mimiti, ”Gross ngajelaskeun. "Kuring panginten ngaraos langkung teu betah maénkeun Steven Keaton anu normal pisan. Kuring resep maén jelema gélo, beuki loba jalma anu offbeat. "

Michael Gross sareng Reba McEntire dina Tremors munggaran

Pikeun Gross, kumaha ogé, maén Burt turun tina jalan anu ipis pisan, sareng anjeunna nyéépkeun seueur waktos pikeun mikir iraha atanapi kumaha "jalma gélo ku seueur bedil" lucu, sareng iraha anjeunna janten hal anu bahaya? Ieu khususna janten patarosan anu jelas dina pirang-pirang penembakan massal.

"Éta sababna kami pamustunganana keukeuh kana aturan kardinal tremor, "Ceuk palaku éta. "Teu aya anu ngarobah bedilna pikeun manusa séjén dina pilem kami. Manusa mangrupikeun jalma anu saé sareng monster-monster nyaéta jalma-jalma jahat. Kami sadayana kulawarga manusa pajoang ngalawan musuh anu sajati. ”

Éta ngan ukur salah sahiji elemen anu ngahiji anu ngajantenkeun franchise éta suksés, sareng, saatos pilem anu munggaran, katingalina siga anu parantos maot sateuacan dimimitian.

Pabrikan henteu terang pisan kumaha pasar heula tremor nalika éta dileupaskeun di bioskop. Aranjeunna jangji pemirsa pilem horor hardcore sareng gagal pikeun nganteurkeun. Saatos ngan dua minggu di bioskop, pilem ieu ditarik sareng dikirim kana pidéo.

Terus aya kajadian gaib.

Awal 90an mangrupikeun jaman kamewahan toko-toko nyéwa pidéo, sareng tremor angka séwang mimiti tumuh sacara éksponénsial. Éta mangrupikeun kultus anu nuturkeun anu teu aya anu ngarepkeun sareng teu aya anu langkung kaget tibatan Gross nalika anjeunna nampi telepon pikeun ningali naha anjeunna resep ngadamel sekuel.

"Jalma-jalma nelepon kuring mangtaun-taun engké sareng nyarios, 'Naha anjeun yakin kami bakal ngadamel anu sanés?' sareng kuring nyarios ka aranjeunna leres-leres henteu, "Gross seuri. "Tapi katingalina, éta parantos diliwatan sapertos rusiah alit anu kotor. Éta parantos néwak, sareng jalma-jalma hoyong langkung. "

"Langkung seueur" ditarjamahkeun kana peran Gross nyandak langkung titik pusat dina busur umum tina waralaba. Éta nawiskeun Kasar kasempetan pikeun leres-leres ngagali saha Burt Gummer sareng naon anu ngusir anjeunna nyandak pilihan anu dilakukeun.

"Nalika urang asup Geter 5, Kuring bébéja aranjeunna urang peryogi langkung seueur tantangan pikeun Burt. Kami terang anjeunna tiasa moro monster. Tapi kumaha urang tiasa nantang anjeunna? " Ceuk Kasar. "Janten kami nyandak putrana sareng naros, 'Kumaha kaayaan anu nyaliara yén aya jalma séjén anu hoyong janten bagian tina kahirupanana?'"

Éta, sakumaha tétéla, hiji tantangan anu pikaresepeun sareng lucu yén Burt langkung ti ngan ukur pikeun sareng akhirna anjeunna sareng putrana sumping ka… ogé, hayu urang sebut éta gencatan senjata.

Jamie Kennedy sareng Michael Gross dina Tremors

Ku pilem pangénggalna, Burt sareng putrana, Travis (dimaénkeun ku Jamie Kennedy), nuju moro Graboids sasarengan, waktos ieu di beulah kalér na Kanada dimana Burt tungtungna nyanghareupan tangtangan na anu pangageungna, nanging: maotna nyalira.

"Kumaha carana manusa anu pangendali mangrupikeun hal anu paling penting dina hirupna ngalebetkeun kadali éta?" aktor nanya. "Éta hal anu paling hese dina kahirupanana pikeun henteu tiasa mingpin gelut."

Geter: Poé Tiis di Naraka, anu bakal pencét DVD sareng Blu Ray tanggal 1 Méi, ngabuktoskeun yén franchise ieu henteu kaleungitan kacamatanana. Kanyataanna, tremor bisa jadi franchise anu paling konsisten tina jinisna. Aranjeunna henteu acan ngantepkeun penggemarna, sareng nalika Kasar nunjukkeun dina akhir wawancara urang, para penggemar pamustunganana bakal mutuskeun nasib séri ieu mahluk anu dicobian sareng leres.

"Anjeun moal pernah terang naon anu bakal kajadian," paparna. "Kuring sok bet ngalawan Hollywood. Tembongkeun bisnis mangrupikeun 5% acara sareng 95% bisnis tapi upami genep leres, sigana mah urang gaduh kasempetan kanggo uih deui. "

Pariksa trailer pikeun Geter: Poé Tiis di Naraka di handap sareng milari dina DVD, Blu Ray sareng VOD tanggal 1 Méi 2018!

Posts Related

Translate »