imah Warta Hiburan Martin Short, Steve Martin & Selena Gomez Datang Deui pikeun Usum 2 tina 'Hungkul Pembunuhan di Gedong'

Martin Short, Steve Martin & Selena Gomez Datang Deui pikeun Usum 2 tina 'Hungkul Pembunuhan di Gedong'

Acara Ieu Sihir Murni

by Trey Hilburn III
299 pintonan
Ukur Rajapati

Gumbira, anjeun sadayana! Kado anu leres tina acara, Ukur Pembunuhan di Gedong nuju usum kadua saatos usum kahijina suksés.

Serial Hulu gaib sadayana kaluar diulas ku Steve Steve sareng Martin Short ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun anu pangsaéna. Masing-masing episode kantos dieusian ku pesona langsung sareng tandatangan komedi anu teu jelas anu dua ieu dipikaterang.

"Aya hal ngeunaan proyék ieu anu karaos ampir nasib ti mimiti mula; ti dahar beurang kahiji Dan sareng Steve anu mana Steve nyatakeun yén anjeunna ngagaduhan ide pikeun séri, ka John luncat kana kapal pikeun nyiptakeunana, mun Steve satuju kana bintang tapi ngan upami Marty ngagabung sareng anjeunna, janten tambahan inspirasi Selena. Komedi anu dikirimkeun tim ieu parantos janten obsesi unggal eksekutif di studio ieu, sareng réréncangan urang di Hulu nganggap éta siga permata mahkota éta. Sareng ayeuna, berkat réspon audién anu luar biasa, kami resep pisan bakal aya pembunuhan di gedong - anu mangrupikeun warta anu saé pikeun sadayana, kecuali panginten warga Arconia, "Karey Burke, presiden, 20 taun.th Ceuk Tipi.

Sinopsis pikeun Ukur Pembunuhan di Gedong sapertos kieu:

"Ngan Pembunuhan Di Gedong" nuturkeun tilu jalma teu dikenal (Steve Martin, Martin Short sareng Selena Gomez) anu ngagaduhan obsesi sareng kajahatan anu leres sareng ujug-ujug mendakan diri dibungkus hiji. Nalika maot parah aya di jero gedong susun eksklusif West Ninggang, tiluanana kasangka rajapati sareng ngagunakeun kanyaho tepatna ngeunaan kajahatan anu leres pikeun nalungtik kaleresan. Nalika aranjeunna ngarékam podcast nyalira pikeun ngadokumentasikeun kasus éta, tiluanana ngungkabkeun rusiah rumit tina gedong anu mangtaun-taun. Sugan malahan langkung ngabeledug nyaéta kabohongan anu aranjeunna saling béjakeun. Moal lami deui, trio anu kaancam bakal sadar yén killer tiasa hirup diantara aranjeunna nalika aranjeunna lomba ngadéskripsikeun pitunjuk anu dipasang sateuacan kasép.

Upami anjeun sono dina acara éta, ayeuna waktosna pikeun nonton sareng nyiapkeun usum 2. Anjeun moal kuciwa deui khususna upami anjeun kipas Martin sareng Pondok ageung.

Usum salah sahiji Ukur Pembunuhan di Gedong ayeuna streaming di Hulu.

Translate »