imah Warta Hiburan [Tinjauan] Lebaran Peuting Héjo Hollywood - Nganteurkeun Pikasieuneun Kuat!

[Tinjauan] Lebaran Peuting Héjo Hollywood - Nganteurkeun Pikasieuneun Kuat!

by Ryan T. Cusick
253 pintonan

Universal Studios Lebaran Peuting Horror Peuting Hollywood (HHN) nganteurkeun pukulan horor anu kuat taun ayeuna! HHN parantos ngiringan bakat sareng teras janten salah sahiji Haunts Lebaran top di Sor-California, sareng taun ieu henteu terkecuali. Kalayan henteuna acara di taun 2020 kusabab pandemi Covid-19, asa raoseun jalan-jalan di taman sakali deui sareng ngalaman usum Lebaran Haunt. 

Saatos taman di taun 2020 lirén, kuring henteu terang naon anu bakal diarepkeun, sareng kuring rada gugup. Naha éta bakal bobo? Atanapi naha tamanna bakal panas sareng nawiskeun anu sakedik? Pikeun usum 2021, Lebaran Peuting Horror nawarkeun genep labirin dibarengan ku Teror Tram Ride anu sengit. Sababaraha labirin diulang ti taun-taun katukang tapi tetep dikirimkeun. Kutukan Peti Pandora, Netflix's The Haunting of Hill House, Lebaran 4: Balikna Michael Myers, The Exorcist, The Texas Chainsaw Massacre, sareng akhirna, karesep kuring, Universal Monsters: Panganten awewe Frankenstein Hirup. Taman ieu nawiskeun tilu zona nyingsieunan di loteng luhur pikeun ngiringan maze, Chainsaw Rangers, Demon City, sareng Universal Monsters: Silver Screen Queenz, dimana monster awéwé diwanohkeun. Taman Grand Pavilion Plaza dipapaésan kalayan téma De Los Muertos sareng masihan rohangan dimana sémah tiasa bersantai sareng nginum inuman dewasa. 

Grand Pavilion Plaza - Dia De Muertos

Lebaran 4: Balikna Michael Myers

Lebaran 4: Balikna Michael Myers

Biasana, ku ramé anu teu tiasa ditahan sareng ngantosan waktos 2-3 jam kanggo sababaraha labirin (kuring sok nyarankeun payuneun jalur), kuring henteu nyakseni waktos ngantosan pencét ngalangkungan tanda genep puluh menit taun ayeuna. Riungan sigana kawilang dikawasa, sareng teu aya seueur pisan jalma anu dieusian ka taman, sareng parantos payu; ieu panginten hasil tina protokol Covid-19. Ngeunaan pendekatan téma pikeun protokol, taman éta sigana ati-ati pisan. Taman téma ngabutuhkeun yén sadaya tamu sareng pagawé nganggo maskerna dina maze sareng rohangan jero rohangan; Nanging, kuring nyaksian sadayana pagawé nuturkeun protokol topéng di luar rohangan ieu. Sakitar salapan puluh persén tamu anu kuring perhatoskeun nganggo masker di luar rohangan ieu ogé. Sadayana katémbong tingkah polah anu hadé sareng panyingsieunan; aranjeunna topéng ogé. Kuring gumbira, sareng dina The Bride of Frankenstein Lives labirin, Panganten awewe nganggo topeng bedah, sareng nampilkeun estetika anu pas salaku peran anyarna salaku dokter MAD! Kuring ngahargaan pisan kana sensitipitas taman sareng pendekatan kana protokol ieu. Ti tanggal 7 Oktober, upami anjeun ngiringan taman hiburan di Los Angeles County (kalebet Universal), anjeun kedah nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi tés négatip Covid-19 dina waktos 72 jam sateuacan lebet ka taman.  

Atraksi Paporit & Kurangna Paporit

Bagéan anu paling dipikaresep ku pangalaman dina taun ayeuna, nyaéta Terror Tram: The Ultimate Purge. Kuring kantos ngaraos yén taman éta parantos langkung saé Nu Leumpang Dead jeung kosongna téma dina taun-taun katukang. Masih, pangalaman Trem Tram taun ayeuna diideuan ku kosongna The waralaba, kalayan rilis panganyarna Nu Maha Suci Purge, mangrupikeun dosis pikasieuneun anu sampurna pikeun magrib. Terror Tram nganggo backlot ikon studio sareng setpiece masif ti Perang tina alam. Pangalaman ieu bakal ngajantenkeun anjeun sapertos anjeun di tengah pembersihan kahirupan nyata tina hiasan set, suasana, sareng kostum. Terror Tram ogé nampilkeun poto sareng Norman Bates di payuneun bumi Psycho, sareng upami anjeun ngupingkeun sakedap, anjeun tiasa nguping indung anu ngageroan anjeunna. 

Teror Trem: Pamungkas Pembersihan.

Teror Trem: Pamungkas Pembersihan

Teror Tram - The Ultimate Purge

Upami anjeun sempit pikeun waktos sareng kedah milih hiji labirin pikeun ponténg taun ayeuna, kuring bakal nyarios The Exorcist. Nalika labirin mimitina debut sababaraha taun ka pengker, kuring émut éta henteu masihan kuring faktor wow; éta ngan ukur kusam. Dina waktos ayeuna, perasaan na sami. Entong salah sangka, kuring resep ningali potongan-potongan éta, sareng éta nyandak sababaraha adegan anu paling matak héran sareng kawéntar ti pilem klasik, sareng éta mangrupikeun padamelan anu hadé pikeun ngagambarkeun perang antara anu hadé sareng anu jahat, kuring ngan ukur henteu "ngaraosan," sareng karaos didaur nalika anjeun ngumbara ti rohangan ka rohangan.

The Exorcist

Téma Kadaharan & Barang

Universal Studios Lebaran Horror Peuting Hollywood ngagaduhan seueur tuangeun sareng inuman anu tiasa dipilih. Fans tina  Pembantaian Texas Chainsaw labirin tiasa tuangeun dina Texasface BBQ anu kasohor ku Skinface sareng ngaraosan sababaraha rupa kadaharan unik, inspirasi anu diideuan. Réstoran gaya Roadhouse BBQ anu dikokolakeun ku jalma kanibal ngagaduhan fitur favorit sapertos:

  •       BBQ Babi Iga
  •       BBQ Ditarik Hayam Sandwich dilayanan ku kagorengan garing
  •       Texas Chili & Cheese Nachos: Texas Chili sareng smis brisket sareng chuck bakar dipanggang ku kéju, jalapeños acar, sareng gerimis krim haseum
  •       22 ″ Anjing Panas Monster
  •       Dessert amis corétan "Getih" Corong sareng Gula tipung & saos Stroberi
  •       Koktail Khusus

 Di Plaza de Los Muertos, tamu diulem pikeun roti bakar anu hirup sareng ngarayakeun mayit di palang téma kalayan pilihan draf sareng bir kaléng ogé koktail buatan tangan - Marigold Floral Crown, Smoke Margarita, sareng The Chamoy Fireball - dilayanan dina cangkir tangkorak lampu-up perayaan. Diideuan ku budaya Los Angeles anu beragam, menu di Little Cocina kalebet:

  • Sapi Birria Tacos kalayan saos Beureum
  • Green Chili & Cheese Tamale, dilayanan ku salsa Roja
  • Anggang Elote Jagung disikat ku mentega kapur sareng ditutupan ku rempah-rempah
  • Horchata Churro Bites
  • Tumbak Nanas Chamoy

Poto Kahadean tina Universal Studios Hollywood

Dina kalangkang "Jurassic World — The Ride," tamu tiasa tuang sareng inuman di Terror Lab, anu dimodelkeun saatos laboratorium uji eksperimen lepat, kumplit sareng cahaya neon anu eerie. Pitur menu Lab urang:

  •       Pizza Roti Perancis: gulung hoagie buatan bumi paling luhur kalayan kéju atanapi pepperoni
  •       Inuman Campuran dina és (Vodka Mule, Rum Mai Tai, Paloma, Margarita)
  •       Cocktail Khusus, kalebet anu nganggo lollipop serangga
  •       Bir musiman "Peuting Horror Peuting" Bir  

Pikiran final

Gancangna, Universal Studios Lebaran Horror Peuting Hollywood 2021 mangrupikeun pangalaman anu berkesan, sareng taman damel padamelan fenomenal ngan ukur ngemutan yén aranjeunna kaluar tina panyumputan. Kurangna zona nyingsieunan mangrupikeun hiji-hijina runtuh anu kuring tiasa nunjukkeun; baheula, Univeral parantos ngeureunkeun zona pikasieuneunana, biasana ngagaduhan sakitar lima. Kuring meunang dina skéma agung hal; Kuring yakin aya sababaraha kateupastian, anu pangageungna, naha bakal aya HHN taun ieu? Kuring yakin yén taman mutuskeun pikeun maju langkung jauh sareng masihan kami Peuting Horror taun ayeuna. Kuring sering héran naon anu urang bakal kéngingkeun taun ka tukang, dina 2020? Kuring ogé reuwas pisan yén daérah Harry Potter, kalebet naék, dibuka; baheula, acara ieu ditutup nalika wengi pikasieuneun. Universal Studios Hollywood Lebaran Horror Peuting mangrupikeun saran anu pasti. Tina paniténan kuring, lolos payuneun garis teu pati penting sapertos taun-taun katukang. 

Norman Bates di luar Bumi Psycho - Trem Teror.

Lebaran Peuting Horror bakal dijalankeun dina wengi-wengi anu dipilih ayeuna dugi ka 31 Oktober di Universal Studios Hollywood. Anjeun tiasa mésér tikét ku ngaklik Ieuh. 

Kanggo apdet anu ngagumbirakeun sareng kontén eksklusif "Lebaran Peuting Horor", didatangan Hollywood.HalloweenHorrorNights.com, sapertos Lebaran Peuting Horror - Hollywood dina Facebook; nuturkeun @KumahaAingWeh #UniversalHHN dina Instagram, Twitter, jeung Snapchat; sareng nonton teror hirup deui Wengi Horor Lebaran YouTube.

Translate »