Connect with kami

wartos

[Tinjauan] Lebaran Peuting Héjo Hollywood - Nganteurkeun Pikasieuneun Kuat!

dimuat

on

Universal Studios Lebaran Peuting Horror Peuting Hollywood (HHN) nganteurkeun pukulan horor anu kuat taun ayeuna! HHN parantos ngiringan bakat sareng teras janten salah sahiji Haunts Lebaran top di Sor-California, sareng taun ieu henteu terkecuali. Kalayan henteuna acara di taun 2020 kusabab pandemi Covid-19, asa raoseun jalan-jalan di taman sakali deui sareng ngalaman usum Lebaran Haunt. 

Saatos taman di taun 2020 lirén, kuring henteu terang naon anu bakal diarepkeun, sareng kuring rada gugup. Naha éta bakal bobo? Atanapi naha tamanna bakal panas sareng nawiskeun anu sakedik? Pikeun usum 2021, Lebaran Peuting Horror nawarkeun genep labirin dibarengan ku Teror Tram Ride anu sengit. Sababaraha labirin diulang ti taun-taun katukang tapi tetep dikirimkeun. Kutukan Peti Pandora, Netflix's The Haunting of Hill House, Lebaran 4: Balikna Michael Myers, The Exorcist, The Texas Chainsaw Massacre, sareng akhirna, karesep kuring, Universal Monsters: Panganten awewe Frankenstein Hirup. Taman ieu nawiskeun tilu zona nyingsieunan di loteng luhur pikeun ngiringan maze, Chainsaw Rangers, Demon City, sareng Universal Monsters: Silver Screen Queenz, dimana monster awéwé diwanohkeun. Taman Grand Pavilion Plaza dipapaésan kalayan téma De Los Muertos sareng masihan rohangan dimana sémah tiasa bersantai sareng nginum inuman dewasa. 

Grand Pavilion Plaza - Dia De Muertos

Lebaran 4: Balikna Michael Myers

Lebaran 4: Balikna Michael Myers

Biasana, ku ramé anu teu tiasa ditahan sareng ngantosan waktos 2-3 jam kanggo sababaraha labirin (kuring sok nyarankeun payuneun jalur), kuring henteu nyakseni waktos ngantosan pencét ngalangkungan tanda genep puluh menit taun ayeuna. Riungan sigana kawilang dikawasa, sareng teu aya seueur pisan jalma anu dieusian ka taman, sareng parantos payu; ieu panginten hasil tina protokol Covid-19. Ngeunaan pendekatan téma pikeun protokol, taman éta sigana ati-ati pisan. Taman téma ngabutuhkeun yén sadaya tamu sareng pagawé nganggo maskerna dina maze sareng rohangan jero rohangan; Nanging, kuring nyaksian sadayana pagawé nuturkeun protokol topéng di luar rohangan ieu. Sakitar salapan puluh persén tamu anu kuring perhatoskeun nganggo masker di luar rohangan ieu ogé. Sadayana katémbong tingkah polah anu hadé sareng panyingsieunan; aranjeunna topéng ogé. Kuring gumbira, sareng dina The Bride of Frankenstein Lives labirin, Panganten awewe nganggo topeng bedah, sareng nampilkeun estetika anu pas salaku peran anyarna salaku dokter MAD! Kuring ngahargaan pisan kana sensitipitas taman sareng pendekatan kana protokol ieu. Ti tanggal 7 Oktober, upami anjeun ngiringan taman hiburan di Los Angeles County (kalebet Universal), anjeun kedah nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi tés négatip Covid-19 dina waktos 72 jam sateuacan lebet ka taman.  

Atraksi Paporit & Kurangna Paporit

Bagéan anu paling dipikaresep ku pangalaman dina taun ayeuna, nyaéta Terror Tram: The Ultimate Purge. Kuring kantos ngaraos yén taman éta parantos langkung saé Nu Leumpang Dead jeung kosongna téma dina taun-taun katukang. Masih, pangalaman Trem Tram taun ayeuna diideuan ku kosongna The waralaba, kalayan rilis panganyarna Nu Maha Suci Purge, mangrupikeun dosis pikasieuneun anu sampurna pikeun magrib. Terror Tram nganggo backlot ikon studio sareng setpiece masif ti Perang tina alam. Pangalaman ieu bakal ngajantenkeun anjeun sapertos anjeun di tengah pembersihan kahirupan nyata tina hiasan set, suasana, sareng kostum. Terror Tram ogé nampilkeun poto sareng Norman Bates di payuneun bumi Psycho, sareng upami anjeun ngupingkeun sakedap, anjeun tiasa nguping indung anu ngageroan anjeunna. 

Teror Trem: Pamungkas Pembersihan.

Teror Trem: Pamungkas Pembersihan

Teror Tram - The Ultimate Purge

Upami anjeun sempit pikeun waktos sareng kedah milih hiji labirin pikeun ponténg taun ayeuna, kuring bakal nyarios The Exorcist. Nalika labirin mimitina debut sababaraha taun ka pengker, kuring émut éta henteu masihan kuring faktor wow; éta ngan ukur kusam. Dina waktos ayeuna, perasaan na sami. Entong salah sangka, kuring resep ningali potongan-potongan éta, sareng éta nyandak sababaraha adegan anu paling matak héran sareng kawéntar ti pilem klasik, sareng éta mangrupikeun padamelan anu hadé pikeun ngagambarkeun perang antara anu hadé sareng anu jahat, kuring ngan ukur henteu "ngaraosan," sareng karaos didaur nalika anjeun ngumbara ti rohangan ka rohangan.

The Exorcist

Téma Kadaharan & Barang

Universal Studios Lebaran Horror Peuting Hollywood ngagaduhan seueur tuangeun sareng inuman anu tiasa dipilih. Fans tina  Pembantaian Texas Chainsaw labirin tiasa tuangeun dina Texasface BBQ anu kasohor ku Skinface sareng ngaraosan sababaraha rupa kadaharan unik, inspirasi anu diideuan. Réstoran gaya Roadhouse BBQ anu dikokolakeun ku jalma kanibal ngagaduhan fitur favorit sapertos:

  •       BBQ Babi Iga
  •       BBQ Ditarik Hayam Sandwich dilayanan ku kagorengan garing
  •       Texas Chili & Cheese Nachos: Texas Chili sareng smis brisket sareng chuck bakar dipanggang ku kéju, jalapeños acar, sareng gerimis krim haseum
  •       22 ″ Anjing Panas Monster
  •       Dessert amis corétan "Getih" Corong sareng Gula tipung & saos Stroberi
  •       Koktail Khusus

 Di Plaza de Los Muertos, tamu diulem pikeun roti bakar anu hirup sareng ngarayakeun mayit di palang téma kalayan pilihan draf sareng bir kaléng ogé koktail buatan tangan - Marigold Floral Crown, Smoke Margarita, sareng The Chamoy Fireball - dilayanan dina cangkir tangkorak lampu-up perayaan. Diideuan ku budaya Los Angeles anu beragam, menu di Little Cocina kalebet:

  • Sapi Birria Tacos kalayan saos Beureum
  • Green Chili & Cheese Tamale, dilayanan ku salsa Roja
  • Anggang Elote Jagung disikat ku mentega kapur sareng ditutupan ku rempah-rempah
  • Horchata Churro Bites
  • Tumbak Nanas Chamoy

Poto Kahadean tina Universal Studios Hollywood

Dina kalangkang "Jurassic World — The Ride," tamu tiasa tuang sareng inuman di Terror Lab, anu dimodelkeun saatos laboratorium uji eksperimen lepat, kumplit sareng cahaya neon anu eerie. Pitur menu Lab urang:

  •       Pizza Roti Perancis: gulung hoagie buatan bumi paling luhur kalayan kéju atanapi pepperoni
  •       Inuman Campuran dina és (Vodka Mule, Rum Mai Tai, Paloma, Margarita)
  •       Cocktail Khusus, kalebet anu nganggo lollipop serangga
  •       Bir musiman "Peuting Horror Peuting" Bir  

Pikiran final

Gancangna, Universal Studios Lebaran Horror Peuting Hollywood 2021 mangrupikeun pangalaman anu berkesan, sareng taman damel padamelan fenomenal ngan ukur ngemutan yén aranjeunna kaluar tina panyumputan. Kurangna zona nyingsieunan mangrupikeun hiji-hijina runtuh anu kuring tiasa nunjukkeun; baheula, Univeral parantos ngeureunkeun zona pikasieuneunana, biasana ngagaduhan sakitar lima. Kuring meunang dina skéma agung hal; Kuring yakin aya sababaraha kateupastian, anu pangageungna, naha bakal aya HHN taun ieu? Kuring yakin yén taman mutuskeun pikeun maju langkung jauh sareng masihan kami Peuting Horror taun ayeuna. Kuring sering héran naon anu urang bakal kéngingkeun taun ka tukang, dina 2020? Kuring ogé reuwas pisan yén daérah Harry Potter, kalebet naék, dibuka; baheula, acara ieu ditutup nalika wengi pikasieuneun. Universal Studios Hollywood Lebaran Horror Peuting mangrupikeun saran anu pasti. Tina paniténan kuring, lolos payuneun garis teu pati penting sapertos taun-taun katukang. 

Norman Bates di luar Bumi Psycho - Trem Teror.

Lebaran Peuting Horror bakal dijalankeun dina wengi-wengi anu dipilih ayeuna dugi ka 31 Oktober di Universal Studios Hollywood. Anjeun tiasa mésér tikét ku ngaklik Ieuh. 

Kanggo apdet anu ngagumbirakeun sareng kontén eksklusif "Lebaran Peuting Horor", didatangan Hollywood.HalloweenHorrorNights.com, sapertos Lebaran Peuting Horror - Hollywood dina Facebook; nuturkeun @KumahaAingWeh #UniversalHHN dina Instagram, Twitter, jeung Snapchat; sareng nonton teror hirup deui Wengi Horor Lebaran YouTube.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Manehna cerai hiji jurig lajeng ngadopsi boneka badut kasurupan

dimuat

on

Kami moal pura-pura ngartos sadayana nuansa janten medium. Sababaraha urang percaya jeung sababaraha henteu. Bisa jadi masalah leumpang dina sapatu batur pikeun sapoé. Naon waé anu anjeun percanten, éta mangrupikeun dinten warta anu lambat, janten kami panginten bakal mawa anjeun carita anu pikaresepeun ieu.

Éta asalna tina New York Post dimana kami diwanohkeun ka awéwé ngaranna Brocarde anu nyebutkeun manehna nikah hiji hantu ngaranna Edward. Brocarde contends yén Edwardo ditipu dina dirina nu nyababkeun cerai maranéhanana. Brocarde, anu ogé musisi, nyieun runtuyan video ngeunaan journeys nya jeung nu ngarah ka Nevada jeung Badut Motel.

Di dinya manéhna ngadopsi hiji boneka badut anu ceuk manéhna kasurupan roh. Sanggeus dibawa ka imah kalawan idin motel pikeun ngalakukeun studi paranormal, ex ghostly nya, Edward, timbul deui jeung jadi timburu.

Brocarde ngawartoskeun The New York Post:

"Kuring langsung tiasa nyarios nalika Edwardo gaduh titik anu kedah dilakukeun, tanaga na kuat pisan. Ayana anjeunna tiasa diurus dinten ayeuna sareng kuring ngan ukur ningali anjeunna ti waktos ka waktos, anjeunna henteu resep badut sanaos, anjeunna ningali anjeunna sareng kuring tetep mendakan badut ku panto, sacara halus sanés titik kuat Edwardo.

Anjeunna teu boga nanaon jadi paduli, sabab kuring teu boga niat nikah jurig badut, sanajan éta bakal lucu. Badut di dieu pikeun tujuan panalungtikan wungkul, sarta kuring pasti teu kudu meunang kana segitiga cinta paranormal.

Kuring nyaho badut anu kasurupan, jadi meureun Edwardo geus ngajemput kana sababaraha énergi goréng sarta ngan pilari kaluar pikeun kuring. Abdi kabetot ku prospek kapal roh sareng objék angker, éta mangrupikeun dunya énggal pikeun kuring, janten kuring nyobian diajar sareng nyerep saloba mungkin. 

Éta sababna kuring resep syuting séri ieu kusabab kuring pendak sareng jalma-jalma anu ngalaman petualangan hantu anu pikaresepeun, teu sapertos kuring sorangan.

Roh di jero bonéka nyaéta badut karnaval numutkeun Brocarde. Anjeunna nyatakeun yén éta henteu dihargaan sareng seuri dina wujud manusana sareng yén émosional tiasa ngabentuk tautan psikis anu ngabeungkeut.

"Nalika kuring nyambung sareng arwah, sering émosi aranjeunna anu kuring sambungkeun heula. Kadang-kadang sumanget anu teu istirahat nempelkeun diri kana éntitas fisik, dina hal ieu boneka badut ieu kantos dipiboga atanapi aya hubungan sareng lalaki anu damel salaku badut.

Lalaki ieu disiksa ku impian na tina stardom tapi dikutuk hirup di karnaval dimana anjeunna underappreciated. Kuring nyangkase Salaku seniman, kuring tiasa ngahubungkeun ieu, janten kuring ngarasa yén anjeunna milih kuring pikeun nepikeun pesen ieu.

Brocarde ayeuna nuju ngalaksanakeun kajian ngeunaan boneka éta kusabab anjeunna mikir yén roh di jero kedah disalametkeun. Anjeunna hoyong ngajauhan tina motel tempat anjeunna nyarios ratusan badut sanés bersaing pikeun narik perhatian tamu. Tapi prosésna lambat.

"Ayeuna kuring ngan ukur terang potongan inpormasi ngeunaan anjeunna," saur Brocarde, "janten dina sasih-bulan anu bakal datang kuring bakal nyobian sareng ngartos langkung seueur. Sajauh ieu anjeunna janten éntitas anu damai. Anjeunna sering ngaléngkah nyalira, tapi teu aya anu matak ngageterkeun kuring. Asa teu robah ayeuna mah aya dua hantu di imah!”

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

'The Strangers: Bab 1' Muka Ngalangkungan 'Prey at Night'

dimuat

on

Malah ku ulasan biasa na The Strangers: Bab 1 geus sieun nepi cukup pembunuhan di box office, sahingga film horor pangbadagna dibuka dina 2024 jadi jauh. Pembeli karcis ngaléos $ 11.8 juta domestically pikeun Thriller invasi imah leuwih sabtu minggu teh, surpassing pilem panungtungan dina séri Strangers: Prey at Peuting (2018) nu nyeepkeun ampir $ 10.5 juta kana bubuka na.

Taun dimimitian kaluar promisingly kalawan fans antisipasi pilem studio badag kayaning Wengi Ngojay, Imajinasi, sarta Tarot dina batu tulis. Tapi éta murag datar duanana kritis tur komersil, casting a pall leuwih box office, sanajan Peuting ngojay urang bubuka ampir sarua jeung The Strangers bab 1.

Teu dugi Maret yén hal dimimitian pikeun ngaronjatkeun kritis jeung sékrési tina Suci beresih lajeng dina April, Omen Kahiji. Masih, ulasan anu saé tiasa narik salah sahiji film éta kana klub sabtu minggu pambukaan $ 10 juta.

Nanging, anjeunna parantos janten taun streamer pikeun pilem horor, kalayan seueur genre asli anu dileupaskeun dina jasa langganan anu mayar sapertos. Shudder. Pamirsa sigana ngahargaan kana genah cicing di bumi pikeun lalajo Ahir Peuting Jeung Iblis, Kaserang, jeung upcoming Di Alam Lodaya. Malah hit breakout taun ieu Abigail hasil pindah ti bioskop ka imah digital ngan tilu minggu sanggeus release téater na.

Kalayan satengah taun, masih aya seueur pilem horor anu nuju jalan. Pikeun sababaraha ngaran, aya Suku panjang, Cuckoo, MaXXXine, jeung senteng masih dimuat dina kamar pikeun 2024.

The Strangers: Bab 1, sakumaha judulna nunjukkeun, nyaeta kahiji di sutradara Renny Harlin urang trilogi dina jagat raya ieu. Naha atanapi henteu dua sésana bakal nguntungkeun dina sabtu minggu pambukaan najan ulasan tepid tetep ditingali.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading