imah 4K UHD Maniac Cop 2 sareng 3 nuju ka 4K UHD

Maniac Cop 2 sareng 3 nuju ka 4K UHD

Ieu Asalna tina Blue Underground sareng Aranjeunna Ngalakukeun Karya Anu Luar Biasa

by Trey Hilburn III
297 pintonan
Pulisi maniak

Bill Lustig's Blue Underground parantos damel sababaraha sékrési blu-ray karesep kuring salami sababaraha taun ka pengker. Penawaran pang anyarna pikeun Bill Lustig anu diarahkeun Copél mani 2 sareng Alan Smithee diarahkeun Copél mani 3.

Sinopsis pikeun Copél mani 2 sapertos kieu:

"Maniac Cop" deui ti maot sareng ngincer jalan-jalan di New York sakali deui. Patugas Matt Cordell kantos janten pahlawan, tapi saatos dipiguraan ku atasan anu korup sareng diserang sacara brutal di panjara, anjeunna ngamimitian misi dendam macabre, damel sareng pembunuh sérial jahat pikeun ngalacak jalma-jalma anu salah ka anjeunna sareng ngajantenkeun aranjeunna mayar… kalayan kahirupan maranéhanana!

Sabalikna kuring mikir éta Copél mani 2 mangrupa pangalusna ti séri. Éta ngan saukur teu éléh gaib pikeun total ledakan.

Fitur khusus The Maniac Cop 2 pikeun duanana pilem janten sapertos kieu:

Pilem Pitur Disc 1 (4K UHD Blu-ray) + Tambahan:
  • Koméntar Audio sareng Sutradara William Lustig sareng Filmmaker Nicolas Winding Refn
  • Trailers téater
  • Lagu Musik Terpencil
Disc 2 (Blu-ray) Pilem Pitur + Ekstra:
  • Koméntar Audio sareng Sutradara William Lustig sareng Filmmaker Nicolas Winding Refn
  • Balik Dina Beat - Ngadamel MANIAC COP 2
  • Tanya Jawab Cinefamily sareng Sutradara William Lustig
  • Adegan Dipupus
  • Trailers téater
  • Poster & Galeri Masih
  • Lagu Musik Terpencil

maniac

Pilem Pitur Disc 1 (4K UHD Blu-ray) + Tambahan:
  • BARU! Koméntar Audio sareng Diréktur Alan Smithee
  • Cuplikan téater
Disc 2 (Blu-ray) Pilem Pitur + Ekstra:
  • BARU! Koméntar Audio sareng Diréktur Alan Smithee
  • Panangan Hukum Anu Salah - Pembuatan MANIAC COP 3
  • Dihapus sareng Dipanjangan Adegan
  • Cuplikan téater
  • Poster & Galeri Masih
  • Synopsis aslina

maniac

Sakumaha biasa, barisan fitur bonus saimbang sareng naon anu ditawarkeun Blue Underground dina rilis anu saénggalna ditumpukkeun.

Maniac Cop 2 sareng 3 disababkeun toko pencét mimiti Nov 16. Kepala DIDIEU pikeun nempatkeun pre-order anjeun.