imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Locke & Key' Usum 2 Deui sareng Teaser Hebat

'Locke & Key' Usum 2 Deui sareng Teaser Hebat

Locke & Key Balik deui

by Trey Hilburn III
689 pintonan
Locke & Key

Komik IDW dumasar Locke & Key bakal datang deui pikeun usum liar 2. Dinten ieu urang kedah ningali alus dimana tindakan anu fantastis bakal nyandak urang. Tina tampilan anu ngagoda kakuatan kiddo na tumbuh rada sakedik, sareng konci anyar anu kedah katingali dalit upami anjeun resep kana buku, parantos dipalsu. Konci anu dimaksud nyaéta ngoyagkeun dunya anu diwanohkeun dina usum 1.

Sinopsis pikeun Locke & Key sapertos kieu:

Saatos bapakna dibunuh dina kaayaan anu misterius, tilu saderek Locke sareng indungna ngalih ka bumi karuhunna, Keyhouse, anu aranjeunna mendakan pinuh ku konci magis anu tiasa dihubungkeun sareng pupusna bapakna. Nalika barudak Locke ngajajah konci anu béda sareng kakuatan unikna, setan misterius hudang - sareng bakal lirén nanaon pikeun maok éta. Ti Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) sareng Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key mangrupikeun misteri umur, cinta, kaleungitan, sareng beungkeut anu teu tiasa digegatkeun anu ngahartikeun kulawarga.

Musim anyar bakal badarat di Netflix mimiti 22 Oktober.

Naha anjeun gumbira ngeunaan ngagali Locke & Key usum 2? Hayu urang terang dina bagian koméntar.