imah Berita Hiburan Pikasediheun Klip 'The Legend of La Llorona' Nampilkeun Pasukan Malevolent Pindah

Klip 'The Legend of La Llorona' Nampilkeun Pasukan Malevolent Pindah

Sidik Hantu Salawasna Tanda Kasulitan

by Trey Hilburn III
11,142 pintonan
Crybaby

Dina klip panganyarna ti upcoming The Legend of La Llorona kakuatan gaib mimiti ngurilingan karakter utama urang anu keur néangan pitulung ... kalawan shotgun tangtu. Saeutik anjeunna terang yén hantu-hantu anu aya di sakurilingna moal diganggu pisan ku buckshot. Klip éta ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngungkabkeun jinis horor gaib anu bakal ditingalikeun ku film pikeun urang.

Sinopsis pikeun The Legend of La Llorona sapertos kieu:

Hiji sumanget jahat ngagulung dina pamales kanyeri, stalks kulawarga ngora ngadatangan Mexico. Andrew, Carly sareng putrana Danny angkat ka hacienda terpencil di Mexico pikeun liburan anu diperyogikeun. Nalika aranjeunna asup ka kota, tanda-tanda anu nunjukkeun murangkalih leungit nyetél nada anu pikaresepeun. Kulawarga diajar ngeunaan legenda "La Llorona," roh jahat tina indung anu bingung anu nyumput di tepi cai sareng nyerang kasieun dina manah sadayana anu ningali anjeunna. La Llorona nyiksa kulawarga tanpa karunya, ngarebut Danny sareng ngajebak anjeunna di alam kubur antara anu hirup sareng anu paéh. Dibantuan ku supir taksi anu akalna Jorge (Danny Trejo, Machete, Ti Dusk Till Dawn) kulawarga balapan nyalametkeun anak hiji-hijina, nganapigasi padésan anu dicekel ku preman kartel anu menacing. Kéngingkeun kakuatan sareng kakuatan sareng nyésakeun jalan maot sareng karusakan nalika hudangna, La Llorona katingalina teu tiasa dicegah. Tapi rusiah tina masa lalu Carly tiasa masihan kasempetan pikeun tungtungna ngéléhkeun sumanget.

Pilem ieu dibéntangan Autumn Reeser, Antonio Cupo, Zamia Fandiño sareng Danny Trejo.

The Legend of La Llorona sumping di bioskop mimiti Januari 07, 2022 sareng digital mimiti Januari 11, 2022.