Connect with kami

Harita pilem

'The Empty Man' mangrupikeun Pilem Pikasieuneun Insidious Unnerving

dimuat

on

Lalaki kosong

David Prior's Lalaki kosong lalaunan nyandak alih internét buzz, henteu béda sareng penjahat titular pilem éta. Hiji dinten, kuring henteu terang naon éta. Salajengna, kuring mimiti perhatoskeun sebutan di ditu di dieu. Ayeuna? Éta dimana-mana.

Salah sahiji film akhir anu diproduksi ku Fox sateuacan dipésér ku Disney, Lalaki kosong didasarkeun kana novel grafis karya Cullen Bunn sareng bintang James Badge Dale salaku James Lasombra, urut pulisi anu milarian milarian putri tatangga na anu leungit. Pilarianana ngabawa anjeunna ka jero kultus anu anéh pikeun ngageroan badan gaib anu sorana siga legenda kota rada diideuan The Ring sareng pilem anu sami mimitina.

"Peuting munggaran anjeun nguping anjeunna. Peuting kadua anjeun ningali anjeunna. Peuting katilu anjeunna mendakan anjeun, ”saur aranjeunna, nyiapkeun garis waktos pilem sareng protagonisna nalika anjeunna ngadeukeutan sareng ngadeukeutan bebeneran.

Dale mingpin pamaén berbakat dina Lalaki kosong, kalebet Marin Irlandia (The Payung Akademi), Sasha Frolova (beureum Sparrow), Robert Aramayo (Sato Nocturnal), Ron Kanada (Noda Manusa), sareng Stephen Root (Rohangan Kantor), tapi pilem na hirup sareng maot ku pagelaranana. Untungna, palaku éta ngagaduhan bakat narik éta.

Nya Lasombra mangrupikeun jalma anu urang butuhkeun kana kaayaan anu bahaya teuing sareng pikasieuneun pikeun urang salaku pemirsa. Anjeunna calakan, sumanget, sareng gampang dina sagala cara anu bener. Kami ngaraos prustasi, panasaran, sareng akhirna amarah sareng kasieunan na.

Anu paling kuring resepkeun kana pilem ieu anéhna pakait pisan sareng masalah pilem anu pangageungna pikeun kuring. Ieu pilem lalaunan laun anu saé anu waktosna ngawangun tegangan sareng suasana. Sateuacanna sareng pamaénna negeskeun sababaraha kali yén sanés ngan ukur naon anu anjeun tingali, tapi naon anu henteu anjeun tiasa, anu tiasa ngarugikeun anjeun. Aranjeunna ngalaksanakeunana kalayan suksés bahkan hal-hal alit tiasa ngaganggu panempo, sareng nalika langkung ageung, langkung ajrih dina kaayaan anjeun bakal kajadian, aranjeunna bakal nyetél haté anjeun.

Sumawona, aranjeunna condong kana trope kultus pikasieuneun ku cara anu bener. Gagasan sakelompok jalma ngalaksanakeun prakték jahat nyaéta anu parantos dianggo sareng disalahgunakeun ku pikasieuneun, janten pikaresepeun ningali pilem nyandak trope pikeun naon éta sareng ngaéksekusi kalayan finesse ngawangun paranoia dina protagonis na sareng pamirsa.

Saha anu tiasa leres-leres percanten kana kahirupan anjeun? Saha anjeun leres-leres terang? Langkung penting deui, naon naha anjeun leres terang ngeunaan diri anjeun sareng jalma-jalma di sakuriling anjeun kalayan pasti?

James Badge Dale masihan pagelaran anu luar biasa dina The Empty Man

Lalaki kosong pokus kana ideu-ideu ieu sababaraha kali, ngairitasi aranjeunna sareng negaskeun kahanjangan tina pemirsa pilem bari ahli ngaeksploitasi tulisan-tulisan dekonstruksi Jacques Derrida ogé panyangka perspectivis tina Nietzsche. Urang tiasa ngagali langkung seueur kana topik ieu – Kuring seueur nyarios ngeunaan nami Pontifex Group sareng James Lasombra – tapi nalika ngalakukeun éta, kami bakal caket pisan ragrag bahaya anu sami anu ngancam pikeun film na.

Salaku sakabeh, Lalaki kosong padet pisan anu pamustunganana ngajalankeunana panjang teuing. Salaku pengulas kami sering dikritik pikeun nyarioskeun masalah sareng nyunting masalah tanpa masihan conto anu padet. Untungna, éta henteu masalah di dieu.

Aya hiji bagian anu lengkep dina mimiti pilem anu ngeunaan konsép Man Empty di nagara sanés sareng sakumpulan jalma sanés. Kami kéngingkeun carita lengkep ngeunaan 15 dugi ka 20 menit anu ngan ukur dirujuk di engké dina pilem. Sakabéh subplot ieu panginten tiasa diteukteuk, pruning waktos ngajalankeun pilemna dugi ka handapeun tanda dua jam, sareng ngajantenkeun carita anu langkung ketat, langkung fokus.

Untungna, sanajan misstep ieu moal tiasa ngarusak naon anu henteu disangkalkeun pilem anu hébat kalayan ajrih sah sareng kacindekan anu leres-leres henteu raoseun dina sagala cara anu paling saé. Lalaki kosong ayeuna ngalirkeun HBO Max sareng sayogi kanggo nyéwa dina platform digital sanés.

Tingali kana trailer di handap, sareng hayu urang terang upami anjeun ningali pilem dina koméntar!

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

Harita pilem

Panic Fest 2024 Tinjauan: 'Haunted Ulster Live'

dimuat

on

Sagalana heubeul anyar deui.

Dina Lebaran 1998, warta lokal Irlandia Kalér mutuskeun pikeun ngalakukeun laporan langsung khusus ti imah anu disangka angker di Belfast. Hosted ku kapribadian lokal Gerry Burns (Mark Claney) jeung presenter barudak populér urang Michelle Kelly (Aimee Richardson) aranjeunna maksudna pikeun nempo gaya gaib disturbing kulawarga ayeuna hirup di dinya. Kalayan legenda sareng folklor anu seueur, naha aya kutukan sumanget anu nyata dina gedong atanapi anu langkung jahat dina padamelan?

Dibere salaku runtuyan footage kapanggih tina siaran lila poho, Haunted Ulster Live nuturkeun format sarupa jeung enggon salaku Jam hantu jeung The WNUF Lebaran Husus kalawan awak warta nalungtik gaib pikeun ratings badag ukur meunang di leuwih huluna maranéhna. Sareng nalika plotna parantos dilakukeun sateuacanna, sutradara Dominic O'Neill's 90's set dongéng ngeunaan horor aksés lokal junun nangtung dina suku anu pikasieuneun. Dinamika antara Gerry sareng Michelle paling menonjol, kalayan anjeunna janten penyiar anu berpengalaman anu nganggap produksi ieu aya di handapeun anjeunna sareng Michelle mangrupikeun getih seger anu jengkel pisan nalika dibere salaku bonbon panon kostum. Ieu ngawangun salaku kajadian di jero sareng di sekitar domisili janten seueur teuing pikeun dipaliré salaku naon waé anu kirang tina deal nyata.

Pemeran karakter dibuleudkeun ku kulawarga McKillen anu parantos ngalaman haunting pikeun sababaraha waktos sareng kumaha pangaruhna ka aranjeunna. Para ahli dibawa pikeun mantuan ngajelaskeun kaayaan kaasup investigator paranormal Robert (Dave Fleming) jeung paranormal Sarah (Antoinette Morelli) anu mawa perspéktif jeung sudut sorangan mun haunting nu. A sajarah panjang tur warni geus ngadegkeun ngeunaan imah, kalawan Robert ngabahas kumaha eta dipaké pikeun jadi situs tina hiji batu upacara kuna, puseur leylines, sarta kumaha eta ieu jigana dipiboga ku jurig urut boga ngaranna Bapak Newell. Jeung legenda lokal abound ngeunaan roh jahat ngaranna Blackfoot Jack nu bakal ninggalkeun trails of footprints poék dina hudang na. Téh mangrupa pulas fun ngabogaan sababaraha katerangan poténsial pikeun kajadian aneh situs urang tinimbang hiji tungtung-kabeh jadi-kabeh sumber. Utamana nalika kajadian-kajadian lumangsung sareng para penyidik ​​​​ngusahakeun mendakan bebeneran.

Dina waktosna 79 menit, sareng siaran anu kalebet, éta rada kaduruk nalika karakter sareng lore ditetepkeun. Antara sababaraha interruptions warta jeung balik layar footage, aksi ieu lolobana fokus kana Gerry jeung Michelle jeung ngawangun nepi ka encounters sabenerna maranéhanana jeung pasukan saluareun pamahaman maranéhanana. Kuring bakal masihan kudos yén éta angkat ka tempat anu teu disangka-sangka, ngarah kana polah katilu anu pikaheraneun sareng pikasieuneun sacara rohani.

Janten, bari Haunted Ulster Live teu persis trendsetting, éta pasti nuturkeun footsteps sarupa kapanggih footage sarta disiarkeun film horor leumpang jalur sorangan. Nyiptakeun sapotong mockumentary anu ngahibur sareng kompak. Upami anjeun penggemar sub-genre, Haunted Ulster Live nyaeta ogé patut nonton a.

3 tina 5 panon
Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Harita pilem

Panic Fest 2024 Tinjauan: 'Ulah Naik Nyalira 2'

dimuat

on

Aya pangsaeutikna ikon leuwih recognizable ti slasher nu. Freddy Krueger. Michael Myers. Victor Crowley. Pembunuh anu kasohor anu sok sigana uih deui henteu paduli sabaraha kali aranjeunna dibunuh atanapi waralabana sigana nempatkeun kana bab ahir atanapi ngimpina. Ku kituna sigana malah sababaraha sengketa hukum teu bisa ngeureunkeun salah sahiji murderers pilem paling memorable sadaya: Jason Voorhees!

Nuturkeun kajadian kahiji Pernah leumpang nyalira, outdoorsman jeung YouTuber Kyle McLeod (Drew Leighty) geus dirawat di rumah sakit sanggeus patepungan-Na jeung pamikiran lila maot Jason Voorhees, disimpen ku sugan hoki masked killer musuh greatest Tommy Jarvis (Thom Mathews) anu ayeuna jalan salaku hiji EMT sabudeureun Crystal Lake. Masih dihantui ku Jason, Tommy Jarvis bajoang pikeun milari rasa stabilitas sareng patemon panganyarna ieu ngadorong anjeunna pikeun ngeureunkeun pamaréntahan Voorhees sakali-kali…

Pernah leumpang nyalira ngadamel splash online salaku nembak anu saé sareng pilem kipas anu wijaksana tina waralaba slasher klasik anu diwangun kalayan turutan snowbound. Pernah Naek Dina Salju tur ayeuna climaxing kalawan sequel langsung ieu. Éta sanés ngan ukur anu luar biasa Jumaah Éta 13th surat cinta, tapi épilog anu dipikiran sareng ngahibur tina rupa-rupa pikeun 'Trilogi Tommy Jarvis' anu kasohor tina jero waralaba anu dibungkus. Jumaah Bagian ka-13 IV: Bab Pamungkas, Jumaah The 13. Bagian V: Awal Anyar, sarta Jumaah Bagian 13 VI: Jason Hirup. Malah meunang sababaraha matak aslina deui salaku karakter maranéhna neruskeun dongéng! Thom Mathews janten anu pang menonjol salaku Tommy Jarvis, tapi kalayan séri séri anu sanés sapertos Vincent Guastaferro uih deui salaku Sheriff Rick Cologne ayeuna sareng masih gaduh tulang pikeun dipilih sareng Jarvis sareng kekacauan di sekitar Jason Voorhees. Malah nampilkeun sababaraha Jumaah Éta 13th alumni kawas Bagéan III's Larry Zerner salaku walikota Crystal Lake!

Salian ti éta, pilem éta nganteurkeun pembunuhan sareng aksi. Nyandak giliran yén sababaraha fils saméméhna pernah meunang kasempetan pikeun nganteurkeun kana. Anu paling penting, Jason Voorhees nuju ngamuk di Crystal Lake nalika anjeunna nyiksikan jalan ka rumah sakit! Nyieun hiji throughline nice tina mitologi tina Jumaah Éta 13th, Tommy Jarvis jeung trauma nu matak urang, sarta Jason ngalakukeun naon manéhna pangalusna dina cara paling cinematically gory mungkin.

nu Pernah leumpang nyalira pilem ti Womp Stomp Films na Vincente DiSanti mangrupakeun surat wasiat kana fanbase tina Jumaah Éta 13th sarta popularitas masih enduring film maranéhanana sarta Jason Voorhees. Sareng sacara resmi, henteu aya pilem énggal dina waralaba anu aya dina cakrawala pikeun masa depan anu tiasa diramalkeun, sahenteuna aya kanyamanan anu terang fans daék ngaliwat panjang ieu pikeun ngeusian kakosongan.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Harita pilem

Ulasan Panic Fest 2024: 'Upacara Bakal Dimimitian'

dimuat

on

Jalma bakal néangan jawaban jeung milik di tempat darkest jeung jalma darkest. Koléktif Osiris mangrupikeun komune dumasar kana teologi Mesir kuno sareng dijalankeun ku Bapa Osiris anu misterius. Grup éta boasted puluhan anggota, unggal forgoing kahirupan heubeul maranéhanana pikeun hiji diayakeun di tanah themed Mesir milik Osiris di Northern California. Tapi waktos anu saé janten anu paling parah nalika taun 2018, anggota koléktif anu anyar anu namina Anubis (Chad Westbrook Hinds) ngalaporkeun Osiris ngaleungit nalika naék gunung sareng nyatakeun dirina pamimpin énggal. A schism ensued kalawan loba anggota ninggalkeun kultus dina kapamimpinan unhinged Anubis '. A dokumenter keur dijieun ku saurang nonoman ngaranna Keith (John Laird) anu fiksasi jeung The Osiris Collective batang ti kabogohna Maddy ninggalkeun anjeunna keur grup sababaraha taun ka pengker. Nalika Keith diondang pikeun ngadokumentasikeun komune ku Anubis nyalira, anjeunna mutuskeun pikeun nalungtik, ngan ukur dibungkus ku horor anu anjeunna henteu tiasa ngabayangkeun…

Upacara Hayang Dimimitian nyaéta pilem horor twisting genre panganyarna tina Salju Beureum's Sean Nicols Lynch. waktos ieu tackling cultist horor sapanjang kalawan gaya mockumentary jeung tema mitologi Mesir pikeun céri di luhur. Kuring éta kipas badag tina Salju Beureumsubversiveness tina vampir roman sub-genre sarta bungah ningali naon nyokot ieu bakal mawa. Bari pilem boga sababaraha gagasan metot sarta tegangan santun antara Keith lemah lembut jeung Anubis erratic, éta ngan teu persis thread sagalana babarengan dina fashion succinct.

Carita dimimitian ku gaya dokumenter kajahatan anu leres ngawawancara tilas anggota The Osiris Collective sareng nyetél naon anu nyababkeun kultus ka tempat ayeuna. Aspék alur carita ieu, khususna minat pribadi Keith sorangan dina kultus, ngajantenkeun plotline anu pikaresepeun. Tapi sajaba ti sababaraha klip engké on, éta teu muterkeun salaku loba faktor. Fokusna sakitu legana dina dinamis antara Anubis sareng Keith, anu matak toksik pikeun enteng. Narikna, Chad Westbrook Hinds sareng John Lairds duanana dikreditkeun salaku panulis Upacara Hayang Dimimitian sareng pasti ngarasa aranjeunna nuju nempatkeun sadayana kana karakter ieu. Anubis mangrupikeun definisi pamimpin kultus. Charismatic, filosofis, whimsical, sarta ngancam bahaya dina serelek topi.

Acan ahéngna, komune ieu sepi sadaya anggota kultus. Nyiptakeun kota hantu anu ngan ukur nyababkeun bahaya nalika Keith ngadokumentasikeun dugaan utopia Anubis. Seueur bolak-balik antara aranjeunna kadang-kadang nyeret nalika aranjeunna bajoang pikeun kontrol sareng Anubis tetep neraskeun ngayakinkeun Keith pikeun nempel najan kaayaan anu ngancam. Ieu ngakibatkeun hiji finale geulis senang jeung katurunan nu pinuh condong kana horor mummy.

Gemblengna, sanajan meandering sarta ngabogaan saeutik Pace slow, Upacara Hayang Dimimitian mangrupakeun kultus cukup entertaining, kapanggih footage, sarta mummy horor hibrid. Upami anjeun hoyong mummies, éta delivers on mummies!

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading