imah Berita Hiburan Pikasediheun Nonton Episode Kahiji 'Chucky' Di dieu, Ayeuna Ayeuna

Nonton Episode Kahiji 'Chucky' Di dieu, Ayeuna Ayeuna

Ieu mangrupikeun Episode Kahiji dina Éta Sakabehna

by Trey Hilburn III
7,579 pintonan
Chucky

Episode mimiti Syfy's Chucky sayogi gratis di dieu. Upami anjeun henteu acan tiasa nonton, ayeuna mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun néwak sareng milari naon anu dipikacinta ku sadayana.

Sinopsis pikeun Chucky sapertos kieu:

Dina serial tipi anyar, kota Amérika anu idilisasi kabur kana kaayaan rusuh saatos boneka 'Good Guy' panen taun di jual di buruan luar kota. Moal lami deui, sadaya jelema kedah bergaduh sareng sababaraha rajapati pikasieuneun anu mimiti ngalaan hipokrasi jero kota sareng rahasia anu disumputkeun. Samentara éta, babaturan sareng musuh ti jaman baheula Chucky ngabdi balik deui ka dunya na sareng ngancam pikeun ngalaan kaleresan di balik asal misterius na salaku budak anu sigana biasa anu kumaha waé janten monster kasohor ieu.

Épisode anu mimiti mimiti pisan. Éta bakal dilakukeun seueur waktos dina waktos anu singget na ku jalan ka katuhu Chucky sareng getih sareng gore. Sigana éta Chucky mung parantos ngambek ku sepuh. Éta ogé ngagaduhan karakter anu kaget pikeun Devon Sawa anu maénkeun kembar sadulur dina séri ieu.

Naha anjeun parantos tiasa nonton épisode munggaran tina Chucky acan? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina halaman Facebook sareng Twitter kami. Naha antosan kanggo nonton klik di handap!

Translate »