Connect with kami

wartos

Krampus vs. Krampus: Kisah Horor Natal

dimuat

on

Éta waktos taun ... deui. Abdi sanés kipas angin usum liburan. Kuring parantos damel seueur teuing liburan di ritel pikeun ngaraosan deui. Kolor kuring jaded. Pikeun anjeun anu resep ka kuring, anjeun tiasa ngareureuhkeun kanyeri lami ku pilem horor pasang surut Yule. Aya dua khusus anu kuring carioskeun dinten ayeuna: Krampus (2015) jeung Carita Ngeunaan Natal (2015).

Krampus (monster mitis, sanés pilem) parantos tumuh popularitas leuwih taun.

Aya festival Krampus, papakéan, sareng ayeuna pilem anu leres-leres henteu sababaraha taun ka pengker. Krampus nyaéta anti Santa. Anjeunna setan dina taktak Santa, aya pikeun ngahukum jalma jahat sareng nyandak aranjeunna dina karanjang, keok atanapi ngaleungit sadayana. Ngajantenkeun batubara sigana langkung saé, sanés?

Janten kipas tina anu serem, kooky, misterius sareng bahkan bahkan ooky, kuring kedah parios pilem ieu nyalira. Ngabandingkeun dua sisi ku samping, hiji jalan sareng hiji… ogé, henteu. Krampus (diarahkeun ku Michael Dougherty) nyaéta ngeunaan kulawarga anu ngariung nalika liburan.

Kulawarga ieu henteu bahagia sareng henteu fungsina, janten seueur anu gaduh perdebatan sareng perasaan goréng diantarana. Max (Emjay Anthony) kalintang hanjakalna yén anjeunna nyarékan seratna ka Santa sareng niup kana langit, kukituna ngaluarkeun setan Kringle ka lingkungan na. Hingga dugi ka pilem ieu pilemna lumayan alus.

Dialogna henteu kunanaon, karakterna henteu dipikaresep, tapi sigana mah kuduna, sareng balukarna lumayan tiis. Tempat dimana pilem ieu kaleungitan kuring nyaéta cara gawé Krampus. Sakumaha anu kuring saurna sateuacanna, anjeunna aya pikeun ngahukum anu jahat, tapi jalma anu anjeunna candak nyaéta adina Bet (Stefania LaVie Owen) Max.

Di sagigireun orok, anjeunna salah sahiji anu pang saé sareng polos dina kebat. Kulawarga bakal dicandak hiji-hiji, ngarah kana tungtung anu tiasa nahan pilihan pikeun sekuel tapi daunna pemirsa karaos robih. Sedengkeun sosok Krampus anu sabenerna nyababkeun siluét anu saé pisan, paripolah sato galak ngajantenkeun kuring siga kieu mangrupikeun batu bara pikeun Natal.

Kalayan barisan bintang komedi lumayan ti Adam Scott (Piranhas 3D), Toni Collette (The Kagenep Rasa), sareng David Koechner (Imah Anu Angker), anjeun panginten ieu bakal janten waktos anu tuur. Sanaos kitu, sanaos sababaraha snickers di ditu di dieu, pilem na katingalina kosong kalayan karakter anu béda sareng penjahat anu ngan henteu cocog sareng legenda.

Dina koin sabalikna aya permata disumputkeun disebut A Carita Horor Natal (2015). Antologi ngeunaan opat carita Natal "diriwayatkeun" ku William Shatner salaku Dangerous Dan.

Opat carita anu béda pisan ieu masihan anjeun liburan angker ti opat juru paranormal. Kuring bodo bungah pikeun anu ieu. Caritana dibasajankeun sakola anu angker, tukang ngarobih, Krampus sareng elf zombie. Sedengkeun kuring bencong ka langkung ti tilu carita (sareng éta endah, masing-masing ku tungtung pulas), kuring leres-leres hoyong fokus kana perwakilan Krampus.

Sedengkeun Krampus tina pilem nami na pikasieuneun sareng kalangkang-y, éta ampir siga leuweung siga mahluk. Hayu urang tong hilap, éta ngan ukur ngahukum saha waé, kalebet murangkalih. Krampus ti A Carita Horor Natal jangkung, gedé bodas siga salju.

Rupina langkung dikenal salaku representasi tina kajahatan sareng anjeunna ngan ukur nyandak anu salah. Pikeun ngagero Krampus, jalma kedah dieusi ku sabalikna sumanget Natal, amarah atanapi nafsu pikeun males dendam. Cara anu palinter pisan pikeun ngagambarkeun Krampus. Adegan gelutna anca sareng Krampus mawa senjata tandatanganana, ranté anu kaitung. Pakarang nyalira cekap pikeun ngajantenkeun anjeun taneuh jarum liburan anjeun.

krampus-natal-horor-ngabandingkeun

 

 

Sadayana, kuring pikir éta Carita Ngeunaan Natal nyandak medali emas tina horor liburan, sareng kuring kalebet Slay Santa sareng Bill Goldberg. Éta ngagaduhan épék anu éndah, lakonan anu hébat, nyerat anu hébat sareng Iblis Natal anu pikasieuneun. Kusabab kitu, dina kasus Krampus lawan Krampus, kuring angger milih Carita Ngeunaan Natal. Anjeun bébas angkat.

Sateuacan anjeun angkat, upami anjeun pameget horor liburan, parios kunaon peri anjeun dina rak kedahna digantikeun.

Liburan Serem sadayana!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Trailer 'Living For The Dead' Nyingsieunan Kareueus Paranormal Queer

dimuat

on

Kalayan sadaya kontén realitas moro hantu anu sayogi ti Discovery +, Hulu naékkeun genre kalayan disebutna Hirup pikeun Dead dimana hiji tim lima penyidik ​​paranormal queer ngarambat ka lokasi haunted béda pikeun ngangkat arwah duanana hirup jeung maot.

Acara éta mimitina katingalina mangrupikeun prosedur moro hantu, tapi pulasna nyaéta panaliti ieu ogé ngabantosan jalma-jalma anu hirup ngabéréskeun hauntingna. Jenis lagu éta sabab acara ieu ti produser anu sami sareng Netflix Queer Panon, acara kanyataanana sejen dimana sarwa mantuan jalma manggihan karapihan sarta ditampa.

Tapi naon acara ieu boga éta Queer Panon teu mangrupa "A" daptar produser selebritis. Kristen Stewart muterkeun showrunner dieu, sarta manéhna nyebutkeun konsep asalna dimaksudkeun salaku bodo a.

"Éta saé sareng meriah yén kuring sareng réréncangan kuring CJ Romero ngagaduhan ide lucu ieu sareng ayeuna éta acara," saur Stewart dina siaran pers. "Éta dimimitian salaku sakedik impian pipa konyol hypothetical sareng ayeuna kuring reueus pisan ngagungkeun hiji hal anu ngagerakkeun sareng bermakna sabab éta leres-leres jaman gay. Cast kami ngajadikeun kuring seuri sareng ceurik sareng aranjeunna gaduh kawani sareng haté pikeun nyandak kami ka tempat anu kuring moal angkat nyalira. Sareng éta mangrupikeun perjalanan maiden anu saé pikeun perusahaan anu kuring ngamimitian sareng mitra kuring Dylan Meyer sareng Maggie McLean. Ieu ngan awal pikeun urang jeung pikeun 'Hirup pikeun Dead.' Urang wanna hiji poé geus traipsed sakuliah nagara spooky burit. Meureun dunya!”

Living for the Dead, "dokumentasi asli Huluween, perdana sadayana dalapan épisode di Hulu Rebo, 18 Oktober. 

Continue Reading

wartos

'Saw X' Puncak Waralaba sareng Peunteun Tomat Rotten Pangluhurna

dimuat

on

ragaji

ratings ieu mindeng robah, tapi sakumaha eta nangtung ayeuna Saw X geus ngamankeun skor Rotten Tomat pangluhurna dina sajarah franchise urang. The installment 10th, ayeuna di bioskop, geus narima hiji 84 persén "seger" rating, garnering eupan balik positif ti kritik sarta audiences sapuk.

nu ragaji runtuyan, dipikawanoh pikeun sarap intricate sarta horor psikologis, geus katempo rupa-rupa panarimaan kritis leuwih taun. Pilem perdana 2004, anu netepkeun panggung pikeun waralaba, saacanna nyepeng rekor kalayan rating kesegaran 50 persen. Pilem aslina ieu, sering dipuji salaku thriller perintis, penting pisan pikeun ngaluncurkeun karir tokoh-tokoh kasohor sapertos sutradara. James Wan jeung ko-panulis Leigh Whannell.

Klip Resmi Saw X

Sanajan kitu, teu kabeh film dina séri geus jadi untung. Saw: Bab Pamungkas, dirilis dina 2010, languished di handap kalawan mere rating 9 persen. Malah dibéntang-béntang Jampi: Tina Kitab Saw, featuring heavyweights Hollywood Chris Rock jeung Samuel L. Jackson, junun ukur 37 persen.

Naon anu ditétélakeun Saw X papisah? Seueur anu ngahubungkeun kasuksésanna pikeun uih deui ka akar waralaba bari nawiskeun sudut pandang anu seger. Pilem ieu janten prequel, ngeusian celah naratif antara dua pilem munggaran. Tobin Bell, nembalan peranna salaku Jigsaw menacing (atanapi John Kramer), parantos dipuji pikeun pagelaranana. Kritikus geus dicatet yén portrayal Bell di Saw X utamana riveting, jeung Nu Hollywood wartawan muji-Na "sora serak sareng gravitas anu ngancem".

Ningali Tobin Bell
Tobin Loncél

Diréktur Kevin Greutert, anu saméméhna dikeureuyeuh Ningali VI jeung Saw 3D, Sigana geus struck nu chord katuhu jeung audiences waktos sabudeureun. Pranata mangsa disorot pamahaman Greutert ngeunaan fanbase franchise urang, nyatakeun yén anjeunna delivers "Persis naon anu aranjeunna hoyongkeun".

ulasan séjén geus sarua nguntungkeun:

  • katurunan disgusting"Saw X delivers a franchise tinggi, tur éta henteu leutik feat sapuluh installments jero. Aya rasa kasadaran anu nyaman sareng humor anu aya dina sekuel anu ngagunakeun kesederhanaan pared-back na pikeun nunjukkeun karakter sareng gore.
  • DigitalSpySaw X geus dikirimkeun paling éféktif ragaji lanjutan deui… Saw X masih bisa nganteurkeun gore Anjeun kukituna nyangka ti a ragaji outing, tapi dina usaha pikeun ngalakukeun hal anu anyar sareng henteu ngan ukur anu lami, éta berpotensi nyuntik séri kalayan getih seger.
  • IndieWire: "Jalma-jalma kedah ngeureunkeun bobo sareng John Kramer. … Sanggeus dasawarsa salaku release taunan Lebaran paling hyped-up di aughts, ragaji tungtungna deui Oktober ieu pikeun nyarios ka Taylor Swift yén anjeunna sanés ngan ukur ngalakukeun vigilante shit. Wilujeng, Tobin. Anjeun pantes hiji ieu. ... Paling agonizing, suspenseful ragaji sequelna acan.”

Saw X geus nyetel patokan anyar pikeun installments hareup. Naha anjeun resep pisan atanapi pendatang dina séri ieu, pilem ieu ngajanjikeun perjalanan anu pikaresepeun.

Continue Reading

Harita pilem

[Fest Fantastic] 'Infested' Dijamin Bikin Audiens Ngageter, Luncat sareng Ngajerit

dimuat

on

Kaserang

Geus sababaraha waktu saprak spiders éféktif dina nyieun folks leungit pikiran maranéhanana jeung sieun di bioskop. Panungtungan waktu kuring ngelingan eta keur leungit pikiran suspenseful anjeun kalawan Arachnophobia. Panganyarna ti sutradara, Sébastien Vaniček nyiptakeun bioskop acara anu sami Arachnophobia tuh nalika eta mimitina dirilis.

Kaserang dimimitian ku sababaraha individu kaluar di tengah gurun pilari spiders aheng handapeun batu. Sanggeus ayana, lancah teh dicokot dina wadah pikeun dijual ka kolektor.

Flash ka Kaleb hiji individu kacida obsessed jeung pets aheng. Nyatana, anjeunna gaduh koleksi mini ilegal di apartemenna. Tangtu, Kaleb ngajadikeun lancah gurun imah saeutik nice dina kotak sapatu kumplit jeung bit cozy pikeun lancah bersantai. Pikeun heran na, lancah junun kabur tina kotak. Teu butuh lila pikeun manggihan yén lancah ieu deadly sarta baranahan dina ongkos alarming. Moal lami deui, wangunan pinuh dipak kalawan aranjeunna.

Kaserang

Anjeun terang eta moments saeutik urang sadaya geus ngalaman jeung serangga unwelcome nu datang ka imah urang. Anjeun terang éta instan sateuacan urang pencét éta kalayan sapu atanapi sateuacan urang nempatkeun gelas. Momen-momen alit dimana aranjeunna ujug-ujug ngaluncurkeun ka urang atanapi mutuskeun pikeun ngajalankeun laju cahaya nyaéta naon Kaserang teu flawlessly. Aya seueur waktos dimana aya anu nyobian maéhan aranjeunna nganggo sapu, ngan ukur kaget yén lancah éta langsung naék panangan sareng kana beungeut atanapi beuheungna. ngageter

Warga gedong ogé dikarantina ku pulisi anu mimitina yakin aya wabah virus di gedong éta. Janten, warga anu malang ieu nyangkut di jero kalayan seueur labah-labah anu gerak bebas dina liang hawa, juru sareng dimana waé anu anjeun pikirkeun. Aya pamandangan dimana anjeun tiasa ningali batur di kamar mandi ngumbah raray/leungeunna sareng ogé kajantenan ningali seueur lancah anu ngorondang kaluar tina liang hawa di tukangeunana. Pilem ieu ngeusi seueur momen-momen anu nyegerkeun sapertos kitu anu henteu ngantep.

Ensemble tina karakter sadayana cemerlang. Tiap di antarana sampurna ngagambar tina drama, komedi, sareng teror sareng ngajantenkeun karya éta dina unggal ketukan pilem.

Pilem ieu ogé maén dina tegangan ayeuna di dunya antara nagara pulisi sareng jalma-jalma anu nyobian nyarios nalika peryogi bantosan nyata. Batu jeung arsitéktur tempat teuas film mangrupa kontras sampurna.

Kanyataanna, sakali Kaleb jeung tatanggana mutuskeun aranjeunna dikonci di jero, nu chills sarta jumlah awak mimiti naek nalika spiders mimiti tumuwuh sarta baranahan.

Kaserang is Arachnophobia meets pilem Safdie Brothers kayaning Inten Uncut. Nambahkeun moments sengit Safdie Brothers ngeusi karakter saling ngobrol jeung shouting dina gancang-ngawangkong, paguneman-inducing kahariwang ka lingkungan chilling ngeusi lancah deadly Crawling sakuliah jalma jeung anjeun boga Kaserang.

Kaserang nyaeta unnerving na seethes kalawan teror kadua-ka-detik kuku-biting. Ieu mangrupikeun waktos anu paling pikasieuneun anjeun tiasa di bioskop pikeun waktos anu lami. Upami anjeun henteu ngagaduhan arachnophobia sateuacan nonton Infested, anjeun bakalan.

Continue Reading