imah 4K UHD 'Krampus The Nakal Cut' Badé sumping ka 4K UHD Pas dina waktosna Pikeun Natal

'Krampus The Nakal Cut' Badé sumping ka 4K UHD Pas dina waktosna Pikeun Natal

Kanggo Daptar Bangor

by Trey Hilburn III
2,398 pintonan
Krampus

Palasik Natal Michael Dougherty urang (enya, éta) badé sumping kana édisi khusus 4k UHD dina waktos Natal. Leres, éta hartosna ieu mangrupikeun vérsi anu dimaksud Dougherty pikeun ditingali ku pamirsa tapi dianggap panjang sareng "bangor" pikeun studio. Janten, ayeuna urang kedah gaduh versi ieu pikeun leres-leres mastikeun yén Santa nempatkeun kami kana daptar bangor anu seueur dipilarian.

Sinopsis pikeun Krampus The bangor Cut sapertos kieu:

Nalika kulawargana anu henteu berfungsi bentrok dina liburan, Max anu ngora kagancangan sareng balikkeun kana Natal. Heueuh anjeunna terang, kurangna sumanget perayaan ieu ngaluarkeun amarah Krampus: kakuatan setan anu niat jahat kuna pikeun ngahukum jalma-jalma anu henteu percaya. Sadaya neraka leupas nalika ikon liburan anu dipikacinta nyandak kahirupan anu pikasieuneun ku nyalira, ngepung bumi kulawarga anu rusak sareng maksa aranjeunna saling berjuang upami aranjeunna ngarepkeun salamet.

Krampus

Utamana, tina indikasi yén urang maca ieu bakal pikeun adegan dialog. Tapi, panginten urang bakal kéngingkeun langkung seueur deui, tapi kuring yakin éta. Dina tiap hal, Krampus tumuh ka kuring sareng éta aturan. Janten, kuring bakal nyita salinan budak jahat ieu pasti.

Krampus The bangor Cut datang ka 4K UHD ti Pabrik Jerit mimiti 7 Désémber. Anjeun tiasa nga-pre-order salinan anjeun ayeuna di dieu. Upami anjeun mesen nalika aranjeunna masih gaduh, anjeun bakal nampi poster 18 x 24 Krampus kalayan pesen anjeun.

Anjeun kipas tina Krampus? Dupi anjeun badé angkat The bangor Cut? Hayu urang terang dina bagian koméntar.