imah Berita Hiburan Pikasediheun Keanu Reeves Ngerjakeun Buku Komik Judulna BRZRKR!

Keanu Reeves Ngerjakeun Buku Komik Judulna BRZRKR!

by Trey Hilburn III
Keanu

Anjeun ayeuna tiasa nambihan panulis buku komik kana seueur kamampuan dunya anu dipiboga ku Keanu Reeves. Proyék buku komikna anu anyar judulna BRZRKR! aya dina padamelan sareng sakumaha anjeun tiasa nebak disada leres-leres cool.

Sinopsis resmi pikeun Keanu ngaley getih BRZRKR! sapertos kieu:

"BRZRKR" anu dibungkus aksi sareng hiper-telenges dumasarkeun kana prajurit anu katingalina mirip palaku anu dipikacinta tangtu sareng parantos ngalangkungan jalan anu katerap getih ngalangkungan dunya mangabad-abad. Dina dinten ayeuna, Berzerker damel padamelan bahaya pikeun pamaréntah AS salaku tukeran bebeneran ngeunaan ayana.

Sakabeh hal disada pancen hébat. Salian ti Keanu nyerat komikna, sasaruaanana ogé digunakeun pikeun narik napas kana protagonis komik éta. Boom! Studios ngaleupaskeun édisi munggaran tina BRZRKR dina 7 Oktober sareng Alessandro Vitti dina kapal pikeun ngagambarkeun buku-bukuna.

Keanu Reeves ayeuna nuju produksi pikeun Matrix 4 jeung John Wick 4 anu ku urang dianti-anti pisan.

Janten, éta resmi Keanu tiasa ngalakukeun sadayana. Anjeunna mertahankeun éta sadayana bari janten dude ogé anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun ngeunaan manggung nyerat buku komik anyar Reeves? Naha anjeun bungah sapertos kami? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Keanu

Keanu

Sumber: (USA Today)

Posts Related

Translate »