Connect with kami

Movies

Pandangan Ngerikeun dina 'Thorns' - Horor Apokaliptik Dibintanginya Doug Bradley

dimuat

on

Duri

Ahir Jaman Geus Deukeut

Diarahkeun ku Douglas Schulze, Duri béntang Doug Bradley (pangalusna dipikawanoh pikeun portrayal na Pinhead dina Hellraiser franchise) salaku urut imam digawé pikeun NASA. Nalika observatorium jauh jempé sanggeus narima sinyal radio ti spasi jero, karakter Bradley urang dikirim pikeun nalungtik. Naon anu anjeunna mendakan nalika sumping nyaéta saluareun ngimpina anu paling awon: sinyalna parantos nyababkeun ahir jaman Alkitabiah.

Doug Bradley
Doug Bradley di Duri

nu mingpin pausahaan Douglas Schulze ngabejaan Fangoria, "Niat ieu nyieun pilem 'monster' salaku jenis ngajenan ka bioskop horor hébat '70s sarta' 80s. John Carpenter urang nu Thing, Ridley témbal urang alien, William Friedkin urang The Exorcist jeung, tangtu, Clive Barker urang Hellraiser éta sadayana mereun."

Schulze ogé dikutip nyarios "Duri geus asak kalawan épék makeup fisik sarta loba gore ". Ieu bisa ditempo dina gambar anyar ti Duri nembe dikaluarkeun ku fagoria.

Duri
Duri
Duri
Duri
Duri

Duri tos rengse produksi jeung disetel ka tour sirkuit festival pilem horor sapanjang taun, kalawan éksklusif téater, VOD, sarta release disc dijadwalkeun pikeun ahir taun.

Klik pikeun mairan
5 1 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Koléksi Paramount + Peak Screaming: Daptar Pilem, Runtuyan, Acara Khusus

dimuat

on

Paramount + ngiringan perang streaming Lebaran anu lumangsung bulan ieu. Kalayan aktor sareng panulis mogok, studio kedah ngamajukeun konténna nyalira. Tambih Deui aranjeunna sigana geus disadap kana hal urang geus nyaho, Lebaran jeung pilem horor buka leungeun-di-leungeun.

Pikeun bersaing sareng aplikasi populér sapertos Shudder jeung Jurits, nu gaduh eusi dihasilkeun sorangan, studio utama nu curating béréndélan sorangan pikeun palanggan. Simkuring gaduh daptar ti Max. Simkuring gaduh daptar ti Hulu/Disney. Kami ngagaduhan daptar sékrési téater. Heck, urang malah boga daptar urang sorangan.

Tangtosna, sadayana ieu dumasar kana dompét anjeun sareng anggaran pikeun langganan. Masih, upami anjeun balanja di sabudeureun aya tawaran sapertos jalur gratis atanapi bungkusan kabel anu tiasa ngabantosan anjeun mutuskeun.

Dinten ayeuna, Paramount + ngarilis jadwal Lebaran anu aranjeunna judulna “Koléksi Puncak Screaming” sarta geus jam-dipak kalawan merek suksés maranéhanana ogé sababaraha hal anyar kawas premiere televisi tina Pet Sematary: Bloodlines on Oktober 6.

Éta ogé gaduh séri énggal nawar jeung Monster High 2, duanana ragrag kana Oktober 5.

Tilu judul ieu bakal ngiringan perpustakaan ageung langkung ti 400 pilem, séri, sareng épisode bertema Lebaran tina acara anu dipikacinta.

Ieu daptar naon anu anjeun tiasa mendakan dina Paramount + (sareng Waktos na pertunjukan) ngaliwatan bulan Oktober:

  • Big Screen urang Big Screams: Blockbuster hits, kayaning Ngagorowok VI, imut, Kagiatan paranormal, Indung! jeung Yatim: Maéhan Kahiji
  • Slash Hits: Tulang tonggong-chilling slashers, kayaning Mutiara*, Lebaran VI: Kutukan Michael Myers *, X* jeung ngajerit (1995)
  • Srikandi horor: Pilem sareng séri iconic, nampilkeun ratu jeritan, sapertos Hiji Tempat Tenang, Tempat Sepi Bagian II, JAKET konéng* jeung 10 Cloverfield Lane
  • Sieun gaib: Oddities Otherworldly kalawan The Ring (2002), Grudge (2004), Proyék Penyihir Blair jeung piaraan Sematary (2019)
  • Kulawarga Sieun Peuting: Paporit kulawarga sareng judul budak, sapertos The Addams kulawarga (1991 sareng 2019), Monster High: Pilem, Lemon Snicket's A Series of Acun Nasib jeung Hiji Imah Nyaring Leres Haunted, nu debuts dina layanan dina kempelan on Kemis 28. September
  • Datangna Rage: Horors SMA kawas TEEN WOLF: THE FILM, WOLF PACK, SPIRIT SCHOOL, Huntu*, Firestarter jeung Maot abdi Ex
  • Dipuji sacara kritis: Dipuji sieun, misalna Kadatangan, Kacamatan 9, Orok Rosemary urang *, Annihilation jeung Suspiria (1977) *
  • Fitur mahluk: Monsters janten pusat panggung dina film ikonik, sapertos raja Kong (1976), Cloverfield *, Crawl jeung Kongo*
  • A24 horor: Puncak thriller A24, sapertos Midsommar*, Jasad Jasad Jasad*, Maéhan Rusa Suci* jeung Lalaki*
  • Tujuan kostum: Contenders Cosplay, kayaning Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Transformers: Rise of the Beasts, Top Gun: Maverick, Sonic 2, STAR TREK: ANEH DUNIA BARU, TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: MUTANT MAYHEM jeung Babylon 
  • Lebaran Nickstalgia: episode nostalgia ti Nickelodeon paporit, kaasup SpongeBob SquarePants, Hei Arnold !, Rugrats (1991), iCarly (2007) jeung Aaahh !!! Monster nyata
  • Runtuyan Suspense: Darkly captivating usum tina Jahat, Pikiran Kriminal, Zona Twilight, DEXTER* jeung PUNCAK KEMBAR: BALIKAN*
  • Horror Internasional: Teror ti sakumna dunya kalayan Ngalatih ka Busan *, Host *, Roulette maot urang jeung Tukang ubar

Paramount + ogé bakal janten bumi streaming pikeun kontén musiman CBS, kalebet anu munggaran badag Brother episode Lebaran primetime dina 31 Oktober **; a gulat-themed episode Lebaran dina Harga nu Dupi Katuhu dina 31 Oktober **; jeung hajatan spooky on Hayu urang Jieun deal a dina 31 Oktober**. 

Acara Paramount + Peak Screaming Season séjén:

Musim ieu, panawaran Peak Screaming bakal dihirupkeun kalayan perayaan bertema Paramount + Peak Screaming anu munggaran di Javits Center Saptu, 14 Oktober, ti 8 pm - 11 pm, sacara éksklusif pikeun anu gaduh lencana New York Comic Con.

Salaku tambahan, Paramount + bakal nampilkeun The Haunted Lodge, hiji immersive, pop-up pangalaman Lebaran, riddled kalawan sababaraha film scariest jeung runtuyan ti Paramount +. Sémah tiasa ngaléngkah ka jero acara sareng pilem karesepna, ti SpongeBob SquarePants ka YELLOWJACKETS ka PET SEMATARY: BLOODLINES di The Haunted Lodge di jero Westfield Century City Mall di Los Angeles ti 27-29 Oktober.

Koléksi Peak Screaming sayogi pikeun ngalirkeun data ayeuna. Pikeun ningali trailer Peak Screaming, klik Ieuh.

* Judul sayogi pikeun Paramount + sareng WAKTOS NA PERTUNJUKAN palanggan rencana.


** Sadayana Paramount + sareng palanggan SHOWTIME tiasa ngalirkeun langsung judul CBS ngalangkungan feed langsung di Paramount +. Judul-judul éta bakal sayogi upami diperyogikeun ka sadaya palanggan dinten saatos siaran langsung.

Continue Reading

Movies

A24 & AMC Theatres Collab Pikeun "Oktober Thrills and Chills" Line-Up

dimuat

on

Studio pilem pareum A24 nyokot alih Wednesdays di AMC bioskop bulan hareup. "A24 Presents: Oktober Thrills & Chills Film Series," bakal janten acara anu nunjukkeun sababaraha pilem horor pangsaéna di studio ulang-dibere dina layar badag.

Pembeli tiket ogé bakal nampa hiji-bulan sidang bébas tina A24 Sadaya Aksés (AAA24), hiji aplikasi anu ngamungkinkeun para palanggan zine gratis, kontén ekslusif, barang dagangan, diskon, sareng seueur deui.

Aya opat pilem pikeun dipilih unggal minggu. Mimitina nyaéta Dukun anu on 4 Oktober, lajeng X on Oktober 11, dituturkeun ku Handapeun kulit on 18. Oktober, sarta tungtungna Diréktur urang Cut tina midsommar on Oktober 25.

Kusabab diadegkeun dina 2012, A24 parantos janten mercusuar pikeun pilem bebas off-the-grid. Kanyataanna, aranjeunna mindeng outshine counterparts mainstream maranéhanana jeung eusi non-turunan dijieun ku direksi anu nyieun visions anu unik tur untempered ku studio Hollywood badag.

Pendekatan ieu parantos kéngingkeun seueur peminat anu bakti ka studio anu nembé nampi Penghargaan Akademi Sagalana Dimana-mana Sadayana sakaligus.

Datang nepi sakeudeung teh finale ka Ti Kulon tryptic X. Mia Goth balik deui salaku muse West MaXXXine, misteri pembunuhan slasher diatur dina 1980s.

Studio ogé nempatkeun labél na dina pilem diilikan rumaja Nyarios ka abdi saatos premiere na di Sundance taun ieu. Pilem ieu janten hit kalayan kritik sareng panongton anu ngadorong sutradara Danny Philippo jeung michael philippou pikeun pitch a sequel nu ceuk maranehna geus dijieun.

"A24 Presents: Oktober Thrills & Chills Film Series," tiasa janten waktos anu saé pikeun pencinta pilem anu henteu biasa. A24 pikeun nempo naon sagala fuss ngeunaan. Urang bakal nyarankeun salah sahiji pilem dina line-up utamana potong sutradara ampir tilu jam tina Ari Aster urang. midsommar.

Continue Reading

Movies

Trailer 'V/H/S/85' Sakabehna Dimuat Ku Sababaraha Carita Anyar Brutal

dimuat

on

Nyiapkeun pikeun éntri séjén kana populér V / H / S. runtuyan antologi jeung V / H / S / 85 nu bakal premiere dina Shudder jasa streaming on Oktober 6.

Ngan leuwih dasawarsa ka tukang, aslina, dijieun ku Brad Miska, janten favorit kultus mani sarta geus spawned sababaraha sequels, reboot a, sarta sababaraha spin-offs. Taun ieu, produser ngumbara deui ka 1985 pikeun mendakan kaset pidéo terorna sareng pondok footage anu dipendakan anu diciptakeun ku sutradara anu kasohor ayeuna kalebet:

David Bruckner (Hellraiser, The Night House),

Scott Derrickson (The Black Phone, Sinister),

Gigi Saul Guerrero (Bingo Hell, Culture Shock),

Natasha Kermani (Untung)

Mike Nelson (Salah Giliran)

Janten saluyukeun tracking anjeun sareng nonton trailer anu énggal-énggal pikeun kempelan énggal-énggal tina ngimpina footage anu kapanggih.

Kami bakal ngantepkeun Shudder ngajelaskeun konsépna: "Mixtape anu pikasieuneun nyampurkeun gambar snuff anu teu acan kantos katingal sareng siaran berita ngalamun sareng pidéo bumi anu ngaganggu pikeun nyiptakeun mashup analog anu surealis tina 80an anu hilap." 

Continue Reading