Connect with kami

Movies

'Paranormal Activity: Ultimate Chills Collection' Hadir sareng Sadaya Pilem Kaasup 'Next of Kin'

dimuat

on

Paranormal

Kagiatan paranormal film geus konsisten kalayan scares maranéhanana sapanjang franchise nu. Eta geus hiji numpak luar biasa ngaliwatan franchise footage kapanggih film. Pikeun kahiji kalina, Anjeun bisa nyokot sakabeh koleksi film dina hiji kotak set. Ieu malah kaasup Teras tina Kin nu saméméhna unreleased dina média fisik.

Sinopsis pikeun Kagiatan paranormal indit sapertos kieu:

Moal lami deui sanggeus pindah ka imah saluran suburban, Katie (Katie Featherston) jeung Micah (Micah Sloat) jadi beuki kaganggu ku naon sigana ayana gaib. Mudah-mudahan tiasa nangkep buktina dina pilem, aranjeunna nyetél kaméra pidéo di bumi tapi henteu siap pikeun acara pikasieuneun anu salajengna.

Sakabéh koleksi tujuh film ngan $59. Teu goréng pisan salaku titik harga.

Sinopsis pikeun anjeun Pamungkas Chills Koléksi pedaran sapertos kieu:

Pikeun kahiji kalina dina hiji set lengkep, sadayana 7 pikasieuneuneee Pilem ACTIVITY ngahiji, kalebet—eksklusif pikeun set kotak ieu—pangénggalna Thriller KAGIATAN PARANORMAL: NEXT OF KIN sareng dokumenter definitif DIMENSI NU DINYAHOKEUN: CARITA KAGIATAN PARANORMAL. Dipak kalayan kedinginan sareng kejutan anu teu disangka-sangka, koleksi édisi terbatas anu kedah dipiboga ieu dimimitian ku fenomena horor asli terobosan anu narik pamirsa di sakumna dunya sareng diteruskeun ku genep sekuel anu unik.

Kabeh Kagiatan paranormal set kaluar dina 11 Oktober. Anjeun tiasa tos mesen ayeuna kanggo $59.99.

Paranormal
Paranormal
Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

Tech Jahat Bisa Dibalikan ku Ruse Predator Online dina 'The Artifice Girl'

dimuat

on

Program AI jahat sigana aya di tukangeun penculikan palsu budak awéwé di XYZ urang Thriller nu bakal datang Gadis Artifice.

pilem ieu asalna contender festival dimana eta garnered nu Adam Yauch Hörnblowér Award at SXSW, jeung meunang Feature Internasional pangalusna dina Festival Film Fantasia taun ka tukang.

The teaser trailer di handap (hiji pinuh bakal dileupaskeun pas), sarta karasaeun kawas nyokot twisted dina kultus fave Megan Leungit. Sanajan, teu kawas Megan, Gadis Artifice sanes pilem footage anu kapendak tapi ngagunakeun téknologi komputer jalma katilu dina narasi na.

Gadis Artifice nyaéta debut pilem diréktur tina Franklin Ritch. Béntang pilem Tatum Matthews (The Waltons: Homecoming), David Girard (pondok "Teardrop Goodbye with Mandatory Directorial Commentary by Remy Von Trout"), Sinda Nichols (Éta Tempat Ditinggalkeun, "Krisis Permen Karet"), Franklin Ritch jeung lance henryksen (mahluk luar angkasa, The Gancang jeung Dead)

XYZ Films bakal dileupaskeun Gadis Artifice dina Bioskop, Dina Digital, sareng On Demand on April 27, 2023.

Leuwih:

Hiji tim agén husus manggihan program komputer revolusioner anyar pikeun bait na bubu prédator online. Saatos ngahiji sareng pamekar program anu kaganggu, aranjeunna énggal-énggal mendakan yén AI gancang-gancang maju saluareun tujuan aslina. 

Continue Reading

Movies

Pilem Hiu panganyarna 'The Demon Hideung' Ngojay Ka Spring

dimuat

on

Pilem hiu panganyarna The Hideung Demon nyaéta preemptively ngahalangan panongton anu dipaké pikeun jenis ieu film salila usum panas ku pos ka bioskop cinyusu ieu 28 April.

Ditagihkeun salaku "thriller aksi tepi-of-korsi anjeun," anu kami ngarepkeun dina Jaws ripoff, er ... fitur mahluk sagara. Tapi éta ngagaduhan hiji hal pikeun éta, sutradara Adrian Grunberg anu kaleuleuwihi Rambo: Getih Tukang sanés anu awon dina séri éta.

Kombo di dieu nyaéta rahang meets Jero cakrawalan. trailer Sigana geulis entertaining, tapi kuring henteu weruh ngeunaan VFX. Hayu urang nyaho naon pikir anjeun. Oh, sareng sato anu bahaya nyaéta Chihuahua hideung sareng bodas.

The More

Liburan kulawarga idyllic Oilman Paul Sturges janten ngimpina nalika aranjeunna mendakan hiu megalodon ganas anu moal eureun pikeun ngajagaan wilayahna. Terdampar sarta dina serangan konstan, Paul jeung kulawargana kumaha bae kudu neangan cara pikeun meunangkeun kulawargana balik ka basisir hirup saméméh éta nyerang deui dina perang epik ieu antara manusa jeung alam.'

Continue Reading

Movies

'Scream VII' Greenlit, Tapi Naha Waralaba Kudu Istirahat Dasawarsa?

dimuat

on

Bam! Bam! Bam! Henteu éta sanés shotgun di jero bodega Ngagorowok VI, éta sora fists produser urang gancang pencét tombol lampu héjo jang meberkeun favorit franchise (ie Ngagorowok VII).

jeung Ngagorowok VI bieu kaluar ti Gerbang, sarta sequel a dikabarkan syuting taun ayeuna, Sigana fans horor anu panongton targét pamungkas pikeun meunangkeun jualan tikét deui di box office tur jauh ti "pencét muter" budaya streaming. Tapi meureun teuing geura-giru.

Upami urang henteu acan diajar pelajaran urang, ngaluncurkeun pilem horor anu murah sacara gancang-gancang sanés mangrupikeun strategi buktina pikeun kéngingkeun jok dina korsi téater. Hayu urang ngareureuhkeun dina momen tiiseun pikeun nginget-nginget nu panganyarna Lebaran reboot / reboot. Sanaos béja David Gordon Green ngahirupkeun gossamer sareng ngahirupkeun deui waralaba dina tilu pasang mangrupikeun warta anu saé dina taun 2018, bab ahirna henteu ngalakukeun nanaon tapi nempatkeun deui tarnish dina klasik horor.

Gambar universal

Bisa jadi mabok dina kasuksésan sedeng dua film kahijina, Héjo maju ka katilu pisan gancang tapi gagal nyadiakeun layanan kipas. Kritik tina Lebaran Akhir utamana hinged on kurangna waktu layar dibikeun ka duanana Michael Myers na Laurie Strode jeung gantina dina karakter anyar nu teu boga nanaon ka teu jeung dua film munggaran.

"Jujur, kami henteu kantos nganggap ngadamel pilem Laurie sareng Michael," saur sutradara Juru gerak. "Konsép yén éta kedah janten perkelahian jinis pertarungan akhir henteu pernah aya dina pikiran urang."

Kumaha deui?

Sanajan kritikus ieu ngarasakeun pilem panungtungan, loba kapanggih eta kaluar-Tangtu jeung sugan hiji stand-nyalira nu sakuduna geus pernah disambungkeun ka kanon redeveloped. Inget Lebaran sumping kaluar dina 2018 jeung Pembunuh ngarilis taun 2021 (hatur nuhun ka COVID) sareng tungtungna tungtung dina 2022. Salaku urang terang, éta blumhouse mesin ieu ngalarti ku brevity tina naskah ka layar, sarta sanajan teu bisa dibuktikeun, hammering kaluar dua film panungtungan sangkan gancang bisa jadi integral kana undoing kritis na.

Nu brings kami ka ngajerit waralaba. Bakal Ngagorowok VII meunang underbaked murni sabab Paramount hayang ngurangan waktu masak na? Ogé, teuing tina hal alus bisa nyieun anjeun gering. Inget, sagalana dina moderation. Pilem munggaran dirilis dina taun 1996 kalawan salajengna ampir persis sataun saterusna, lajeng katilu tilu taun sanggeus éta. Kiwari dimungkinkeun dianggap lemah tina franchise, tapi tetep padet.

Teras we lebetkeun waktos pelepasan dékade. kasurupan 4 dirilis dina 2011, ngajerit (2022) 10 taun saatos éta. Aya anu nyebatkeun, "muhun hey, bédana waktos sékrési antara dua pilem Scream anu munggaran nyaéta persis tina reboot." Sareng éta leres, tapi pertimbangkeun éta ngajerit ('96) éta pilem anu robah pilem horor salawasna. Ieu resep aslina tur asak pikeun back-to-back bab, tapi kami ayeuna lima sequels jero. Sukur Wes Craven diteundeun hal seukeut tur entertaining malah ngaliwatan sagala parodies.

Sabalikna, éta resep anu sami ogé salamet sabab nyandak hiatus dasawarsa-lami, masihan waktos tren anyar pikeun ngembangkeun sateuacan Craven nyerang tropes anu langkung énggal dina cicilan anu sanés. Inget dina kasurupan 3, aranjeunna masih ngagunakeun mesin fax jeung telepon flip. Téori kipas, média sosial sareng selebriti online nuju ngembangkeun janin dina waktos éta. Tren éta bakal dilebetkeun kana pilem kaopat Craven.

Maju gancang deui sabelas taun sareng urang nampi reboot Radio Silence (?) Anu ngahibur istilah anyar "requel" sareng "karakter warisan." Ngagorowok deui jeung fresher ti kantos. Anu ngabalukarkeun urang ka Scream VI sareng robih tempat. Taya spoilers dieu, tapi episode ieu seemed Oddly reminiscent tina ulang hashed storylines kaliwat, nu mungkin geus mangrupa satir di na sorangan.

Ayeuna, éta parantos diumumkeun Ngagorowok VII nyaeta lebet a, tapi daun urang heran kumaha sapertos hiatus pondok bade ongkos kalawan nanaon di zeitgeist horor pikeun nyalurkeun. Dina sakabéh lomba ieu pikeun meunangkeun bucks badag, sababaraha nyebutkeun Ngagorowok VII ngan bisa luhur miheulaan na ku bringing deui Stu? Leres? Éta, dina pamadegan mah, bakal janten mirah usaha . Sababaraha ogé nyebutkeun, yén sequels mindeng mawa unsur gaib, tapi nu bakal kaluar tempat pikeun ngajerit.

Naha waralaba ieu tiasa dilakukeun sareng hiatus 5-7 taun sateuacan ngarusak diri dina prinsipna? Istirahat éta bakal ngamungkinkeun waktos sareng tropes énggal berkembang - getih kahirupan waralaba - sareng kalolobaan kakuatan anu aya di balik kasuksésanna. Atawa nyaeta ngajerit nuju kana kategori "thriller", dimana karakterna badé nyanghareupan pembunuh anu sanés dina topéng tanpa ironi?

Panginten éta anu dipikahoyong ku peminat horor generasi énggal. Éta tiasa dianggo tangtosna, tapi sumanget kanon bakal leungit. Penggemar leres tina séri éta bakal ningali apel anu goréng upami Radio Silence ngalakukeun naon waé anu teu aya inspirasi Ngagorowok VII. Éta pisan tekanan. Héjo nyandak kasempetan Lebaran Akhir jeung nu teu mayar off.

Sadaya anu diomongkeun, ngajerit, upami aya, nyaéta masterclass dina ngawangun hype. Tapi mudah-mudahan, pilem ieu henteu janten iterasi campy anu aranjeunna pikaseurieun Ngadeg. Aya kénéh sababaraha kahirupan ditinggalkeun dina film ieu sanajan beungeut hantu teu boga waktu pikeun catnap. Tapi sakumaha anu aranjeunna nyarios, New York henteu kantos bobo.

Continue Reading