Connect with kami

wartos

Junji Ito ka Maniac: Dongéng Jepang tina Trailer Macabre Dieusian Teror

dimuat

on

Junji

Karya Junji Ito geus tunggal. Karyana di horor awak téh sakumaha compelling sakumaha eta deeply disturbing. Tomy, Teu langkung Manusa, Uzumaki jeung nu lianna geus kabeh geus sarua hébat. Karyana di Manga parantos diadaptasi dina jaman baheula. adaptasi pilem na tina Tomy éta hiji geulis fun. Tungtungna, Ito keur dibere bebas rein ka buka liar jeung pakét husus ieu tina Dongeng Jepang ngeunaan Macabre. Leres, Ito ngagaduhan séri anu sumping ka Netflix anu mangrupikeun sorotan dongéngna dina format antologi animasi.

The trailer pondok méré urang flashes rusuh unggal judul episode dituturkeun ku gancang 3 atawa 4 pigura saméméh pindah onto nu salajengna. Vibe sakabéh sagemblengna Ito sarta brings sababaraha carita nu kasampak akrab ogé sababaraha dongéng anyar.

Ito

Sinopsis pikeun Tomy indit sapertos kieu:

Saatos sababaraha trauma di jaman baheula anu ti saprak ditindas, saurang awéwé ngora nyobian nyageurkeun kenanganna kalayan bantosan psikiater.

Karya asli anu aya dina séri Netflix dumasar kana "Koléksi Karya Agung Junji Ito," "Fragments of Horror," "Junji Ito: A Study from the Abyss of Horror" (

Urang teu bisa antosan nyekel anyar Ito urang Junji Ito mun Maniac: Dongéng Jepang tina Macabre dina Netflix dimimitian 19 Januari.

Anjeun fans Junji? Hayu urang terang dina komentar.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Film salajengna David Cronenberg 'The Shrouds' Ngidinan Kulawarga Nonton Baraya Almarhumna Ngabubarkeun di Kuburan

dimuat

on

Cronenberg

David Cronenberg wawuh sareng horor awak sareng kontrovérsi. Film salajengna anjeunna, The Shrouds museurkeun kana bisnis anyar dina mangsa nu bakal datang anu ngamungkinkeun kulawarga ningali kulawarga jeung babaturan nu nembe almarhum terurai sacara real-time. Sababaraha proyék Cronenberg anu terakhir mangrupikeun eksplorasi tungtung kahirupan. Kuring terang yén éta téh salawasna hal anu anjeunna némpél, tapi ieu hususna mangrupa beuleum jero kana Éksplorasi jeung up-deukeut katingal di maot na dying.

Kanyataanna, lamun ngelingan salah sahiji film pondok panganyarna Cronenberg diulas sutradara datang nyanghareupan jeung mayit sorangan dina eksplorasi close-up diri maot na.

The synopsis diteundeun kaluar ku Deadline pikeun The Shrouds sapertos kieu:

"Ikon Perancis Cassel bakal maén Karsh, pangusaha inovatif sareng duda duka, anu ngawangun alat novél pikeun nyambungkeun sareng anu maot dina jero kafan kuburan. Alat panguburan ieu dipasang di kaayaan-of-the-seni sorangan - sanaos kuburan kontroversial ngamungkinkeun anjeunna sareng klienna ningali anu dipikacinta anu dipikacinta terurai sacara real waktos. Usaha révolusionér Karsh nuju ngarecah kana arus utama internasional nalika sababaraha kuburan di jero kuburanna dirusak sareng ampir ancur, kalebet pamajikanana. Nalika anjeunna bajoang pikeun mendakan motif anu jelas pikeun serangan éta, misteri saha anu ngadamel malapetaka ieu, sareng kunaon, ngadorong anjeunna pikeun ngevaluasi deui usahana, nikah sareng kasatiaan kana mémori almarhum pamajikanana, ogé ngadorong anjeunna ka awal anu énggal."

The Shrouds béntang Vincent Cassel, Diane Kruger jeung Guy Pearce. Pilem ieu dimimitian produksi di Toronto dina 8 Méi.

Urang teu tiasa ngantosan ningali ieu. Nyatana, sanés rusiah yén di dieu di iHorror, kuring mangrupikeun kipas Cronenberg anu maot. Dina pilem panungtungan na Kejahatan Masa Depan, sutradara sumping sanggeus bumi rotting sarta kurangna sumberdaya sarta katingal sakabéh nyata bio-horror, digabungkeun jeung horor awak biasa na. Juxtaposition ieu dieksekusi nicely antara bumi keur diracun ku plastik bari manusa mimiti mutate ngagunakeun plastik pikeun gizi.

Kami henteu tiasa ngantosan ngalaporkeun langkung seueur ngeunaan The Shrouds. Pastikeun pikeun tetep katala di dieu pikeun leuwih rinci.

Continue Reading

Movies

Bill Skarsgard nyarioskeun ngeunaan séri énggal 'Wilujeng sumping di Derry'

dimuat

on

HBO Max urangWilujeng sumping di Derry'Prequel ka'It' Kamajuan, tapi Balik deui Bill Skarsgard salaku Pennywise Henteu Pasti

Séri prequel HBO Max kana adaptasi dua bagian Warner Bros tina Stephen King It geus dibere lampu héjo sarta ayeuna dina tahap produksi. Dijudulan Wilujeng sumping di Derry, The showrunners pikeun séri téh Brad Kaleb Kane jeung Jason Fuchs. Partisipasi Skarsgard tetep teu pasti pikeun ayeuna. Sanaos diumumkeun dina Maret 2020, ngan ukur bulan kamari séri éta sacara resmi dipasihkeun ku HBO Max.

Skarsgard ditanya ngeunaan Wilujeng sumping di Derry salila Jake urang nyokot wawancara, lamun aya wae kasempetan anjeunna bakal maén deui Pennywise - sarta lamun henteu, naon nasehat anjeunna bakal masihan ka Pennywise salajengna. Skarsgard nyarios, "Urang bakal ningali naon anu aranjeunna laksanakeun sareng naon anu aranjeunna laksanakeun. Nepi ka ayeuna, kuring henteu acan kalibet dina éta. Lamun batur meunang ngalakukeun eta, saran abdi nyaeta nyieun sorangan. Gaduh senang jeung eta. Anu kuring panginten pikaresepeun pisan ngeunaan karakter éta nyaéta kumaha luar biasa abstrak anjeunna. Lamun mimiti maca buku kokain-binged Stephen King, Anjeun ngan buka kawas, 'Naon sih?' Aya seueur tantrums sareng abstraksi anu aneh anu anjeun tiasa calik sareng decipher. Éta naon anu kuring lakukeun ku karakter sareng kuring resep pisan kana aspék éta, éta ngawartosan karakter éta. Buku téh bener-bener kado kitu. Ku kituna lamun batur bakal nyandak eta on, éta ngan, ngaliwatan buku tur manggihan clues, sarta aranjeunna jadi kaluar aya anjeun bisa jenis nyieun conclusions sorangan ka aranjeunna."

Wilujeng sumping di Derry Prequel ka It Ngadaptar Muschiettis, Fuchs, sareng HBO Max salaku Produser Eksekutif

Andy Muschietti sareng Barbara Muschietti, sutradara / tim produser duduluran di tukangeun dua It pilem, bakal eksekutif ngahasilkeun Wilujeng sumping di Derry ngaliwatan pausahaan produksi maranéhanana Impian Ganda. Pameran acara, Brad Caleb Kane sareng Jason Fuchs, ogé bakal janten produser eksekutif. Séri ieu diproduksi ku HBO Max sareng Warner Bros.

Jason Fuchs parantos nyerat naskah pikeun épisode perdana éta, dumasar kana carita anu dikembangkeun sareng Muschiettis. Salaku tambahan, Andy Muschietti bakal nyéépkeun sababaraha épisode séri, kalebet séri anu munggaran.

Continue Reading

wartos

Sutradara 'Evil Dead Rise' janten Horor Akuatik Sareng Pilem salajengna 'Thaw'

dimuat

on

naek

Diréktur Lee Cronin nembé kaluar padamelan na Bangkit Maot Jahat. Anjeunna parantos ngalaksanakeun léngkah salajengna kana dunya horor akuatik. Numutkeun kana THR, Cronin parantos ngusahakeun pangwangunan pikeun pilem anu diproduksi ku Van Toffler sareng David Gale di Gunpowder Sky.

Sakur sutradara anu asup kana horor akuatik pikaresepeun. Kami henteu tiasa ngantosan ningali naon anu dilakukeun ku Cronin kalayan éta saatos karyana anu saé Bangkit Maot Jahat.

Sinopsis pikeun Ngalenyepan sapertos kieu:

Atur taun sanggeus és caps kutub geus dilebur sarta tingkat laut geus risen, carita ngeunaan Ngalenyepan puseur dina grup salamet di laut néangan imah anyar. Doa-doana dikabulkeun ku mendakan kota anu tiasa dicicingan, nyaéta, dugi ka aranjeunna mendakan ngimpina anyar anu hirup di handapeun permukaan cai.

Urang bakal pastikeun tetep anjeun diropéa dina sagala warta horor akuatik kalawan Ngalenyepan.

Continue Reading