imah Berita Hiburan Pikasediheun Joker Dina Lawn Badé Nyingsatkeun Naraka Ti Trik Trik '

Joker Dina Lawn Badé Nyingsatkeun Naraka Ti Trik Trik '

by admin

Dina 'Pupusna Kulawarga,' Joker ngalakukeun salah sahiji hal anu paling waras anu kantos dilakukeun. Anjeunna rada nitah sasaha pikeun nyiksikan rarayna. Teras anjeunna sacara sopan nyobian nempelkeun deui. Kinda gélo, leres? Maksad abdi sahenteuna saeutik?

Sae ThinkGeek parantos masihan kipas The Joker kado anu bakal tetep dina masihan. Joker anu saé dimodelkeun saatos visage na tina 'Pupusna Kulawarga.'

Hiasan padang rumput hejo 36 x 24 x 10 inci tahan menyeramkeun ieu, pastina nyingsieunan naraka tina trik trik, bahkan di Gotham. Éta pitur The Joker cakar kaluar tina halaman rumput kumplit sareng panon liar sareng seuri rictus. Anjeunna ngan ukur $ 89 sareng tiasa dipésér pas IEUH.

Posts Related

Translate »