imah Berita Hiburan Pikasediheun Jessica Chastain dina Talks ka Star dina 'It: Bab Dua'

Jessica Chastain dina Talks ka Star dina 'It: Bab Dua'

by Kelly McNeely
Éta: Bab Dua Jessica Chastain

Salaku dilaporkeun ku macem, Nominee Oscar dua kali Jessica Chastain aya dina rundingan pikeun mingpin Andy Muschietti Eta: Bab Dua sakumaha sepuh Beverley Marsh.

Sanaos dina waktos ieu teu aya anu ditandatanganan atanapi disetél dina batu, ieu mangrupikeun pengumuman casting munggaran (semi) pikeun vérsi sawawa tina Loser's Club. Sumber Ragam nyatet yén "kadua pihak parantos sacara resmi ngamimitian ngabahas [Chastain] dina proyék".

via Backstage

Nu matak poténsial pikeun tokoh déwasa geus jadi topik paguneman panas antara pameget horor ti saprak kasuksésan liar di Itsékrési awal.

Urang kukituna dilaporkeun saméméhna yén Chastain éta ningali peranna sareng para penggemar siga anu ngadukung ideu ieu - aya seueur poster anu didamel kipas anu saheulaanan matak anjeunna salaku Bev. Mertimbangkeun kanyataan yén aktris berbakat parantos damel sareng Muschietti di 2013 Mama - diproduksi ku Guillermo Del Toro - masuk akal yén anjeunna bakal janten pesaing utama.

Mama via Gambar Universal

Muschietti balik deui ngarahkeun Eta: Bab Dua sareng panulis Gary Dauberman. Nalika versi pilem tina It mimiti dikonsep, buku diluyukeun kana naskah ku David Kajganich. Cary Fukunaga (leres Detektif Usum 1, alias usum tunggal TV anu pangsaéna, tarung kuring) engké dijadwalkeun pikeun ngarahkeun sareng nyerat deui naskah sareng Chase Palmer. Saatos Fukunaga angkat sareng proyek dicekel ku Muschietti, Dauberman dibawa ngabantosan nyerat deui skrip anu cocog sareng visi Muschietti upami pilem éta.

Naskah pikeun Eta: Bab Dua masih dina karya kalayan syuting disetél pikeun ngamimitian usum panas ieu.

via Indiewire

Deui, urang henteu ngagaduhan berita casting anu sacara resmi ditandatanganan (sanaos aman pikeun nganggap urang bakal ningali pengumuman RUU Skarsgård salaku Pennywise). Janten, dina waktos ayeuna, anjeun pastina kedah tetep skeptis kana poster pemeran anu anjeun tingali sabab dipikaresepna didamel kipas.

Sakumaha biasana, dugi ka detilna dikonfirmasi, candak sadayana ku gandum.

Pasti kipas didamel

Disebutkeun, sakumaha berita na, kami bakal pastikeun tetep anjeun dipasang! Eta: Bab Dua disetél pikeun dileupaskeun dina 6 Séptémber 2019.

Posts Related

Translate »