imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan 'Scream' mangrupikeun Balik Anu Hebat ka Frasise Slasher

Cuplikan 'Scream' mangrupikeun Balik Anu Hebat ka Frasise Slasher

Abdi Badé Deui ....

by Trey Hilburn III
18,322 pintonan
ngajerit

Naon pilem pikasieuneun favorit anjeun? Éta panginten tiasa janten pilem Scream énggal. Anu kalima dina waralaba mangrupikeun anu pangpayunna tanpa Wes Craven naék, tapi hormat pisan ka pembuat film hébat ... sareng éta nunjukkeun.

Nembongan yén Sutradara, Matt Bettinelli-Olpin sareng Tyler Gillett mangrupikeun jalma anu leres pikeun tugas nempatkeun ngajerit deui kana suku na. Pilem maranéhna Siap atanapi henteu mangrupikeun ledakan sareng eunteung seueur énergi anu sami anu urang tingali dina teaser.

Kami masih gaduh sababaraha cara pikeun teras nonton film (Jan 2022), tapi ieu saé ngajerit pikeun pasang surut urang. Éta masihan fans persis naon anu aranjeunna peryogikeun pikeun ninggalan sésa perjalanan.

Sinopsis pikeun ngajerit sapertos kieu:

"Pilem ieu nuturkeun carita awéwé ngora anu balik ka kampung halamanna, ngan ukur ngalaman kasus pembunuhan anu pikasieuneun dihubungkeun sareng pembunuh sérial topéng anu kasohor."

Kumaha saur anjeun ngeunaan ngajerit ngagoda? Naha anjeun gumbira kana naon anu anjeun nonton? Anjeun gumbira sareng arah? Hayu urang terang ngeunaan urang Facebook jeung Twitter bagian koméntar.

ngajerit nusuk kana bioskop tanggal 14 Januari 2022.

 

Translate »