imah Berita Hiburan Pikasediheun Jamie Kennedy Réaksi kana Cuplikan Anyar 'Jerit'

Jamie Kennedy Réaksi kana Cuplikan Anyar 'Jerit'

Kudu Cinta Cinta-Na Pikeun Leprechaun

by Trey Hilburn III
6,560 pintonan
ngajerit

Jamie Kennedy urang Randy éta bagian badag tina Jerit urang ngabodor. Monolog na concering aturan slashers geus echoed ngaliwatan sajarah pilem urang ti trailer kahijina nepi ka Wakil Dewey reciting bagian tina dialog na dina trailer anyar. Trivia asih horor Randy bakal hirup salamina dina pengertian éta.

Kennedy lungguh teras nonton éta ngajerit trailer pikeun masihan video réaksi pikeun sakabéh urang ningali. Salami pidéo ieu, jelas yén Kennedy bungah ngeunaan nada anu anyar. Tangtosna, anjeun tiasa nyarios yén anjeunna ogé gelo yén Randy teu aya… tapi dina hiji pernyataan panganyarna, Kennedy ogé ngaku yén anjeunna mikir yén Randy langkung saé henteu uih deui. Urang kudu akur jeung manéhna.

Réspon na didasarkeun kana rumor yén sasama ngajerit alum, Matthew Lillard bakal datang deui dina sababaraha kapasitas pikeun éntri panganyarna tina ngajerit.

Salah sahiji hal anu paling saé tina pidéo nyaéta cinta Kennedy anu ngaku Leprechaun. Urang bogoh ka bodo saeutik teuing, jadi ngadéngé éta pot emas pikeun urang.

ngajerit nyemprung kana bioskop mimiti tanggal 14 Januari 2022. Kami henteu tiasa ngantosan linggih dina téater anu ramé pikeun téater ieu.