Connect with kami

wartos

Runtuyan Netflix James Wan, Trailer 'Arsip 81' Katingal Leres pisan

dimuat

on

arsip

Arsip 81 Sigana mah hiji pulas metot dina genre footage kapanggih. Kabéh nu via a Rosemary urang Baby setup, kumplit jeung kultus creepily ngajalankeun amok dina wangunan apartemen. Ieu mangrupikeun eksekutif anu diproduksi ku James Wan sareng Michael Clear tina Atomic Monster.

Ngajalankeun dalapan épisode mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngamimitian Taun Anyar. Éta ogé junun langsung mawa suasana anu beurat ku kasieunan. Henteu goréng pikeun ieu ngan ukur janten trailer. Upami klip sakedik ieu tiasa nyababkeun kasieunan, kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha sadayana 8 épisode bakal karasa.

Sinopsis pikeun Arsip 81 sapertos kieu:

Arsip 81 nuturkeun archivist Dan Turner (Mamoudou Athie), anu nyandak pakasaban malikkeun kumpulan videotapes ruksak ti 1994. Reconstructing karya hiji filmmaker dokumenter ngaranna Melody Pendras (Dina Shihabi), anjeunna ditarik kana panalungtikan nya ngeunaan kultus bahaya di. wangunan apartemen Visser. Nalika usum lumangsung dina dua garis ieu, Dan lalaunan mendakan dirina obsessed pikeun ngabongkar naon anu lumangsung ka Melody. Nalika dua karakter ngabentuk sambungan misterius, Dan janten yakin anjeunna tiasa nyalametkeun dirina tina tungtung pikasieuneun manehna patepung 25 sababaraha taun ka pengker.

"Kuring obsessed jeung acara kotak misteri, jenis nu ngakibatkeun urang ka handap liang kelenci kana aneh, dunya poék." Showrunner, ceuk Rebecca Sonnenshine. "Arsip 81 mangrupikeun carita anu didorong ku karakter, émosional ngeunaan sifat seni, iman, sareng milarian jati diri - sadayana dibungkus dina simbut anu sieun eksistensial. Acara éta ogé masihan pilem geek ieu kasempetan pikeun mendakan sagala jinis format média anu hilap sakumaha anu dipendakan, anu nyababkeun carita anu unik, tékstur visual anu saé sareng pikasieuneun.

Séri ieu dibéntangan Mamoudou Athie (Dan Turner), Dina Shihabi (Melody Pendras), Martin Donovan (Virgil Davenport), Matt McGorry (Mark Higgins), Julia Chan (Annabelle Cho), Evan Jonigkeit (Samuel), Ariana Neal (Jess).

Arsip 81 darat dina Netflix dimimitian 14 Januari.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Drew Barrymore Ngabagéakeun Allison Williams Ku Dangdanan Kawas 'M3GAN'

dimuat

on

M3GAN

Allison Williams béntang hit breakout, M3GAN. Film geus mawa dina jumlah badag tur teu kaduga duit jeung terus nanjak. Ayeuna éta calik dina $ 125 juta sareng cacah. Dina raraga ngabagéakeun Williams, Barrymore ngagaduhan gear M3GAN lengkep sareng ngalayanan sababaraha gerakan tarian, sareng ngalaksanakeun kualitas sanésna anu dibawa ku boneka ka bumina.

Barrymore hilariously mimiti ngalaman kasusah teknis jeung lénsa kontak nya ngarah ka momen anu saingan malfungsi lénsa kontak dina Michael Jackson urang. Thriller, jeung nu nyebutkeun loba.

Sinopsis pikeun M3GAN sapertos kieu:

"M3GAN mangrupikeun kaajaiban intelijen buatan, boneka sapertos hirup anu diprogram pikeun janten pendamping anu paling hébat sareng babaturan anu pangageungna pikeun indungna. Dirancang ku Gemma, roboticist anu cemerlang, M3GAN tiasa ngadangukeun, nonton sareng diajar nalika maénkeun peran réréncangan sareng guru, ulin sareng pelindung. Nalika Gemma janten caretaker anu teu kaduga tina kaponakan awewe anu umurna 8 taun, anjeunna mutuskeun pikeun masihan gadis éta prototipe M3GAN, kaputusan anu nyababkeun akibat anu teu kabayang."

M3GAN ayeuna diputer di bioskop dimana-mana.

Continue Reading

wartos

Wes Craven's 'Beureum Panon' Meunangkeun Kaluaran 4K UHD

dimuat

on

Kacamata Beureum

Wes Craven mangrupikeun master horor anu leres. Anjeunna masihan kami A ngimpina dina elm Street jeung sababaraha klasik timeless séjén. Katuhu kira-kira waktos anjeunna japati ka Scream anjeunna ogé nyandak penerbangan kalayan thriller ageung anu nyetak saé kalayan pamirsa anu sadayana aya dina korsi. Craven urang Kacamata Beureum ngalakukeun ogé di box-office sarta miboga éta kecap tina sungut nu diteundeun di bioskop pikeun minggu. Kacamata Beureum ayeuna datang ka 4K UHD sarta datang kalawan sababaraha fitur husus rad.

Sinopsis pikeun Kacamata Beureum sapertos kieu:

"Sanggeus pamakaman ninina, manajer hotél Lisa Reisert (Rachel McAdams) ngantosan ngapung deui ka bumi nalika anjeunna pendak sareng Jackson Rippner (Cillian Murphy) anu menawan nalika dipariksa. Anjeunna nyangka éta untung yén aranjeunna calik babarengan dina pesawat, tapi enggal diajar sanés. Jackson ngaharepkeun pikeun maéhan kapala Kaamanan NKRI, tapi pikeun ngalakukeunana, anjeunna peryogi Lisa pikeun ngarobih deui nomer kamar pejabat di hotélna. Salaku asuransi, Jackson geus diculik bapana Lisa urang (Brian Cox)."

Fitur-fitur khusus kanggo Kacamata Beureum ngarecah sapertos kieu:

Fitur khusus pikeun Panon Beureum sapertos kieu:

Pamulihan 4K anyar pilem

Dolby Visi / Presentasi HDR pilem

NEW Audio commentary ku redaktur Patrick Lussier

Fokus Filmmaker NEW - Wes Craven sareng Panon Beureum

NEW Wes Craven: Dina Kecap-Na sorangan - Featurette

Koméntar audio ku Wes Craven, Produser Marianne Maddalena, sareng Editor Patrick Lussier

Nyiptakeun Panon Beureum - Featurette

Wes Craven: Jenis Thriller Anyar - Featurette

Reel Geuleuyeung

Pilihan basa Inggris SDH, Inggris, Spanyol, jeung terjemahan Perancis pikeun fitur utama

Bungkusan koleksi nampilkeun gambar lipatan tina poster téater pilem sareng panyebaran interior kalayan momen pilem konci

Naha anjeun bungah Kacamata Beureum datang ka 4K UHD? Distribusi Media Paramount Home ngarilis klasik Craven dina 21 Maret.

Continue Reading

wartos

Trailer Luc Besson 'Arthur: Malediction' Ngarobih Impian Budak Leutik janten Ngimpina

dimuat

on

Arthur

Arthur: Malediction janten sagemblengna meta ku nyokot dunya fantasi tina Arthur jeung Minimoys sarta bringing kana lampu anyar incredibly disturbing. Kanyataanna, kabagjaan budak leutik pas janten ngimpina pikasieuneun reel. Ieu kawas babaturan anjeun nyandak anjeun kaluar pikeun pariksa kaluar sababaraha Harry Potter lokasi syuting jeung tungtung nepi kudu perang jeung Voldemort.

Sinopsis pikeun Arthur: Malediction sapertos kieu:

Kusabab budak leutik, Alex geus kipas badag tina saga pilem fantasi Arthur jeung Minimoys. Janten réréncangan anu paling saé kaget anjeunna ku kado khusus pikeun ulang taun ka-18: perjalanan ka bumi nagara anu ditinggalkeun dimana saga dipasang. Anu dimimitian salaku petualangan sabtu minggu, gancang janten ngimpina anu maot…

Film ieu dibéntangan Mathieu Berger, Thalia Besson-Sylla, Lola Andreoni, Mikaël Halimi, Yann Mendy, Jade Pedri, Vadim Agid, Marceau Ebersolt, Ludovic Berthillot.

The Luc Besson-dihasilkeun Arthur: Malediction sumping dina digital sareng VOD mimiti 3 Pebruari.

Continue Reading