imah Berita Hiburan Pikasediheun Runtuyan Netflix James Wan, Trailer 'Arsip 81' Katingal Leres pisan

Runtuyan Netflix James Wan, Trailer 'Arsip 81' Katingal Leres pisan

Combo tina Footage Kapanggih sareng Orok Rosemary

by Trey Hilburn III
27,097 pintonan
arsip

Arsip 81 Sigana mah hiji pulas metot dina genre footage kapanggih. Kabéh nu via a Rosemary urang Baby setup, kumplit jeung kultus creepily ngajalankeun amok dina wangunan apartemen. Ieu mangrupikeun eksekutif anu diproduksi ku James Wan sareng Michael Clear tina Atomic Monster.

Ngajalankeun dalapan épisode mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngamimitian Taun Anyar. Éta ogé junun langsung mawa suasana anu beurat ku kasieunan. Henteu goréng pikeun ieu ngan ukur janten trailer. Upami klip sakedik ieu tiasa nyababkeun kasieunan, kuring ngan ukur tiasa ngabayangkeun kumaha sadayana 8 épisode bakal karasa.

Sinopsis pikeun Arsip 81 sapertos kieu:

Arsip 81 nuturkeun archivist Dan Turner (Mamoudou Athie), anu nyandak pakasaban malikkeun kumpulan videotapes ruksak ti 1994. Reconstructing karya hiji filmmaker dokumenter ngaranna Melody Pendras (Dina Shihabi), anjeunna ditarik kana panalungtikan nya ngeunaan kultus bahaya di. wangunan apartemen Visser. Nalika usum lumangsung dina dua garis ieu, Dan lalaunan mendakan dirina obsessed pikeun ngabongkar naon anu lumangsung ka Melody. Nalika dua karakter ngabentuk sambungan misterius, Dan janten yakin anjeunna tiasa nyalametkeun dirina tina tungtung pikasieuneun manehna patepung 25 sababaraha taun ka pengker.

"Kuring obsessed jeung acara kotak misteri, jenis nu ngakibatkeun urang ka handap liang kelenci kana aneh, dunya poék." Showrunner, ceuk Rebecca Sonnenshine. "Arsip 81 mangrupikeun carita anu didorong ku karakter, émosional ngeunaan sifat seni, iman, sareng milarian jati diri - sadayana dibungkus dina simbut anu sieun eksistensial. Acara éta ogé masihan pilem geek ieu kasempetan pikeun mendakan sagala jinis format média anu hilap sakumaha anu dipendakan, anu nyababkeun carita anu unik, tékstur visual anu saé sareng pikasieuneun.

Séri ieu dibéntangan Mamoudou Athie (Dan Turner), Dina Shihabi (Melody Pendras), Martin Donovan (Virgil Davenport), Matt McGorry (Mark Higgins), Julia Chan (Annabelle Cho), Evan Jonigkeit (Samuel), Ariana Neal (Jess).

Arsip 81 darat dina Netflix dimimitian 14 Januari.