imah Berita Hiburan Pikasediheun James Wan 'Malignant' Datang ka Blu-Ray Nopémber Ieu

James Wan 'Malignant' Datang ka Blu-Ray Nopémber Ieu

Ganas mangrupikeun hal anu pangsaéna dina sataun

by Trey Hilburn III
244 pintonan
Ganas

Gélolo James Wan anu édan, giallo throwback mangrupikeun hal favorit urang taun ieu. Éta kagungan HBO Max sékrési deui dina bulan Séptember. Sakali, éta pencét, kuring kedah nonton deui 6 atanapi 7 kali supados kéngingkeun eusian kuring. Misteri rajapati bonkers nyaéta galaksi di luar kotak. Warta alus pikeun sasama Ganas pameget, éta badé blu-ray dina bulan Nopémber.

Sinopsis pikeun Ganas sapertos kieu:

Lumpuh ku kasieun tina visi anu pikasieuneun, siksaan awéwé janten parah nalika anjeunna mendakan impianana anu hudang téh kanyataan anu pikasieuneun.

Sinopsisna janten ipis dijilbab. Katerangan anu lite ngajauhan seueur rohangan pikeun kaget pisan ku sadayana. Kang, percanten ka kuring anjeun bakal ngagaduhan seueur kejutan salami jam ieu.

Hiji-hijina bummer ageung nyaéta blu-ray ieu teu ngagaduhan seueur fitur khusus. Sedihna, éta ngan ukur ngagaduhan featurette di balik layar. Filem semacam ieu pantes janten beuleum jero anu hébat dina siaran. Janten, aya anu nyebatkeun kuring yén kami bakal ngagaduhan édisi khusus pilem dina garis handap.

Dina waktos anu sami anjeun terang damn ogé, abdi badé nyandak salinan rilis ieu. Dina raraga kéngingkeun pre-order anjeun dina sirah IEUH.

Ganas hits rak mimiti 30 Nopémber.