Connect with kami

Games

'Evil Dead: The Game' Masihan Urang Toong dina Modeu Pamaén Tunggal

dimuat

on

paeh

Nya, pas kuring nuju turun dina gelombang anyar-anyar ieu ngan ukur kaulinan horor, Maot Jahat: Kaulinan geus turun katingal dina mode single-pamuter. Ieu urang bungah pisan ngeunaan sékrési ieu. Pangalusna sadaya kaulinan nyaéta acara kalayan dorongan kinerja ti NVIDIA DLSS!

setan

Jahat Dead: Kaulinan urang sinopsis sapertos kieu:

getih soaked co-op na PVP pangalaman anjeun geus ngantosan. Lengkah kana sapatu pahlawan horor iconic Ash Williams (disuarakan sakali deui ku Bruce Campbell sorangan!) Atawa gabung nepi ka tilu babaturan anjeun dina leuwih-the-top melee-shooter nampilkeun pakarang liar jeung karakter gélo nu ngan Evil Dead bisa masak. nepi. Anjeun ogé tiasa maén salaku sétan Kandarian anu jahat sareng ngaganggu dunya dina bentuk sumanget pikeun ngahérokeun anu salamet, ngalahirkeun Deadites sareng ngontrol barang-barang di lingkungan! Anjeun malah tiasa gaduh pamaén sareng ngontrol karakterna nalika aranjeunna berjuang pikeun nyalametkeun jiwana!

Maot Jahat: Kaulinan bakal sumping ka PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Switch, sareng PC dina 13 Mei!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Games

Megan Fox Siap Maén Nitara dina 'Mortal Kombat 1'

dimuat

on

rubah

Fana Kombat 1 ieu shaping nepi ka jadi hiji pangalaman sadaya-anyar nu kasampak pikeun transformasi séri jadi hal anyar pikeun fans. Salah sahiji kejutan nyaéta casting selebritis salaku karakter dina kaulinan. Pikeun hiji Jean Claude Van Damme bade maén Johnny Cage. Ayeuna, urang terang yén Megan Fox disetél pikeun maénkeun Nitara di buruan.

"Anjeunna asalna ti alam aneh ieu, anjeunna mangrupikeun jinis mahluk vampir," saur Fox. "Anjeunna jahat tapi anjeunna ogé saé. Anjeunna nyobian nyalametkeun umatna. Abdi resep pisan ka anjeunna. Manehna teh vampir anu écés resonates pikeun alesan naon. Ieu asik mun di buruan, anjeun nyaho? Kusabab kuring henteu ngan ukur nyoarakeunana, éta bakal sapertos anjeunna sapertos kuring.

Fox tumuwuh nepi maén fana Kombat tur sagemblengna shock yén manéhna téh bisa maénkeun karakter tina kaulinan manéhna kipas badag.

Nitara mangrupakeun karakter vampir sarta sanggeus nonton Awak Jennifer éta leres-leres ngadamel kawin silang anu saé pikeun Fox.

Fox bakal maén Nitara di Fana Kombat 1 nalika dileupaskeun dina 19 Séptémber.

Continue Reading

Games

Trailer 'Hellboy Web of Wyrd' Bawa Buku Komik pikeun Hirup

dimuat

on

Hellboy

Mike Mignola urang Hellboy ngabogaan sajarah panjang carita deeply textured via buku Komik Dark Horse endah pisan. Ayeuna, komik Mignola urang keur dibawa ka hirup via Hellboy Web of Wyrd. Good Shepard Entertainment parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pikeun ngarobih halaman-halaman éta kana tingkat anu pikaresepeun.

Sinopsis pikeun Hellboy Web of Wyrd sapertos kieu:

Kawas komik, Hellboy Web of Wyrd ngirimkeun Hellboy dina runtuyan petualangan vastly béda jeung sagemblengna unik: sadayana dihijikeun ka warisan misterius The Butterfly House. Nalika agén BPRD dikirim dina misi pangintipan ka agam sareng langsung leungit, éta terserah anjeun - Hellboy - sareng tim agén Biro anjeun pikeun milari batur sapagawean anjeun anu leungit sareng mendakan rahasia The Butterfly House. Ranté babarengan melee keras sareng serangan jarak jauh pikeun ngalawan rupa-rupa rupa-rupa musuh anu beuki ngalamun dina éntri énggal anu luar biasa ieu di alam semesta Hellboy. 

Petarung aksi anu luar biasa bakal datang ka PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, sareng Nintendo Switch dina 4 Oktober.

Continue Reading

Games

Trailer 'RoboCop: Rogue City' Ngabawa Balik Peter Weller pikeun Muter Murphy

dimuat

on

Rogue

RoboCop mangrupa salah sahiji sadaya-waktos pangalusna. Satir full-throttle nyaéta pilem anu terus masihan. Diréktur, Paul Verhoeven masihan kami salah sahiji anu pangsaéna anu ditawarkeun taun 80an. Éta pisan sababna naha éta jadi hébat ningali aktor Peter Weller balik maén RoboCop. Éta ogé saé pisan yén kaulinan nginjeum tina pilem éta ku ngalaksanakeun iklan TV kana aksi pikeun nambihan sababaraha humor sareng sindiran sorangan.

Kang Teyon RoboCop Sigana mah némbak témbok-ka-témbok. Sacara harfiah, unggal layar gaduh getih spurting tina headshots atanapi tina appendages séjén ngalayang kaluar.

Sinopsis pikeun RoboCop: Rogue Kota ngarusak sapertos kieu:

Kota Detroit geus katandangan runtuyan kajahatan, sarta musuh anyar ngancam katertiban umum. Panaliti anjeun ngajurung anjeun langsung kana manah proyék bayangan dina carita asli anu lumangsung antara RoboCop 2 sareng 3. Jelajahi lokasi anu ikonik sareng pendak sareng wajah anu akrab ti dunya RoboCop.

RoboCop: Kota Rogue disetel ka turun dina bulan Séptember. Tanpa tanggal pasti anu dipasihkeun, kamungkinan yén patandingan bakal mundur. Ramo meuntas eta tetep dina jalur. Nyangka éta sumping ka PlayStation 5, Xbox Series sareng PC.

Continue Reading