imah Berita Hiburan Pikasediheun 'IT: Bab Dua' Ngawengku Adegan Ikon Adrian Mellon, Ngonfirmasi Panulis

'IT: Bab Dua' Ngawengku Adegan Ikon Adrian Mellon, Ngonfirmasi Panulis

by Michael Carpenter

Salaku kipas ageung tina novél Stephen King IEU, éta gancang janten jelas yén urang moal nampi adaptasi anu satia. Boh pilem miniseries taun 1990 sareng pilem sutradara Andy Muschietti's 2017 nyimpang tina buku ku seueur cara, sareng IT: Bab Kadua Sigana disetél pikeun ngalakukeun hal anu sami.

Ngaleungitkeun kanyataan yén aya sababaraha hal anu kuring resep teu ningali diadaptasi, ku alesan anu jelas, kuring parantos ngartosan kanyataan yén teu aya adaptasi anu bakal néwak buku King sacara lengkep. Jujur, meureun éta anu pangsaéna, sabab urang parantos maca carita éta.

Hatur nuhun kana anu énggal THR wawancara jeung IT: Bab Kadua panulis skrip Gary Dauberman sanaos, urang tiasa gampang hirup terang yén sahenteuna hiji deui sekuen ikon anu bakal ngajantenkeun pilem anu bakal datang. Dauberman negeskeun yén pembunuhan Adrian Mellon bakal diadaptasi.

"Éta mangrupikeun adegan anu ikonik dina buku sareng salah sahiji anu urang hoyong kalebet dina pilem. Éta mangrupikeun serangan anu munggaran di Derry ayeuna-ayeuna sareng netepkeun tahapan naon anu janten Derry. Éta mangrupikeun pangaruh Pennywise bahkan nalika anjeunna hibernasi, sareng éta murni anu kajantenan ka Adrian. Anu ngaganggu ieu ngalangkungan Pennywise penting pikeun kami nunjukkeun. "

Pikeun sababaraha anu henteu kantos maca IEU, Adrian Mellon mangrupikeun lalaki homo sareng pasanganna Don nalika anjeunna diserang ku sakumpulan preman homophobic. Mellon dialungkeun kana jambatan sareng sambel teu sadar, teras pikasieuneun réngsé ku Pennywise ngantosan.

Adegan ieu teu pati dipaliré ku miniseries taun 1990, sanaos wajar, dua pilem ieu digabungkeun sakitar tilu jam deui waktosna dianggo. Mudah-mudahan Dauberman, Muschietti, sareng kru ngalakukeun kaadilan subplot anu penting sareng pikasieuneun ieu.

Posts Related

Translate »