imah Berita Hiburan Pikasediheun Wawancara: Pencipta Aaron Koontz sareng Cameron Burns Muka Ngeunaan 'Paket Nyingsieunan'

Wawancara: Pencipta Aaron Koontz sareng Cameron Burns Muka Ngeunaan 'Paket Nyingsieunan'

by Jacob Davison

Jigana urang sadayana tiasa nganggo seuri anu saé. Sareng salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun pikasieuneun pikeun pikasieuneun kacangan aranjeunna tina jinisna bakal mariksa kaluar Shudder, Paket Nyingsieunan! Urang Trey Hillburn III urang sorangan diulas éta telat taun ka tukang, sareng saatos ningali éta nyalira, éta mangrupikeun ledakan tina senang genre genre. Kuring cukup untung ngobrol sareng panyipta proyek sareng dua sutradara ngeunaan antologi komedi horor, Aaron Koontz sareng Cameron Burns kanggo ngabahas padamelan jero Paket Nyingsieunan...

Jacob Davison: Naon nami anjeun sareng naon anu anjeun lakukeun?

 

Aaron Koontz: Abdi Aaron Koontz sareng sareng abdi nyaéta Cameron Burns, sareng kami anu ngagaduhan konsép pikeun PAKET SCARE. Kuring ngarahkeun sareng ko-nyerat sareng Cameron, carita lengkep sareng akhirna.

 

Cameron Burns: Leres, abdi Cameron sareng kuring ngalakukeun éta. Barang cenah. (Seuri) Anjeunna nyolong jawaban kuring!

 

JD: Kumaha anjeun pendak?

 

AK: Urang duaan angkat ka Full Sail di Orlando, sakola pilem. Kami henteu pendak di dinya, sanaos. Sigana mah urang silih kenalkeun sacara periferal, tapi urang henteu silih kenal nalika sakola. Teras kami duaan damel di EA Sports damel di jurusan uji. Kami leres-leres patepung DIPÉSÉNGKEUN KU SALINGAN trivia! (Seuri) Dunya leutik.

 

CB: Kami henteu émut saha anu meunang ogé, hanjakalna.

 

JD: disimpen ku bél ngahijikeun urang sadayana.

 

AK: Sakumaha kuduna! Kami pendak teras sadar yén kami gaduh suka anu sami bahkan di luar disimpen ku Bél sareng kami sapertos "Hei! Urang kedah damel babarengan! ” Sareng ngamimitian nyerat sasarengan sareng ngalakukeun hal-hal sapertos kitu.

JD: Kumaha carana Paket Nyingsieunan mimiti?

Gambar ngalangkungan Shudder

AK: Kami parantos ngadamel pilem pitur munggaran kami (Kaméra Obscura) sareng éta pangalaman anu sesah pisan pikeun sababaraha alesan. Kami ngadamel éta sareng Universal Studios, éta mangrupikeun pilem studio, sareng kami henteu ngan ukur gaduh kontrol. Kami hoyong ngalakukeun hiji hal sareng réréncangan urang sareng pikaresepeun. Ieu ogé downer pilem! (Seuri) Janten, urang hoyong ngadamel anu pikaresepeun sareng Cameron parantos ngadorong pilem antologi sakedap. Kusabab kami parantos angkat ka festival mangtaun-taun sareng terang seueur jalma hébat sareng éta alesan anu saé pikeun damel sareng réréncangan urang. Kami terang yén urang tiasa ngalakukeun éta dina waktos anu langkung lami nalika masih ngembangkeun proyék-proyék sanés.

Kuring henteu resep pisan nyieun antologi. Éta ngan ukur ngaraos siga sadayana parantos diketok kana anu tiasa anjeun tingali. Southbound, VHS 2, kebangkitan anyar antologi parantos dipaku. Abdi henteu hoyong bersaing sareng éta. Tapi Cameron leres-leres pengkuh sareng kami ngempelkeun sababaraha spreadsheets tina puncak sareng handap tina naon anu kami pikirkeun ngeunaan pilem antologi. Naon anu kami pikir berhasil sareng anu henteu sareng kami mutuskeun pikeun milari éta, tapi nganggo cangkéng anu sanés. Asalna disebut TROPES. Unggal ruas mangrupikeun trope horor anu béda, tapi tétéla sababaraha jalma henteu terang naon hartosna kecap 'tropes'!

 

CB: Kami hirup dina gelembung. Urang sadayana terang naon hartosna, tapi jalma luar henteu terang.

 

AK: Leres, tapi upami urang badé nyauran pilem TROPES maka judul pilemna kedah trope. Kami hoyong condong kana ieu sareng unggal aspék. Poster éta mangrupikeun poster kana poster, janten kami gaduh seueur ieu, Imah poster gaya. Tapi éta ogé poster meta ieu, dina poster, dina poster. Leres, sabab urang mairan pilem horor sakaligus. Teras judulna, Paket Nyingsieunan nyaéta siga PEUTING SILIH, Wengi Peuting or CHOPPING MALL atanapi pilem horor judul punny éta. Kami mendakan pancing anu menarik sareng milari éta.

 

JD: Kumaha anjeun netep Paket Nyingsieunan pikeun judulna?

 

AK: Sigana salah sahiji ideu judul pang goréngna anu kuring gaduhkeun nyaéta KAGIATAN NORMAL. Janten, urang angkat tina éta. Kabogoh kuring dina waktos éta nyatana, Cassandra Hierholzer.

 

JD: Sareng hayu urang lebet kana bagéan khusus anjeun. Naha anjeun tiasa nyarios ngeunaan Rad Chad's Horor Emporium sareng Hypothesis Horror?

 

CB: Kalayan Rad Chad's Horror Emporium urang terang nanaon ti mimiti, sapertos Arron nyarios nalika urang ngalakukeun éta beuleum jero kana antologi. Kami sadar moal aya anu nganggo carita lengkep dugi ka poténsialna. Sareng kami terang anjeun tiasa nyarioskeun carita anu matak, anjeun henteu kedah kana carita salajengna gancang-gancang. Kami ditajong damel sareng Jeremy King, palaku anu maénkeun Rad Chad dina seueur barang, balik deui ka jaman EA. Kami terang yén kami hoyong rod anduk sareng anjeunna sareng kami terang yén bungkus bakal janten tempat anu cocog pikeun anjeunna. Kami nyiduh sakumpulan ideu sareng anu macét nyaéta anjeunna ngajalankeun toko vidéo ieu sareng éta ngan ukur dianggo dina hal kaluar sareng kaluar tina segmen, urang ngaraos tiasa lucu.

Kami ngetok kana éta mimiti teras éta ngeunaan kumaha transisi éta kana bagéan pamungkas, Hypothesis Horror. Anu mangrupakeun ideu anu sanés anu urang gaduh sacara terpisah tapi kami henteu ngagaduhan aranjeunna sareng urang hoyong terang kumaha cara campuran hiji sareng anu sanés. Upami urang hoyong bungkus janten carita anu nyata, urang hoyong éta ngarah kana ruas pamungkas. Gagasan dasar janten fasilitas tés pikeun tukang ngabunuh tukang bajingan, anu panginten leres-leres lucu sareng asak tenan pikeun komédi meta. Sakali kami ngagaduhan dua ideu éta, éta mangrupikeun masalah nyampur sareng ngabungkus saloba guyonan sareng komentar meta sabisa-bisa.

 

AK: Pasti aya upaya anu sanaos tanpa ruas anu sanés, bungkusna masih tiasa janten hiji, carita anu kohesif. Éta mangrupikeun tujuan anu urang gaduh sareng panginten urang tiasa ngalakukeun éta. (Seuri)

 

CB: Urang nyobian.

 

JD: Abdi nyarios anjeun leres! Kana éta, naha anjeun tiasa nyarios langkung seueur ngeunaan damel sareng Jeremy King sareng karakter Rad Chad?

 

AK: Cam sareng kuring damel kana proyek alit pisan, sapertos 15 taun ka pengker, sareng Jeremy King dina kapal janten pulisi sapédah. Anjeunna lucu pisan urang jut tetep nyerat bagian anu béda pikeun anjeunna. Anjeunna ngagaduhan rasa waktos komedi anu unik. Anjeunna anéh ieu di antara anu pikaresepeun sareng ditinju anu pikaresepeun pisan.

 

CB: Duanana salaku karakter sareng dina kahirupan nyata, tapi…

 

AK: Leres pisan! Anu gélo nyaéta Jeremy sanés kipas horor anu ageung janten urang kedah ngeureunkeun anjeunna sababaraha kali sareng ngalakukeun sababaraha kali dimana anjeunna bakal riff sakedik sareng ngamimitian sababaraha hal pikeun mastikeun yén éta akurat pikasieuneun. Ngawartosan anjeunna pikeun nyarios leres-leres kusabab pikasieuneun pikasieuneun bakal ngagaduhan bacaan anu pas. Tapi anjeunna ledakan. Abdi resep maéhan anjeunna dina sagala hal anu kuring lakukeun! Sareng sigana bakal maju.

 

CB: Aya ritus anu leres-leres hébat salaku panyipta pikasieuneun dina ngabunuh babaturan anjeun. Sareng Jeremy mangrupikeun rerencangan, sareng kami resep ngalaksanakeunana.

 

JD: Éta mangrupikeun bentuk pujian anu pangsaéna!

 

CB: Nya!

Gambar ngalangkungan Shudder

JD: Abdi hoyong naroskeun ka anjeun, ngeunaan Hipotésis Horor, sabab éta ngurilingan fasilitas tés anu langkung pas dina casting sareng nyiptakeun tukang batu pikeun bagéan The Devil's Lake Impaler dimaénkeun ku Dustin Rhodes?

 

AK: Nalika kuring damel sareng Tate Steinsiek anu désainer makeup fx kuring sareng sutradara CASTLE PECAH sareng kami hoyong topéng ikon, éta penting pisan. Kami hoyong ngawangun folklore anu anéh, kuring nalungtik sagala rupa ti Voorhees dugi ka carita asalna Myers pikeun nyobaan sareng nyiptakeun hal anu aneh sareng liar urang sorangan. Ogé, kami hoyong gaduh koméntar ngeunaan- Saur kuring nalika kami nyerat éta mangrupikeun salah sahiji carita anu leres pisan ngeunaan budak leutik anu parantos ngalakukeun sababaraha hal anu pikareueuseun sareng kuring marahmay, janten kami mutuskeun jadikan eta pembunuh anti-fratboy! Malah dina baju haneutna seratna nyaéta Delta Epsilon Alpha Theta, éta nyatakeun 'pati' dina baju haneut. Tapi topéng, rupa anu mimiti anu kami anggo nyaéta Donald Trump.

 

CB: Upami anjeun ngareureuhkeun pilem, aya sababaraha conto anu tiasa ningali raut Trump.

 

AK: Kami ngamimitian ku topéng éta salaku hormat pikeun aranjeunna dimimitian ku topéng Shatner ti Lebaran sareng Michael Myers. Janten urang mimitian aya sareng jinis Texas Chainsawed na. Dijahit babarengan. Tapi éta pikaresepeun pikeun ngahasilkeun carita asal sareng ngalakukeun urutan flashback sareng anjeunna, anu matak pikaseurieun. Dustin endah pisan, anjeunna jalma anu saé kanggo damel, éta pikaresepeun pisan. Tapi pikeun nyiptakeun pembunuh urang nyalira ... éta mangrupikeun alesan anu gedé naha kuring henteu hoyong anu sanés ngalakukeun urutan éta. Kusabab kuring egois hoyong ngadamel topeng ieu sareng keren sareng backstory ieu. Éta pisan pikaresepeun!

 

JD: Abdi hoyong naroskeun ngeunaan FX pikeun bagéan anjeun. Pikeun jumlah FX praktis sareng make-up, kuring leres-leres ngali éta.

 

AK: Janten, Kris Fipps, anu ogé salah sahiji produsén kami ogé janten jalan pikeun make-up FX. Anjeunna ngabantosan kami pikeun sumber ngaliwatan jalma-jalma anu leres. Kami ogé parantos lami ngadamel pilem horor, pilem pondok sareng proyek sampingan ogé. Kami parantos ngalaksanakeun FX praktis. Éta prasyarat. Kami leres-leres hoyong aya sababaraha FX praktis dina ruas-ruas sareng hoyong nyorong gore. Dina Hypothesis Horror nyalira, urang nganggo langkung 30 galon getih.

Ngan ukur ngalungkeun dimana-mana. Sareng dina dasar per menit, aya anu nyarios yén éta pilem paling getih anu kantos dilakukeun sabab kuring malah naros ka Brad Miska sabaraha galon anu aranjeunna anggo dina Safe Haven di VHS 2 sareng kuring maca sabaraha getih anu dianggo Feda di Sétan paéh. Sareng dina dasar per menit, kami lumayan caket kana salah sahiji hal anu paling getih anu pernah dilakukeun! Anu matak. Teu dihaja, ngan ukur kajadian sapertos kitu. Upami anjeun ngalakukeun sesuatu salaku surat cinta pikeun horor 80, anjeun kedah ngalangkungan puncak kalayan maéhan anjeun. Anjeun kedah milari éta sareng gaduh orisinalitas anu anéh sareng ngahasilkeun cara unik. Éta anu bakal dilakukeun ku kuring sareng réréncangan, linggih sareng nyarioskeun paéh favorit urang Freddy sareng Jason sareng sadayana ieu. Janten, upami urang badé ngalakukeun éta kami kedah ngaraos ante tina maéhan éta.

 

CB: Éta panginten mangrupikeun bagian anu paling pikaresepeun pikeun sambungan kabel Hipnotis Horor. Kami ngagaduhan ide dasar sareng aliran sareng bakal ngeureunkeun sareng nyarios "Kumaha gélo urang tiasa ngabunuh ieu? Naon anu urang henteu kantos tingali sateuacanna? "

 

AK: Ngagaduhan Brandon sadayana sendal sareng pegat pananganna teras dibunuh nganggo pananganna nyalira pikaresepeun pisan panginten. Tapi kami ogé maéhan batur nganggo treadmill. Abdi henteu kantos ningali kajadian éta! Urang kedah ngawangun témbok, nganggo treadmill nyata, kedah héjo layar sakumaha jalanna. Jumlah waktos sareng usaha anu dibutuhkeun pikeun maéhan batur nganggo treadmill henteu masuk akal. Pikeun sadetik yén éta aya, tapi éta patut.

 

CB: Sadayana nalika urang nyeratna, urang nyobian pikeun ngajantenkeun hal anu paling edan. Teras dina set kami naros "Naha urang ngalakukeun éta?" Naon anu dipikirkeun!

 

AK: Éta hal, urang ngajawab teu aya anu aya dina pilem ieu. Urang kedah ngadamelna pikeun nyalira. Janten urang kedah nempatkeun langkung seueur waktos sareng usaha kana éta, urang kedah maéhan batur nganggo treadmill sareng motong éta dua. Réréncangan urang, Elizabeth Trieu, sareng kami motong anjeunna satengah sareng éta hébat!

Gambar ngalangkungan Shudder

JD: Dina hal nada na, kumaha cara anjeun ngalaksanakeun kasaimbangan horor sareng komedi?

 

CB: Saur sim kuring siga anu ngalaman ku trial and error sateuacan mendakan titik amis anu dipikahoyong. Kami henteu hoyong ngadamel Pilem Pikasieuneun, kami henteu hoyong ngan saukur ngadamel pilem anu parodi pilem sanésna sareng ngahina horor. Kami henteu hoyong nubruk kasieunan, kami henteu hoyong ngalakukeun anu sapertos kitu. Kami hoyong jalma anu leres-leres cinta horor pikeun nunjukkeun kumaha kami resep kana barang éta sareng kumaha urang paduli ngeunaan horor. Kami hoyong jalma pikaseurieun anu ogé ngarti kana pikasieuneun. Kusabab anjeun tiasa terang nalika aya anu nyandak gambar murah sabalikna tina senang-senang ku anu urang resep. Janten anu hadé pikeun Star Kalér anu kami tuju. Éta ngabantosan pikeun ngabantosan komédi anu dipikahoyong.

 

AK: Sareng hal anu hébat ngeunaan komedi, nyaéta aya seueur pisan variasi anu béda. Aya nada anu sami, tapi kami hoyong unggal ruas janten bentuk anu béda dina bagéan anu sanés. Tapi salami éta pikaresepeun, kagungan FX praktis, sareng nyindiran trope hiji sareng ku cinta urang sadayana ngeunaan.

 

JD: Sareng kuring pikir anjeun dipaku. Sareng naon saur anjeun ngeunaan horor, khususna akhir-akhir ieu, anu parantos meta sareng didekonstruksikeun?

 

AK: Sigana éta kusabab aya periode waktos dimana seueur jalmi ageung sareng taun 80-an khusus na aya formula. Aya kasuksésan anu hébat, tapi teras aya versi turunan ieu Jumaah nu 13th, Natal Hideung, sarta Lebaran kaluar sareng aranjeunna kabanjiran ka pasar. Éta ngan ukur ngalakukeun hal anu sami sareng-sareng-sareng deui, janten langkung gampang pikeun nalungtik éta ngawangun sudut pandang meta. Tapi anjeun moal tiasa nyepeng panangan tangan salami prosés éta sareng anjeun henteu tiasa langsung ngobrol sareng aranjeunna pikeun sadayana pilem, sanaos henteu sapertos pilem anu anjeun lakukeun aya kasempetan di ditu. Salami éta asalna ti tempat haté maka éta tiasa meta, éta tiasa semu ngiceup kana pemirsa sareng dina kaméra sakedik. Maksad abdi, urang sacara harfiah ningali kaméra dina hiji waktos! (Seuri) Salami éta dilakukeun ku perhatosan anu leres saur kuring masih aya  pikaresepeun pisan sareng éta sareng seueur anu tiasa didugikeun sareng dianalisis ngeunaan kumaha tropis éta dimangpaatkeun. Kumaha tropis-tropis éta mangaruhan kumaha urang ningali horor ayeuna.

 

CB: Kuring ogé pikir anjeun tiasa ngalakukeun ieu ku jinis naon waé, leres-leres. Aya tropes di beulah kulon, aya tropes di romcom. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku jinis naon waé, tapi horor mangrupikeun hiji-hijina jinis dimana jalma-jalma resep kana jinisna. Kusabab pameget pisan garut, aranjeunna terang tropis sedemikian rupa sehingga anjeun henteu ngan saukur ningali. Sabalikna tina genre anu sanés, penggemar langkung teuleum langkung jero deui. Kuring pikir éta ngan janten langkung jelas sareng atra saatos éta. Saur anjeun anjeun tiasa ngadamel pilem anu sami pikeun jinis naon waé, ngan ukur penggemar anu pikasieuneun pisan licik sareng ningali sareng terang hal ieu.

 

AK: Aya komérsial Geico ngeunaan tropis horor! (Seuri) Leres? Ngan ukur nyangkut kana budaya pop. Éta hal anu dipikaterang.

 

JD: Henteu yakin kana naha kuring tiasa nyarios saha, tapi aya tamu istiméwa anu tangtu dina Hypothesis Horror sareng kuring hoyong terang kumaha éta muncul?

 

CB: Leres. Kami nyobian tetep rada sepi kanggo ayeuna. Ngan ukur pikaresepeun. Kuring kantos janten penggemar sapanjang hirup abdi sareng kuring nonton acara éta, kuring ngarékam acara dina TV. Ieu sateuacan Shudder, sateuacan…

 

AK: Anjeun nyarios saha jalma ieu langkung seueur anjeun nyarioskeun perkawis anjeunna. (Seuri)

 

CB: Aya jalma anu kuring resep pisan salaku kipas horor 80an sareng ningali seueur TV sareng jalma ieu nuturkeun kuring dina twitter. Kami hoyong ahli horor sareng saha ahli horor anu langkung saé tibatan lalaki ieu? Henteu kunanaon, éta badé angkat ka ditu! Nya nuju kamana waé!

 

Paket Nyingsieunan ayeuna aya kanggo ngalirkeun data Shudder.

 

Gambar ngalangkungan Shudder

Posts Related

Translate »