imah Berita Hiburan Pikasediheun Cuplikan Akhir 'Tempat Tenang' Wani Anjeun Ngajerit

Cuplikan Akhir 'Tempat Tenang' Wani Anjeun Ngajerit

by Eric Panico

Actor / Diréktur John Krasinki's final gandengan keur Hiji Tempat Tenang parantos nyusupkeun jalan online sateuacan pilem sateuacanna engké minggu ieu. Krasinski nembé nyarios dina hiji tatanyaan ku iHorror urang sorangan David N. Grove ngeunaan kumaha pangalaman salaku kolot ngabantosan anjeunna nyandak "pensiunan sareng ketegangan kana carita." Cuplikan anu ngeureunkeun haté nunjukkeun janten kolot henteu jalan-jalan di taman ... khususna di dunya pasca-apokaliptik kalayan monster anu haus getih.

Aya sababaraha pandangan anyar mahluk dina trailer tanpa masihan lengkep. Kami ningali karakter Krasinski sareng putrana datang mendakan sepuh di leuweung, anu henteu tiasa dijelaskeun mutuskeun ngagorowok. Hiji mahluk turun ka anjeunna dina waktos anu instan, nunjukkeun kumaha aranjeunna gancang sareng tangkas. Keuasan aranjeunna siga anu teu aya patarosan, nekenkeun peran penting anu cicingeun dina pilem.

Dina hiji waktos, urang ningali Krasinski frantically ngajalankeun sareng shotgun dina leungeun, bari kembang api bitu di tukang di tegalan. Ieu sigana mangrupikeun rencana kontingensi pikeun nyayogikeun kulawarga pikeun panutup upami, sareng iraha, sadayana naraka leupas. Sigana Krasinski boga niat tetep campuran pikeun pamirsa, sareng ngamangpaatkeun konsépna.

Kransinki nyatakeun dina wawancara iHorror na, "Unggal carita anu saé, henteu paduli jinisna, ngagaduhan drama sareng tegangan." Anjeunna jelas ngartos unsur-unsur cariosan ieu mangrupikeun bahasa universal dina TV sareng bioskop. Sababaraha pilem horor anu pangsaéna dina sajarah, sapertos bersinar The jeung The Exorcist, henteu diciptakeun ku sutradara anu sacara éksklusif ngalakukeun pikasieuneun. Éta resep ningali getih anyar dina jinisna.

Hiji Tempat Tenang bakal dileupaskeun Jumaah ieu, 6 April. Naha anjeun bakal ningali éta di bioskop pikeun kéngingkeun pangalaman anu jero? Hayu urang terang dina koméntar, sareng pastikeun pikeun mariksa trailer final di handap!

Posts Related

Translate »