Connect with kami

wartos

Imah Ieu Henteu Bersih: 13 Hantu Pilem Anu Paling Kacipta dina Sejarah Ngerakeun

dimuat

on

Hantu Pilem Creepiest

Kuring henteu terang ngeunaan musim gugur, tapi pikiran kuring sacara alami giliran pilem bumi anu hantu. Kuring tiasa ningali seueur anjeun di luar sana anu ngagelengkeun sirah anjeun, tapi ngan aya sababaraha hal ngeunaan hawa anu langkung tiis sareng daun anu robih warna anu nempatkeun kuring dina suasana imah angker sareng hantu pikasieuneun. Ieu tangtosna ngajantenkeun kuring mikirkeun hantu pilem anu paling lucu anu kuring kantos tingali, sareng kuring pikir ayeuna bakal saé waktos sapertos anu ngadaptarkeun sababaraha karesep kuring.

Anjeun bakal mendakan rupa-rupa roh sareng hantu dina daptar ieu, sareng kuring ngarepkeun aya sakedik hal pikeun sadayana! Tanpa ado salajengna, hayu urang turun kana bisnis.

Si Jackal–Tilu belas Hantu

Oke, leres, kuring ngaluarkeun anu munggaran ieu kusabab terus terang anjeunna ngaganggu kuring! Dilahirkeun ka palacuran dina akhir taun 1800an, Ryan Kuhn ngembangkeun rasa perkosa sareng pembunuhan nalika anjeunna tumuh. Anjeunna pamustunganana komitmen dirina ka suaka tapi tetep teu tiasa ngalawan dorongan gelap na nyerang sahenteuna saurang perawat sateuacan anjeunna disimpen dina jaket lempeng. Dokter teras-terasan nempatkeun kandang kana sirahna saatos anjeunna nyamos nahan kaamparan.

Nalika suaka akhirna kabeuleum, Ryan Kuhn cicing di jero sareng diduruk pati. Sumangetna jauh tina istirahat sareng kacenderungan telenges na didorong saatos ngacak-acak coil fana. Sumanget na akhirna kajebak ku Cyrus Kriticos salaku bagian tina percobaan na anu poék.

Anjeunna luar biasa pikasieuneun sareng pasti ngagaduhan tempatna dina daptar ieu.

Mamah–Mama

Aya hiji hal anu teu pikasieuneun ngeunaan karakter titular tina debut diréktur sutradara Andy Muschietti. Fitur anu manjangna anu ngalir saolah-olah salamina jero cai sareng kanyataan yén anjeunna bakal ngalakukeun naon waé pikeun ngajaga budak-budak na anu cekap masihan sakedap bahkan sateuacan sadar kana latar anu tragis na.

Teras, tangtosna, aya kagancangan gerakan sareng intensitasna, anu duanana ngagabungkeun janten anjeunna janten hantu anu paling hébat anu urang tingali dina pilem.

Pendeta Henry Kane–Poltergeis II

Hantu Pilem Creepiest

lamun éta henteu creeped kaluar ku Pdt. Henry Kane di Poltergeis II, Kuring yakin pisan kuring sieun ka anjeun ogé. Kulitna anu leueur sareng ayana anu pikasieuneun ngan ukur naon anu diperyogikeun ku pilem pikeun ngamimitian tegangan anu dimimitian dina pilem munggaran dina waralaba. Kuring masih tiasa nguping sorana ngagorowok nyanyi, "Anjeunna aya di kuil suci na ..." sareng rambut naék dina tonggong beuheung kuring.

Sedih, sahenteuna sababaraha énergi anu ngageterkeun karakter éta kusabab kanyataan yén palaku Julian Beck aya dina perang kahirupan nyata pikeun kanyeri na kusabab kanker lambung. Anjeunna pupus sateuacan pilem na dileupaskeun.

Samara / Sadako–The Ring

Sadako / Samara mangrupikeun salah sahiji conto anu jarang terjadi dimana duanana versi Jepang aslina sareng versi Americanized para karakterna sami-sami pikasieuneun. Kuring henteu paduli saha anjeun, nalika anjeunna muncul ti sumur éta sareng nyusup kaluar tina layar tipi, éta mangrupikeun waktos anu hébat "Henteu" anu bakal ngajurung anjeun kana korsi anjeun kabur.

Kayako–Ju-On: The Grudge

Meureun éta nya quest pikeun dendam; meureun éta sora anu anjeunna ngaluarkeun, meureun éta cara anjeunna sneaking up on jalma bari aranjeunna bohong dina ranjang. Jalan anu mana waé kayako mangrupikeun salah sahiji hantu anu menyeramkeun sareng pastina ngahasilkeun tempatna dina daptar ieu.

Anu matak sedih carita Kayako nyaéta éta henteu leres-leres kalepatan na. Hal anu goréng janten bagian tina kutukan saatos anjeunna dibunuh ku salakina anu timburu.

Awéwé di Kamar 237–bersinar The

Tingali, aya anu serem teras aya CREEPY sareng awéwé di kamar 237 dina adaptasi Stanley Kubrick tina Stephen King's bersinar The éta pasti anu terakhir. Ngan aya hiji hal ngeunaan awéwé geulis éta janten crone anu pikasieuneun ku kulit mesék anu ngintunkeun kuring ngora pisan kabur ti kamar pertama kali kuring ningali na nepi ka ayeuna, éta masih ngagalura kuring nalika kuring ningali anjeunna.

Ibu Mills, Tuan Tuttle, sareng Lydia–The batur

Anjeun kéngingkeun tilu kanggo hiji ieu kusabab trio hantu ieu fungsina sasarengan sapanjang Alejandro Amenabar The batur. Pilem ieu dibéntangan ku Nicole Kidman salaku indung anu cicing di perumahan anu terasing sareng dua murangkalihna, anu duanana kaserang panyakit xeroderma pigmentosum, panyakit genetik langka anu ngajantenkeun sinar matahari tiasa ngabahayakeun aranjeunna.

Tiluanana sumping nyungkeun séwang-séwangan pikeun padamel perkebunan sareng ti saprak aranjeunna lebet ka bumi, kajadian anu aneh anu dialaman kulawarga sateuacan langsung mimitian tanjakan. Fionnula Flanagan, Eric Sykes, sareng Elaine Cassidy masihan pagelaran anu luar biasa dina pilem ieu, muncul tina bayangan sareng némbongan ku ngan saukur tampilan anu carita anu aranjeunna carioskeun ka Kidman panginten palsu.

The Grady Kembar -bersinar The

Pidamel Movie Ghost The Shining

Éntri kadua kami dina daptar ti bersinar The éta kudu mutlak. Aya sababaraha hal anu langkung serem tibatan momen nalika ngora Danny Torrance ngarobah sudut éta dina Big Wheel na sareng nyanghareupan rupa sareng roh kembar tina budak awéwé leutik éta. Anu luar biasa nyaéta aranjeunna ngalakukeun sakedik. Acan, aya kénéh katenangan pikeun pagelaranana anu asup kana kulit anjeun nalika aranjeunna ngadorong anjeunna terus-terusan "sumping ulin sareng kami."

Jennet–Awéwé Hideung

Pilem Creepiest Hantu Awéwé Hideung

Sebut kuring gélo, tapi ngan aya anu salah ngeunaan sumanget anu nyababkeun barudak bunuh diri. Leres, teu aya seueur deui cariosan ngeunaan ieu. Jennet mangrupikeun awéwé anu murangkalihna leungit ku anjeunna sareng ayeuna anjeunna ngempelkeun unggal murangkalih anu tiasa dipasihan leungeun ti sisi sanés.

Mary Shaw -Jempé Paéh

Abdi nguping éta. Sababaraha anjeun ngan nyerah ka kuring, tapi ngadangukeun kuring kaluar! Henteu ngan ukur Mary mangrupikeun hantu pilem anu paling pikasieuneun nyalira, anjeunna ogé ngagaduhan pasukan boneka serem anu ngiringan sareng anjeunna! Pikirkeun waktos éta nalika aranjeunna sadayana lalaunan ngalieurkeun sirah, hiji-hiji. Tambihkeun kana kanyataan yén hantu na sacara fisik ngaleupaskeun létah anjeun upami anjeun ngajerit, sareng anjeun ngagaduhan hiji kombinasi anu pikasieuneun.

Makhluk dina Halimun–Éta halimun

Pilem sanés anu kuring henteu sakuduna ditingali nalika budak, tapi kuring ngalakukeun éta kusabab aranjeunna ningalikeun kana televisi dina usum panas nalika indung sareng bapak kuring nuju damel! Kuring terang anu ieu kanggo debat. Kuring kantos debat dinten ayeuna sareng diri kuring sareng réréncangan ngeunaan naha kalebetkeunana. Pilem éta henteu pernah jelas pisan ngeunaan naon éta. Naha aranjeunna ngiringan? Arwah? Wraiths?

Pikeun kuring, aranjeunna langkung mirip sareng hantu biasana kusabab aranjeunna tiasa ngaleungit sakedapan nalika kabut digulung. Tambihkeun kana kanyataan yén aranjeunna tiasa mareuman alarm mobil, meupeuskeun lampu, sareng nyababkeun turunna suhu ageung ku ayana aranjeunna sareng yén sadaya mantra hantu ka kuring. Pisan, ambek pisan, hantu serem!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Trailer 'Expend4bles' nempatkeun Dolph Lundgren dina Heavy Sniper sareng Megan Fox salaku Anggota Anyar

dimuat

on

Expendables

Tim geus balik kalawan sababaraha getih anyar. The Expend4bles mulih pikeun petualangan kaopat jeung béntang aksi badag. Sakali deui kami nampi grup béntang anyar pikeun nyangking getih anyar éta. Simkuring pernah bosen ningali Stalone na Statham boh. Tapi, kami saluareun siap ningali Megan Fox gabung geng jeung unleash pakarang sarta seni béladiri dina sababaraha dudes. Salah sahiji karesep kuring nyaéta Dolph Lundgren sareng sigana anjeunna balik deui nganggo spésifikasi sareng nuju posisi sniper.

Asupna kaopat kana The Expendables ngajadikeun eta kasampak saolah-olah ieu bakal mawa leuwih loba humor kana racikanana. Éntri anu kapungkur langkung difokuskeun kana aksi sareng langkung seueur dina karakter. Tapi, kuring ngarepkeun ku entri ieu urang tiasa ningali sisi anyar tina karakter sareng komedi anu langkung seueur.

The synopsis anyar pikeun Expend4bles sapertos kieu:

Béntang generasi anyar ngagabung sareng béntang aksi top dunya pikeun petualangan anu didorong adrenalin di Expend4bles. Reuniting salaku tim mercenaries elit, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, sarta Sylvester Stallone anu ngagabung pikeun kahiji kalina ku Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran, jeung Andy Garcia. Angkatan kalawan unggal pakarang maranéhna bisa meunang leungeun maranéhna dina sarta kaahlian ngagunakeun éta, The Expendables garis panungtungan dunya pertahanan jeung tim anu bakal disebut nalika sagala pilihan séjén kaluar tabél. Tapi anggota tim anyar kalawan gaya anyar jeung taktik bade masihan "getih anyar" harti anyar sakabeh.

Béntang pilem anyar Jason Statham, Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, kalawan Andy Garcia, sarta Sylvester Stallone.

Expend4ables anjog di bioskop dimimitian 22. September Anjeun gumbira ngeunaan leuwih adventures kalawan geng ieu? Atawa, anjeun geus cukup?

Continue Reading

Movies

DeMonaco nyimpulkeun Skrip Rending Heart pikeun Pilem Purge Anyar

dimuat

on

kosongna The séri dimimitian salaku hal anu ampir pikaseurieun, tapi parantos mekar janten anu langkung jero tibatan éta. Eta geus jadi cerminan tina wacana pulitik ayeuna di Amérika Serikat.

Runtuyan ieu bisa ditempo salaku lénsa dimana hatred jeung extremism bisa ngakibatkeun urang. DeMonaco parantos nganggo waralaba pikeun ngajalajah konsép sapertos gentrifikasi sareng rasisme di nagara éta dina film-film na sateuacana.

kosongna
Taun Pamilihan Pamurnian

Ngagunakeun horor pikeun masking realitas kasar nu urang nyanghareupan ti poé ka poé teu pendekatan anyar. horor pulitik geus sabudeureun pikeun ngeunaan salami horor sorangan, jeung Mary Shelly urang Frankenstein janten kritik ngeunaan naon anu anjeunna percanten bakal salah di dunya.

Ieu ieu dipercaya yén Anu Murni Salawasna éta jadi tungtung Franchise. Sakali Amérika geus ancur ku extremists, aya teu sigana jadi leuwih plot ngajajah. Untung keur urang, Demonaco ngantepkeun Collider dina rusiah yén manéhna robah pikiran ngeunaan sakabéh éta.

via Gambar Universal

Pamurnian 6 bakal nyandak katingal di kahirupan di Amérika sanggeus runtuhna sarta bakal ningali kumaha warga adapting kana realitas anyar maranéhna. Béntang andalan Frank Grillo (Ngabersihan: Dinten Pemilihan) bakal balik deui ka gagah wates anyar ieu.

Éta sadayana warta anu urang gaduh dina proyék ieu ayeuna. Sakumaha biasa, pastikeun parios deui ka dieu pikeun apdet sareng sadaya warta horor anjeun.

Continue Reading

Movies

Film Horor Lovecraftian 'Daging Cocog' Ngaleupaskeun Poster Throwback Anyar

dimuat

on

Abdi bogoh pisan ka inspirasi anu ngalir tina karya HP Lovecraft. Kami moal gaduh horor modern tanpa anjeunna. Sanajan anjeunna geus ditinggalkeun balik a kirang ti warisan desirable. Kitu cenah, anjeunna gaduh imajinasi anu masih pikasieuneun pamiarsa sareng pamaen bioskop.

Daging cocog nyokot inspirasi ti Lovecraft urang carita pondok Hal dina Doorstep. Kuring moal ngarusak carita pikeun anjeun, tapi hayu urang nyarios aya snatching awak sareng ahli sihir kuno anu terlibat. Daging cocog bakal nyobian mawa carita ieu kana jaman modéren sareng ngajantenkeun langkung pikaresepeun pikeun pamirsa anu langkung énggal.

Daging cocog Poster pilem

Poster méré off 80s slasher vibes Palasik. Naha a Lovecraft adaptasi dipigawé dina tema 80an anjeun nanya? Kusabab 80s éta waktu aneh na Lovecraft nulis carita aneh, éta basajan sakumaha anu.

Muhun, éta jajan, ayeuna urang ngobrol ngeunaan aing. Daging cocog diarahkeun ku Joe Lynch (Mayhem). Sedengkeun naskah ieu ditulis ku co-panulis tina Palasik Re-Animator Dennis Paoli (Ti saluareun).

Paoli nyaéta master of Lovecraft adaptasi, nulis naskah pikeun duanana Dagon jeung Castle freak. Nyadiakeun malah leuwih Lovecraft Alumni téh produser Brian Yuzna (Ulang animator), Sarta Barbara Crampton (ti Cicih).

Daging cocog bakal premiere di Festival Film Tribeca on June 11th, 2023. Saatos tur ieu, diperkirakeun yén film bakal meunang release teater via Pilem RLJE saméméh ahirna keur streamed on Shudder.

Continue Reading