imah Berita Hiburan Pikasediheun Pilihan Panel iHoror Award

Pilihan Panel iHoror Award

by admin
1,612 pintonan

Taun ayeuna urang mutuskeun pikeun muka sababaraha kategori ka umum. Ieu mangrupikeun taun munggaran urang ngantep jalma-jalma ti sakumna dunya ngempelkeun karya genre hororna kana salah sahiji kategori ieu: Pilem Indie Horror Pangsaéna, Pilem Pendek Pangéran Best, Pikasieuneun Best Photography, sareng Skénario Pikasieuneun Pangsaéna.

Kusabab kanyataan yén sababaraha karya ieu aya dina sababaraha tahapan poéna distribusi, urang kedah tetep pagawéan tetep pribadi ngan ukur panel hakim iHorror urang. Kami bakal ngagaduhan potongan karya-karya anu unggul nalika kami ngumumkeun para juara sareng sora kipas dina 29 Maret.

Pikeun milih dina iHorror Awards 2017: Pencét Ieuh

Mimitian ti 2400 kiriman, ieu mangrupikeun 158 nominees akhir:

Translate »