Connect with kami

Movies

Huluween 2022 Nawiskeun Sababaraha Kejutan Lebaran

dimuat

on

Unggal taun Hulu presents ekslusif na Lebaran eusi pikeun palanggan sareng ieu panginten anu pangsaéna. Henteu ngan urang meunang ratu sered rupa spooky acara, tapi reboot of a populér Babakan clive novel jeung pikasieuneun fitur mahluk. Ti animasi pikasieuneun pikeun komédi nepi ka terrorizing monster meme internet, Hulu ngagungkeun usum kalawan loba waktu ngajerit.

Huluween Dragstravaganza

Dua superstar séréd anu kawéntar dunya, Ginger Minj sareng Monét X Change, kajebak dina TV - sareng hiji-hijina jalan kaluar nyaéta janten host Husus TV Huluween anu lucu.

Huluween nyaeta waktos taun nalika urang binge tulang tonggong-tingling jeung bulu-raising ... lamun urang leungit dina lamunan ... nalika urang nangkeup nu aneh tur éndah. Naon cara anu langkung saé pikeun ngahormatan salah sahiji hajatan anu paling gedé di Hulu tibatan ku rupa-rupa acara seret liar?

Dua host sered sareng rombongan ratu sareng raja naék panggung dina nomer musik asli, komedi sketsa, sareng seueur deui. Kalayan tamu musik A-list husus sarta cameos kejutan pikeun delight fans horor, ieu bade janten a Huluween Dragstravaganza pikeun émut.

Premiering Dina Hulu 1 Oktober

The Solar sabalikna

Kadang hirup alien tiasa spooky. The Solar Opposites ngalakukeun Khusus Lebaran!

Premiering Dina Hulu 3 Oktober

Hellraiser

Ieu tiasa janten pilem horor anu paling diantisipasi dina Hulu. Kalayan pulas gender sareng carita seger, Hellraiser bade "ngacacah jiwa anjeun. “

perdana Dina Hulu 7 Oktober

Plot: Panaliti anyar ngeunaan horor klasik Clive Barker taun 1987 dimana awéwé ngora anu berjuang sareng kecanduan ngagaduhan kotak teka-teki kuno, henteu sadar yén tujuanana nyaéta ngagero Cenobites, sakelompok mahluk gaib sadis ti dimensi anu sanés.

Grimcutty

Inget yen internét kawentar meme ngeunaansi Momo? Nya, kumaha upami éta leres-leres nyata? Hulu spins lore Palasik kalawan monster sorangan disebut Grimcutty na eta Sigana pikasieuneun. Ditambah urang resep sababaraha épék praktis anu saé.

Premiering Dina Hulu 10 Oktober 

Plot: Dina fitur mahluk modéren ieu, meme internet pikasieuneun anu disebut "Grimcutty" nyababkeun panik di antawis sadayana sepuh di kota, yakin yén éta ngajantenkeun budakna ngarugikeun diri sareng batur. Nalika versi kahirupan nyata Grimcutty mimiti nyerang rumaja Asha Chaudry, kolotna yakin yén anjeunna motong dirina salaku bagian tina tangtangan. Kalayan teleponna dicandak sareng teu aya anu percanten ka anjeunna, Asha kedah terang kumaha cara ngaliwat ka kolotna sareng ngeureunkeun Grimcutty sakali-kali. 

The Paloni Tembongkeun

Meunangkeun animasi sareng The Paloni Show. Acara ieu parantos rada bajoang pikeun naékkeun udara, tapi, sigana ieu taunna pikeun caang. Kalawan bakat balik Rick & Morty, saha nu peryogi Simpsons?

Premiering Dina Hulu 17 Oktober

Plot: Dina husus ieu, Leroy, Reggie, sarta Cheruce Paloni geus dibéré kasempetan hirupna pikeun jadi host tina hiji unforgettable Lebaran Special pinuh ku "spooky" pondok ti grup up-na-datang animators.

Matriarch

Lamun anjeun maca sinopsis plot, ieu bisa sigana kawas wewengkon akrab. Tapi Hulu masihan aranjeunna kana dongéng ngeunaan kota leutik anu misterius sareng jalma-jalma anéh anu cicing di dinya.

Premiering Dina Hulu 21 Oktober

Plot: Saatos overdosis ampir nyéépkeun nyawana, Laura Birch kabur tina tekanan tinggi tina dunya pariwara pikeun uih deui ka akar na. Narima hiji uleman imah ti indungna estranged, Laura miharep waktu jauh di désa Inggris terpencil bakal mantuan nenangkeun sétan raging di jero dirina. Anjeunna enggal-enggal mendakan yén warga kota éta sadayana ngajagi rusiah anu poék anu teu dipikanyaho - rusiah anu henteu ngan ukur ngalibatkeun indungna tapi ogé takdir anu pikasieuneun. 

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Movies

'Kasus Panasaran Natalia Grace' Carita Nyata Sabagean Ngeunteung Carita 'Yatim'

dimuat

on

lungguh

Wow. Kaleresan langkung aheng tibatan fiksi. Dokumenter saluran ID ngagali kana carita anu anéh, pikasieuneun anu teu béda sareng carita dina pahatu lalis. Ayeuna, dina MAX, Kasus Panasaran Natalia Grace nyaeta cemerlang tur kaluar tina ieu dokumenter dunya anu mangrupa salinan tina pahatu lalis. Insead of Esther, urang haev Natalia jeung hasilna sakumaha chilling tur aneh.

Runtuyan dokumenter beging kalawan sababaraha nganut anak saméméh nyadar yén "anak" boga bulu pubic sarta geus dimimitian siklus menstral maranéhanana. Teu lami sateuacan sawawa anu diadopsi (dina ahir 20-an awal 30-an) mimiti ngobrol ngeunaan maéhan kulawarga anu nganut anjeunna.

Teu lami sateuacan dokumenter ngalihkeun gear pikeun nembongkeun hal anu langkung jahat sareng ngareureuwas tibatan mendakan kahirupan anjeun parantos janten. pahatu lalis pilem. Abdi henteu hoyong ngarusak naon éta pulas tapi éta mangrupikeun hal anu kuring nyarankeun pisan.

Kasus Panasaran Natalie Grace mangrupa doc langka kawas The Jinx nu junun narik feats mustahil dina storytelling.

Sinopsis resmi pikeun Kasus Panasaran Natalia Grace sapertos kieu:

Mimitina dianggap yatim Ukraina 6 taun heubeul kalawan karusuhan tumuwuhna tulang langka, Natalia diadopsi ku Kristine sarta Michael Barnett di 2010. Sanajan kitu, dinamis kulawarga bahagia sored nalika tuduhan ngalawan Natalia dibawa ku Barnetts anu disangka Natalia éta. sawawa masquerading salaku budak kalawan niat ngarugikeun kulawarga maranéhanana. Dina 2013, Natalia kapanggih hirup sorangan nu ignited hiji panalungtikan nu ngarah ka Michael jeung Kristine ditewak sarta firestorm patarosan.

Tanjeunna Panasaran ngeunaan kasus Natalia Grace ayeuna ngalir dina Max. Ulah ni'mat sorangan sarta lalajo dongéng aneh ieu.

Continue Reading

wawancara

'Hollywood Dreams & Nightmares: The Robert Englund Story' - Wawancara Sareng Gary Smart sareng Christopher Griffiths

dimuat

on

Impian Hollywood sareng Ngimpi: Carita Robert Inggris, dokumenter horor anu bakal dileupaskeun ku Cinedigm dina Screambox sareng Digital dina 6 Juni 2023. Pilem éta, kalayan waktos ngajalankeun langkung ti dua jam, ditémbak salami dua taun sareng nyorot karir aktor sareng sutradara anu dilatih sacara klasik. Robert Englund.

Robert Englund salaku Freddy Krueger

Dokumenter ieu nuturkeun karir Englund ti mimiti na Buster jeung Billie jeung Tetep Lapar (dibéntangan ku Arnold Schwarzenneger) pikeun istirahat gedéna dina taun 1980-an salaku Freddy Krueger pikeun debut sutradara na sareng pilem horor 1988. 976-Jahat kana status aktingna anu ikonik dina peran ayeuna sapertos séri TV hit dina Netflix, muhrim Hirup.

Robert Englund poto dokumenter kahadean tina Cinedigm.

Synopsis: Aktor sareng sutradara anu dilatih sacara klasik, Robert Englund parantos janten salah sahiji ikon horor anu paling revolusioner dina generasi urang. Sapanjang karirna, Englund dibéntangan dina seueur pilem anu terkenal tapi ditémbak janten super-stardom kalayan ngagambarkeun pembunuh séri supernatural Freddy Krueger dina franchise NIGHTMARE ON ELM STREET. Potret unik sareng intim ieu ngarebut lalaki tukangeun sarung tangan sareng gaduh wawancara sareng Englund sareng garwa Nancy, Lin Shaye, Eli Roth, Tony Todd, Heather Langenkamp, ​​sareng seueur deui.

goreng ngimpina
Robert Englund salaku Freddy Krueger

Kami ngoleksi wawancara sareng Diréktur Gary Smart sareng Christopher Griffiths, sareng urang bahas dokumenter anyarna. Salami wawancara, urang nyabak kumaha ide ieu diajukan ka Englund, tangtangan nalika produksi, proyék-proyék kahareupna (enya, langkung hebatna aya dina jalan), sareng panginten patarosan anu paling atra tapi sigana henteu écés, naha dokumenter ngeunaan Robert Englund?

Robert Englund poto dokumenter kahadean tina Cinedigm.

Teu sangka kuring terang sagalana ngeunaan lalaki balik sarung; Abdi salah maot. dokumenter ieu diwangun pikeun kipas SUPER Robert Englund sarta bakal intrik panongton pikeun pariksa kaluar perpustakaan filmography nu geus nyieun karirna. Dokuménter ieu muka jandela sareng ngamungkinkeun para peminat ningali kana kahirupan Robert Englund, sareng éta pasti moal nguciwakeun.

TONTON WAWANCARA KAMI JEUNG CHRISTOPHER GRIFFITHS & GARY SMART

TONTON TRAILER RESMI

Impian Hollywood sareng Ngimpi: Carita Robert Inggris diarahkeun ku Gary Smart (Leviathan: Carita Hellraiser) jeung Christopher Griffiths (Pennywise: Carita na) jeung co-ditulis ku Gary Smart jeung Neil Morris (Dark Ditties nampilkeun 'Mrs. Wiltshire'). Pilem nampilkeun wawancara sareng Robert englund (A ngimpina dina elm Street waralaba), Nancy Englund, Eli roth (Demam Kabin), Adam Héjo (kampak), Tony Todd (Candyman), lance henryksen (mahluk luar angkasa), Heather Langenkamp (A ngimpina dina elm Street), Lin shaye (Insidious), Bill Moseley (Iblis Nolak), Doug Bradley (Hellraiser) jeung Kane Hodder (Jumaah ka-13 Bagian VII: Getih Anyar).

Continue Reading

Movies

Pencipta 'CHOPPER' Ngaluncurkeun Kickstarter pikeun Film Horor

dimuat

on

Aya seungit bensin sareng hawa tiis anu pikasieuneun, ayana hantu anu beuki kuat unggal dinten di tempat barang rongsokan anu poék di Los Angeles. Ayana ieu bakal hirup dina usum panas ieu, dina bentuk pilem pondok horor Chopper, Proyék anu ditujukeun pikeun ngajantenkeun festival pilem horor sacara global. Tapi ke heula, éta peryogi dukungan anjeun. Nganjang ka Chopper Kickstarter dieu!

ti Chopper Kickstarter

Ngagabungkeun unsur "Putra anarki"Jeung"Ngimpina dina elm Street" Chopper sanés ngan ukur pilem horor sanés. Éta mangrupikeun gagasan panulis skenario anu meunang pangajén sareng produser Martin Shapiro sareng dumasar kana séri buku komikna anu diterbitkeun ku Asylum Pencét. Pilem ieu bakal janten bukti konsép pikeun ngajukeun pamaén utama sapertos Netflix, tujuanana pikeun ngabiayaan pilem fitur.

The Haunting Dongéng ngeunaan CHOPPER

ti Chopper Kickstarter

Dina reimagining modern-poé ieu Tunggang kuda tanpa sirah ti tunduh usik, palayan bar ngora jeung babaturan bikers nya mimiti ngalaman kajadian gaib pikasieuneun sanggeus experimenting jeung ubar anyar aneh dina pihak Daytona Bike Week. Moal lami deui, maranéhna manggihan diri stalked ku Reaper - hiji hantu tanpa sirah, menacing on motor ngumpulkeun jiwa jelema nu ngalakukeun dosa di alam baka.

Chopper nyaeta pikeun aficionados horor, pencinta buku komik thrilling, sarta saha intrigued ku gaib. Upami anjeun resep pilem sapertos "tunduh usik","Candyman", atanapi acara TV sapertos"Putra anarki", Atanapi"muhrim Hirup", satuluyna Chopper bakal katuhu nepi gang poék Anjeun.

Perjalanan ti Buku Komik ka Pilem

ti Chopper Kickstarter

Martin Shapiro embarked dina Chopper perjalanan sababaraha taun ka pengker, mimiti nyeratna salaku naskah spésifikasi pikeun Hollywood. Engké, dina nasehat agén-Na, éta nyandak bentuk runtuyan buku komik, nu janten cukup suksés pikeun narik perhatian produser pilem. dinten ieu, Chopper nyaéta léngkah pikeun jadi pilem. Sareng ieu dimana anjeun sumping.

Naha CHOPPER Butuh Anjeun

ti Chopper Kickstarter

Ngahasilkeun pilem téh mahal, komo deui lamun ngalibatkeun pamandangan exterior peuting jeung stunts motor jeung runtuyan gelut. Tim éta sacara pribadi investasi dina proyék éta, sareng Martin Shapiro ngaluarkeun $ 45,000, sareng Dipanggang Studios nutupan nembak VFX. Sanajan kitu, pikeun ngawujudkeun poténsi pinuh ku Chopper, aranjeunna peryogi dukungan anjeun.

Kampanye Kickstarter tujuanana pikeun naekeun 20% sésana tina anggaran. Ieu bakal ngamungkinkeun tim pikeun nyewa langkung seueur anggota awak, nyéwa alat kaméra anu langkung saé, sareng nambihan dinten produksi tambahan pikeun langkung seueur liputan.

Tim Kakuatan Tukangeun CHOPPER

Eliana Jones

Eliana Jones jeung Dave Reaves geus dicalonkeun pikeun kalungguhan kalungguhan. Eliana dipikawanoh pikeun pagelaran na di "Peuting Pamburu"Jeung"Hemlock Grove"Antawisna, sedengkeun Dave gaduh répertoar anu kalebet"Tim SEAL"Jeung"Hawaii Lima-0".

Dave Reaves

Di sisi kru, Martin Shapiro ngarahkeun, Ean Mering ngahasilkeun, sareng sinematografi bakal diurus ku sinematografer anu meunang pangajén Jimmy Jung Lu anu syuting pilem horor Netflix "Naon Lies handap","Dibeubeutkeun"Jeung"Aranjeunna Hirup di Gray“. Baked Studios bakal nginjeumkeun kaahlian VFX pikeun proyék éta, sareng Frank Forte mangrupikeun seniman papan carita.

Kumaha Anjeun Bisa Ngabantosan sareng Naon Anu Anjeun Kéngingkeun Balik

Ku ngadukung CHOPPER ngaliwatan Kickstarter, Anjeun bisa jadi bagian tina proyék seru ieu. Tim ieu nawiskeun rangkeian ganjaran pikeun backers, kaasup ekslusif balik-pamandangan video, collectibles édisi kawates, a VIP pass ka screening pilem, sarta kasempetan pikeun YOU jadi karakter dina buku komik salajengna.

ti Chopper Kickstarter

Jalan nu Nyanghareupan

Kalayan bantosan anjeun, tim ngaharepkeun ngamimitian produksi pilem pondok dina 28 Agustus 2023, sareng éditan lengkep dugi ka 1 Oktober 2023. Kampanye Kickstarter bakal dijalankeun dugi ka 29 Juni 2023.

Bari produksi pilem sagala riddled kalawan tantangan jeung resiko, tim di Gambar Thunderstruck geus ngalaman tur disiapkeun. Aranjeunna janji bakal tetep sadayana backers diropéa dina kamajuan pilem sarta komitmen pikeun minuhan ekspektasi backer urang.

Janten, upami anjeun parantos siap pikeun naékkeun rambut, pencét tombol ikrar éta, sareng gabung kami dina perjalanan anu nyegerkeun tulang tonggong ieu pikeun ngahirupkeun CHOPPER!

Continue Reading