imah Berita Hiburan Pikasediheun Hulu's 'Hellraiser' Reboot nyaéta Jaw-Dropping Nurutkeun David S. Goyer

Hulu's 'Hellraiser' Reboot nyaéta Jaw-Dropping Nurutkeun David S. Goyer

Panasaran Kami Bakal Legendaris Malah Naraka

by Trey Hilburn III
4,624 pintonan
Hellraiser

Hulu urang badé sumping Hellraiser matak panasaran siga naraka. Bakat anu napel kana hal éta ngajangjikeun pisan. David Bruckner parantos aya dina daptar faves kuring dugi ka sadayana Sinyalna. Anjeunna kakarék tetep balik kana barangna. Wengi Peuting jeung The Ritual éta duanana pinunjul sareng leres-leres menyeramkeun. Janten, saha anu langkung saé pikeun ngatur a Hellraiser balikan deui. A Hellraiser éta "ragrag-rahang" numutkeun ka produser, David S. Goyer.

"Kuring bakal nyarios yén kami balik kana novella asli pikeun matérial sumber, urang leres-leres ngahargaan karya Clive. Abdi tiasa nyebatkeun yén David Bruckner nyaéta jenius. Éta syuting ayeuna. Cuplikanana pikasieuneun sareng endah, sareng Cenobites anu murag-na. ” Goyer nyarios ka Collider.

Abdi resep yén Bruckner nganggap serius bahan na. Gagasan yén anjeunna badé uih deui ka Clive Barker's The Hellbound Heart mangrupikeun berita anu hébat sareng persis anu kedah didangukeun kipas.

Anu kahiji dua Hellraiser pilem anu luar biasa sareng kacau sareng ngancam dugi ka ayeuna. Janten, ieu seueur anu kedah hirup. Syuting ayeuna dijalankeun di Sérbia kalayan tujuan pikeun dileupaskeun 2022 di Hulu.

Naha anjeun bungah ngeunaan a Hellraiser balikan deui ti Bruckner? Hayu urang terang dina bagian koméntar.

Translate »