imah Blu Sinar Koléktor 'House of Wax''s Editon Blu-Ray ngeusi Galéri Pikasieuneun

Koléktor 'House of Wax''s Editon Blu-Ray ngeusi Galéri Pikasieuneun

by Trey Hilburn III
1,494 pintonan
Malam

Wawaran panganyarna Scream Factory dina pikasieuneun nyaéta taun 2005 sedih, teu dipalire ditelasan, Imah lilin. Pilem ieu lengkep padet sareng saé ditingali datang deui pikeun milarian deui pemirsa anu énggal. Ieu mangrupikeun panawaran anu sanés ti Dark Castle Entertainment jalma anu nyandak kami jurig Kapal jeung Imah di Haunted Hill.

Pilem ieu dibéntangan ku Elisha Cuthbert, Chad Michael Murray, Brian Van Holt, Paris Hilton, Jared Padalecki, Jon Abrahams sareng Robert Ri'chard sareng seueur pisan rasa senang nalika dirilis di bioskop. Nanging, dina waktos éta aya sakedik kalebet slasher sareng teu aya anu daék némbongan, sahenteuna henteu dina massa.

Sinopsis pikeun Imah lilin sapertos kieu:

Nalika mobilna rusak di perjalanan, genep babaturan kuliah diintip kana kota peuntaseun anu pikasieuneun. Panasaran janten langkung saé nalika aranjeunna kateren ku macabre na House of Wax. Aranjeunna geuwat terang yén kota sanésna sigana, sareng yén aranjeunna kedah milarian jalan kaluarna sateuacan janten korban tiwasna anu pikasieuneun.

nu Imah lilin fitur khusus sapertos kieu:

· Scan BARU-2 tina interpositif
· NEW Die, My Darling - wawancara sareng aktris Paris Hilton
· BARU Dongéng Blake sareng Paige - wawancara sareng aktor Robert Ri'chard
· Organ Organ anyar - wawancara sareng komposer John Ottman
· BARU Pikeun Kuring, Aranjeunna Hirup sareng Napas - wawancara sareng artis épék makeup Jason Baird
· B-Roll sareng Bloopers Video Cast Commentary
· Ti Lokasi: Joel Silver Ngungkabkeun House of Wax
· Wax On: Desain Bumi Wax
· Imah diwangun dina lilin: Pangaruh visual ti House of Wax
· Pembukaan Silih Ganti: Jennifer Maéhan
· Gag Reel
· Wawancara antik sareng pamaén sareng awak ti pencét press éléktronik
· Featurette modél
· Cuplikan Teater
Imah lilin édisi kolektor dugi ka 13 Juli sareng kami henteu tiasa ngantosan ngagali fitur-fitur anu saé ieu. Anjeun tiasa kop di dieu kanggo nyandak salinan anjeun.
Malam

Dokumén Jahat Maot, Salam ka Deadites badé sumping! Pariksa trailer di dieu. 

Translate »