Connect with kami

wartos

'Host' dina Shudder nyaéta Pikaresepeun sareng Tulang Pikasieuneun Paranormal

dimuat

on

nu boga imah

nu boga imah, pilem horor paranormal énggal ti sutradara Rob Savage (string), debut dina Shudder kamari, sareng éta gancang janten salah sahiji pilem anyar anu paling sering dibahas dina média sosial.

Difilmkan sadayana nalika karantina sareng waktos ngajalankeun 56 menit, nu boga imah museur kana genep réréncangan anu, bosen sareng jarak sosial sareng isolasi kusabab Covid-19, mutuskeun nyewa psikis pikeun ngalakukeun pancegahan pikeun aranjeunna via Zoom. Nalika salah sahiji anggota grup gagal ngémutan hal-hal anu serius, Nanging, sadaya neraka leupas, sareng anu kieu nyaéta genius murni.

Haley Bishop, Jemma Moore, Emma Louise Webb, Radina Drandova, sareng Caroline Ward ngabéréskeun pamaén pusat kalayan Seylan Baxter muncul salaku média.

Savage nyéépkeun waktos sakedik pisan pikeun ngamimitian usaha upami karakter na dikenalkeun, sareng anjeunna ngajantenkeun unggal menit diitung salaku kajadian anu anéh sareng pikasieuneun mimiti kajantenan.

Ayeuna, pikeun adil, nu boga imah nyaéta sakedik trope-fest. Upami anjeun kipas tina horor paranormal anu parantos ningali sareng mikaresep Pendakan kuburanKagiatan paranormal, sarta Imah Naraka, maka anjeun parantos ningali seueur naon anu lumangsung dina pilem ieu. Kanyataanna, aya saeutik pisan anu anyar atanapi seger nu boga imah simpen pikeun éta sadayana dasarna difilmkeun sareng diarahkeun tanpa aya anu aya di rohangan anu sami sasarengan.

Nanging, Savage sareng paraga sareng kru na milih nganut tropes éta sareng ngan ukur muka aranjeunna tanpa pretensi atanapi penilaian anu pamustunganana ngajantenkeun pilem henteu ngan ukur pikaresepeun tapi ogé épéktip.

Ayeuna émut, pilem ieu lumangsung sadayana dina telepon Zoom? Éta nempatkeun saha waé dina kaméra kalayan seueur rohangan kosong, panto muka, lorong poék, sareng jandéla kalangkang di tukangeun aranjeunna anu sacara otomatis ngajantenkeun urang sakit. Pilem sapertos anu disebut di luhur Kagiatan paranormal parantos ngajarkeun urang pikeun henteu percanten kana rohangan anu kabuka, anu poék, sareng nalika kuring ningali kuring terus-terusan waspada, nyeken unggal jandéla Zoom saeutik pikeun naon waé anu teu biasa.

Sumawonna, kusabab jalanna nu boga imah didamel, masing-masing aktor tanggung jawab pikeun rékaman, pencahayaan, make-up, sareng aksi masing-masing anu masihan pilem langkung raoseun ti imah, réalistis tibatan pilem sapertos Teu Batur dimana sadayana ngan sakedik teuing digosok.

Teras aya pondokna pilem. Éta waktos lumpat 56 menit mangrupikeun berkah nyalira. Henteu aya anu kalangkungan sareng éta ngajaga unggal momen gerak dina laju anu pamustunganana ngalayanan narasi.

Nalika unsur-unsur éta ngagabung, aranjeunna tiasa dianggo langkung saé tibatan anu kuring diantisipasi.

Upami pilem na ngorondang dimana waé, éta bakal tungtungna. Nalika aksi sareng teror ngajantenkeun kitu, lakukeun épék khusus sareng karya stunt. Ieu, tangtosna, kumaha kaayaan kedah kamajuan, tapi aya momen dimana éta janten budak leutik teuing pikeun rasa pilem organik upami henteu. Kuring moal ngaruksak nanaon, tapi anjeun bakal terang éta nalika ningali.

Sanaos kanyataan ieu, Nanging, nu boga imah datang kana kacindekan anu nyugemakeun ngadadak anu bakal masihan anjeun mariksa juru poék bumi anjeun pikeun mastikeun yén teu aya sareng aya anu aya.

Anjeun tiasa ningali pilemna sacara éksklusif di Shudder ayeuna! Candak sababaraha popcorn, pareuman lampu, sareng siap-siap ngiringan panggilan Zoom ti Naraka.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Klik pikeun mairan

Anjeun kedah asup pikeun masangkeun koméntar Lebet

Leave a Reply

redaksi

Manehna cerai hiji jurig lajeng ngadopsi boneka badut kasurupan

dimuat

on

Kami moal pura-pura ngartos sadayana nuansa janten medium. Sababaraha urang percaya jeung sababaraha henteu. Bisa jadi masalah leumpang dina sapatu batur pikeun sapoé. Naon waé anu anjeun percanten, éta mangrupikeun dinten warta anu lambat, janten kami panginten bakal mawa anjeun carita anu pikaresepeun ieu.

Éta asalna tina New York Post dimana kami diwanohkeun ka awéwé ngaranna Brocarde anu nyebutkeun manehna nikah hiji hantu ngaranna Edward. Brocarde contends yén Edwardo ditipu dina dirina nu nyababkeun cerai maranéhanana. Brocarde, anu ogé musisi, nyieun runtuyan video ngeunaan journeys nya jeung nu ngarah ka Nevada jeung Badut Motel.

Di dinya manéhna ngadopsi hiji boneka badut anu ceuk manéhna kasurupan roh. Sanggeus dibawa ka imah kalawan idin motel pikeun ngalakukeun studi paranormal, ex ghostly nya, Edward, timbul deui jeung jadi timburu.

Brocarde ngawartoskeun The New York Post:

"Kuring langsung tiasa nyarios nalika Edwardo gaduh titik anu kedah dilakukeun, tanaga na kuat pisan. Ayana anjeunna tiasa diurus dinten ayeuna sareng kuring ngan ukur ningali anjeunna ti waktos ka waktos, anjeunna henteu resep badut sanaos, anjeunna ningali anjeunna sareng kuring tetep mendakan badut ku panto, sacara halus sanés titik kuat Edwardo.

Anjeunna teu boga nanaon jadi paduli, sabab kuring teu boga niat nikah jurig badut, sanajan éta bakal lucu. Badut di dieu pikeun tujuan panalungtikan wungkul, sarta kuring pasti teu kudu meunang kana segitiga cinta paranormal.

Kuring nyaho badut anu kasurupan, jadi meureun Edwardo geus ngajemput kana sababaraha énergi goréng sarta ngan pilari kaluar pikeun kuring. Abdi kabetot ku prospek kapal roh sareng objék angker, éta mangrupikeun dunya énggal pikeun kuring, janten kuring nyobian diajar sareng nyerep saloba mungkin. 

Éta sababna kuring resep syuting séri ieu kusabab kuring pendak sareng jalma-jalma anu ngalaman petualangan hantu anu pikaresepeun, teu sapertos kuring sorangan.

Roh di jero bonéka nyaéta badut karnaval numutkeun Brocarde. Anjeunna nyatakeun yén éta henteu dihargaan sareng seuri dina wujud manusana sareng yén émosional tiasa ngabentuk tautan psikis anu ngabeungkeut.

"Nalika kuring nyambung sareng arwah, sering émosi aranjeunna anu kuring sambungkeun heula. Kadang-kadang sumanget anu teu istirahat nempelkeun diri kana éntitas fisik, dina hal ieu boneka badut ieu kantos dipiboga atanapi aya hubungan sareng lalaki anu damel salaku badut.

Lalaki ieu disiksa ku impian na tina stardom tapi dikutuk hirup di karnaval dimana anjeunna underappreciated. Kuring nyangkase Salaku seniman, kuring tiasa ngahubungkeun ieu, janten kuring ngarasa yén anjeunna milih kuring pikeun nepikeun pesen ieu.

Brocarde ayeuna nuju ngalaksanakeun kajian ngeunaan boneka éta kusabab anjeunna mikir yén roh di jero kedah disalametkeun. Anjeunna hoyong ngajauhan tina motel tempat anjeunna nyarios ratusan badut sanés bersaing pikeun narik perhatian tamu. Tapi prosésna lambat.

"Ayeuna kuring ngan ukur terang potongan inpormasi ngeunaan anjeunna," saur Brocarde, "janten dina sasih-bulan anu bakal datang kuring bakal nyobian sareng ngartos langkung seueur. Sajauh ieu anjeunna janten éntitas anu damai. Anjeunna sering ngaléngkah nyalira, tapi teu aya anu matak ngageterkeun kuring. Asa teu robah ayeuna mah aya dua hantu di imah!”

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

Movies

'The Strangers: Bab 1' Muka Ngalangkungan 'Prey at Night'

dimuat

on

Malah ku ulasan biasa na The Strangers: Bab 1 geus sieun nepi cukup pembunuhan di box office, sahingga film horor pangbadagna dibuka dina 2024 jadi jauh. Pembeli karcis ngaléos $ 11.8 juta domestically pikeun Thriller invasi imah leuwih sabtu minggu teh, surpassing pilem panungtungan dina séri Strangers: Prey at Peuting (2018) nu nyeepkeun ampir $ 10.5 juta kana bubuka na.

Taun dimimitian kaluar promisingly kalawan fans antisipasi pilem studio badag kayaning Wengi Ngojay, Imajinasi, sarta Tarot dina batu tulis. Tapi éta murag datar duanana kritis tur komersil, casting a pall leuwih box office, sanajan Peuting ngojay urang bubuka ampir sarua jeung The Strangers bab 1.

Teu dugi Maret yén hal dimimitian pikeun ngaronjatkeun kritis jeung sékrési tina Suci beresih lajeng dina April, Omen Kahiji. Masih, ulasan anu saé tiasa narik salah sahiji film éta kana klub sabtu minggu pambukaan $ 10 juta.

Nanging, anjeunna parantos janten taun streamer pikeun pilem horor, kalayan seueur genre asli anu dileupaskeun dina jasa langganan anu mayar sapertos. Shudder. Pamirsa sigana ngahargaan kana genah cicing di bumi pikeun lalajo Ahir Peuting Jeung Iblis, Kaserang, jeung upcoming Di Alam Lodaya. Malah hit breakout taun ieu Abigail hasil pindah ti bioskop ka imah digital ngan tilu minggu sanggeus release téater na.

Kalayan satengah taun, masih aya seueur pilem horor anu nuju jalan. Pikeun sababaraha ngaran, aya Suku panjang, Cuckoo, MaXXXine, jeung senteng masih dimuat dina kamar pikeun 2024.

The Strangers: Bab 1, sakumaha judulna nunjukkeun, nyaeta kahiji di sutradara Renny Harlin urang trilogi dina jagat raya ieu. Naha atanapi henteu dua sésana bakal nguntungkeun dina sabtu minggu pambukaan najan ulasan tepid tetep ditingali.

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading

redaksi

Dugaan urut Anggota Staf Museum Haunted Tattles on Zak Bagans

dimuat

on

zak bagans haunted museum ihorror

Zak Bagans geus meunang bum rap lately berkat sababaraha urut na Petualangan Hantu teammates. Tapi anjeunna ogé nuju dipanggang ku salah sahiji na disangka tilas Museum Angker pagawé di Las Vegas

Anggota tim semu nyandak kana reddit dina AMA (Ask Me Anything), ngondang palanggan pikeun naroskeun aranjeunna ngeunaan padamelan na kalebet detil juicy ngeunaan bos anu kasohor. Ieu ngakibatkeun windfall tina queries nu datang jeung sababaraha waleran héran. 

Bagans mangrupikeun salah sahiji anu munggaran nyandak kamampuan moro hantu na kana televisi nyiptakeun acara realitas anu suksés anu nampilkeun sababaraha tempat anu paling angker di dunya. Ditambah sareng penampilanna anu saé, histrionik réaktif sareng karesep pikeun ngawangun tegangan Petualangan Hantu janten fenomena budaya pop. 

Sapanjang perjalananna, Bagans mimiti ngumpulkeun barang-barang anu dilaknat cukup pikeun ngeusian imah vintage di Nevada anu ahirna anjeunna didamel deui. jeung ngaranna Museum Haunted. Sémah tiasa nganjang kempelan na pikeun fee a tur diarahkeun ngaliwatan loba kamar na ku pituduh wisata.

Saluran YouTube The SneezingMonyet nampilkeun utas AMA Reddit dina saluranna kalayan pembaruan anu bakal diturutan.

Kusabab urut pagawe teu bisa, atawa moal, diverifikasi, cukup disebutkeun yen euweuh wangsit dina sawala lengthy kudu dianggap kanyataan. Ieu tiasa janten mantan karyawan anu teu puas sareng teu aya anu langkung saé tibatan ngobrol ngeunaan ikon televisi anu parantos nampilkeun acara na dina hawa salami 16 taun. Atawa, sababaraha eta bisa jadi bener.

Tapi éta pikeun anjeun mutuskeun.

Monyét Bersin

Monyét Bersin

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Dangukeun 'Eye On Horror Podcast'

Continue Reading