imah Berita Hiburan Pikasediheun Herman Munster Racing Datang ka Rob Zombie's 'The Munsters'

Herman Munster Racing Datang ka Rob Zombie's 'The Munsters'

Rob Zombie muragkeun pitunjuk ageung

by Trey Hilburn III
12,709 pintonan
Munsters

Gulung ka Rob Zombie The Munsters bade janten anu kasar pikeun nembus Zombie nyirorot pitunjuk di panjuru tempat via Instagram na. Anyar-anyar ieu, Zombie muragkeun gambar tina bagian tina papakéan Herman Munster sareng éta ngan ukur tiasa hartosna hiji hal.

Gambar anu Zombie dileupaskeun dina Insta na nyaéta shot tina jaket kulit Herman kalayan tulisan "The Punk Rods" ditulis di beulah tukang. Ieu ngan ukur tiasa hartosna hiji hal. Herman Munster badé balikan deui.

Dina séri klasik, Herman asup kana dunya tantangan mobil. Serialna ngagaduhan mobil anu kerén pisan pikeun nyokong dunya éta. Mimiti urang ngagaduhan Munster Koach teras urang ngagaduhan batang panas anu hébat, Drag-U-la.

Zombie nyerat, "Ngintip kana salembar papakéan Herman. 🦇 Kuring yakin anjeun Munster maniacs bakal ngakuan. "

Anjeunna henteu salah pamirsa acara pasti terang naon anu diperyogikeun ku jaket ieu! Mimitina pengumuman Zombie's The Munsters pilem ngabingungkeun urang. Nanging, ayeuna urang nuju cukup dikutuk bungah sabab Zombie siga anu ngubaran matéri kalayan pupujian anu luhur.

Naha anjeun gumbira ngeunaan Rob Zombie's The Munsters? Hayu urang terang dina komentar Facebook atanapi Twitter kami.

Munsters

Translate »