imah Berita Hiburan Pikasediheun HBO Max Diluncurkeun Dinten Ieu sareng Ton Horor!

HBO Max Diluncurkeun Dinten Ieu sareng Ton Horor!

by Waylon Yordania
HBO Max

Jasa streaming anyar HBO, HBO Max diluncurkeun dinten ayeuna kalayan katalog pilem sareng serial televisi anu mantep pikeun sadaya kaperluan nonton anjeun. Tapi naon éta nawiskeun kipas horor?

Pondokna, aya seueur! Ti saprak anéh sareng pikasieuneun dugi ka pingsan, aya sakedik hal pikeun sadayana jalma tina naon anu urang kantos tingali, naha selera anjeun langkung ti Hitchcock atanapi Craven.

ComicBook.com ngaleupaskeun daptar judul anu capé minggu kamari, sareng kami ngempelkeun daptar pikeun mendakan sadayana anu matak anjeun tiasa ngalirir $ 14.99 per bulan saatos masa uji coba gratis tujuh dinten.

Pariksa daptar di handap, sareng hayu urang terang upami anjeun ngadaptarkeun HBO Max dina koméntar!

  • Alien (Diréktur Motong)
  • 3 alien
  • Kabangkitan Asing
  • mahluk luar angkasa
  • A ngimpina dina elm Street
  • A Nightmare On Elm Street 2: Freddy's Revenge
  • A Nightmare on Elm Street 3: Impian Galau
  • A Nightmare on Elm Street 4: The Dream Master
  • A Nightmare on Elm Street 5: The Dream Child 
  • Karnaval Jiwa
  • Jahat
  • Cronos
  • Lalaki paéh
  • Laut biru jero
  • Ngancurkeun Sadayana Monster
  • Dr Strangelove, atanapi Kumaha Kuring Diajar Ngeureunkeun Hariwang sareng Cinta Bom
  • Dahar Raoul
  • Ebirah, Horor Jero
  • equinox
  • Eraserhead
  • Soca Tanpa Rupina
  • Lalaki Kahiji Kana Spasi
  • Freaks
  • Paéh Freddy: Impian Final
  • Jumaah nu 13th 
  • Kaulinan lucu
  • Gidorah, The Three Headed Monster
  • Godzilla
  • Godzilla, Raja monster!
  • Godzilla Razia Deui
  • Godzilla vs Gigan
  • Godzilla vs Hedorah
  • Godzilla vs Mechagodzilla
  • Godzilla vs Megalon
  • Gremlins
  • Gremlins 2: Kumpulan Anyar
  • Senang Pupusna Poé
  • Haxan: Ilmu sihir Ngaliwatan Jaman
  • Hellboy (2019)
  • Serangan Astro-Monster
  • IT: Bab 2
  • Kuring Éta Zombie Remaja
  • rahang
  • Rahang 2
  • Rahang 3-D
  • Jaws: dendam
  • Joker
  • raja Kong
  • Saeutik Toko Kora
  • Mothra vs Godzilla
  • Wengi tina Living Dead
  • Onibaba
  • piaraan Sematary
  • piranha
  • Rashomon
  • Siap atanapi henteu
  • Rodan
  • scanner
  • Seance dina soré baseuh
  • Segel katujuh
  • Pulo rana
  • Oray dina Parahu
  • Putra Godzilla
  • Dukun Rumaja (1989)
  • Teror tina Mechagodzilla
  • Éta 39 Léngkah
  • The Blob
  • The Brood
  • Pembela Iblis
  • Si Lady Lenyap
  • The Lodger: Kisah Kabut London
  • The Meg
  • Kaulinan Anu Paling Bahaya
  • The Rite
  • Pembantaian Texas Chainsaw
  • Penyihir Eastwick
  • Teu Batur
  • Us
  • Vampyr
  • Van Helsing
  • Impian Anyar Wes Craven

 

Posts Related

Translate »