imah Berita Hiburan Pikasediheun 'Hatching' nembongkeun budak awéwé umur 12 taun anu ngurus endog anu ngandung teror di luar kapercayaan.

'Hatching' nembongkeun budak awéwé umur 12 taun anu ngurus endog anu ngandung teror di luar kapercayaan.

Ieu Sigana... Ngaganggu

by Trey Hilburn III
8,725 pintonan
Hatching

IFC Midnight nuju di gulung dina telat. The trailer pikeun Hatching mangrupa salah sahiji jalma gandeng nu innately meunang handapeun kulit Anjeun. Tina desain sora anu ngarayap dugi ka palet warna anu skewed, pilem ieu sigana pikasieuneun ngagunakeun palaksanaan sinematik anu seni. The aneh sakumaha naraka trailer sacara harfiah masihan urang chills.

Hiji poé bari diuk sabudeureun kalawan kulawarga creepy, manuk hiber ka imah hiji budak awéwé ngora. Kasempetan patepungan ditungtungan ku anjeunna mendakan endog misterius yén budak awéwé éta mutuskeun pikeun ngangkat sareng sayang saolah-olah anjeunna indung. Ayeuna, anu kaluar tina endog nyaéta barang-barang teror téks Lovecratian.

Anu sigana dimimitian salaku ngimpina bangkai botak, gancang janten mahluk anu sigana meniru sareng eunteung budak awéwé éta. Ieu ngakibatkeun mojang ngora raising kembar awak-horor-diideuan.

Sinopsis pikeun Hatching sapertos kieu:

Tinja, 12 taun, nekat nyenangkeun indungna, awéwé anu obsess nampilkeun gambar kulawarga anu sampurna. Dina hiji peuting, Tinja manggihan endog anu aneh. Naon hatches téh saluareun kapercayaan.

Kami deeply impressed kalawan ngimpina dongeng-dongéng ieu. Dongeng Finlandia ieu sigana ngadopsi ciri teror rahayat bari ogé nyiptakeun sensibilitas horor dendam.

Bentang pilem na Siiri Solalinna, Sophia Heikkilä, Saija Lentonen, Jani Volanen sarta diarahkeun ku Hanna Bergholm.

Hatching sumping di bioskop sareng dina VOD mimiti 29 April.