Connect with kami

Kajahatan Leres

Pasipatan Dimana John Wayne Gacy dibunuh 33 Pamuda Anu Dijual

dimuat

on

John Wayne gacy

Imah anu nangtung dina harta tempat kasohor pembunuh séri John Wayne Gacy ngalaksanakeun kajahatanana anu pikasieuneun parantos dijual di pinggiran Chicago.

Janten jelas, ieu sanés bumi asli tempat rajapati kajantenan. Éta padumukan direcah deui di 1979. Éta engké dipésér salaku tempat kosong ku awéwé anu hoyong ngawangun bumi kanggo sepuhna anu pensiunan. Anjeunna mayar ngan langkung ti $ 30,000 kanggo artos nurutkeun TMZ sareng ngawangun tilu kamar tidur, dua kamar mandi anu ayeuna di pasar $ 459,000.

Anjeun moal mendakan sebutan riwayat gelap properti dina iklan perumahan. Ku undang-undang, makelar di Illionis henteu diperyogikeun pikeun nyingkabkeun jinis inpormasi éta kecuali upami klién naros.

Bumi ayeuna dina harta anu badé dijual.

Gacy dihukum tina rajapati di 1980. Pulisi mendakan 26 mayit nonoman sareng budak lalaki anu anjeunna diperkosa sareng dibunuh, umumna ku nyekek atanapi asphyxiation, di crawlspace handapeun bumi na. Tilu mayit deui dikubur di tempat sanésna sareng opat deui dikabarkan dibuang di Walungan Des Plaines.

Ungkara kajahatanana parantos nyababkeun langkung ti hiji pilem sareng anjeunna parantos dijantenkeun seueur dokumenter sareng episode televisi kajahatan anu leres.

Pasipatan éta, nyalira, janten hotspot pikeun anu ningali, penyidik ​​paranormal, sareng spesialis forensik salami sababaraha taun sateuacan bumi ayeuna didamel. Properti ayeuna didaptarkeun sareng Prello Realty.

Naha anjeun badé gaduh sipat ieu? Hayu urang terang naon anu anjeun pikirkeun dina koméntar!

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Novel Horror Meunangkeun Adaptasi TV Anyar

dimuat

on

Ieu usum panas di dieu di Amérika Serikat jeung hartina catching up on sababaraha bacaan. Tangtu, anjeun bakal kudu nyetél handap Anjeun Cimata Karajaan Pindah kaulinan. Diomongkeun ngeunaan tumbu ka jaman baheula, aya sababaraha novel heubeul nu keur dijieun acara tv anyar; sababaraha geus streaming.

Di handap ieu aya lima buku anu, upami henteu acan, bakal lebet ka jagat digital layar datar dina waktos anu caket.

reueuk, Stephenie Meyer

Upami anjeun henteu acan nguping wartos éta adaptasi énggal tina fantasi asmara supernatural rumaja Meyer. reueuk is meunang runtuyan. Sumuhun, anjeun uninga leres. Ngan ukur 15 taun ti saprak adaptasi munggaran anu dibintanginya Kristin Stewart sareng James Pattinson dileupaskeun, sareng ayeuna urang nampi séri layar leutik. Lionsgate TV ngahasilkeun, tapi hatur nuhun kana mogok panulis éta tiasa lami dugi ka kami nampi detil ngeunaan dimana éta bakal ditayangkan.

Pikiran Billy Milligan, Daniel Keyes

Ieu mangrupikeun carita ngeunaan saurang pembunuh anu nyalahkeun sababaraha kapribadianna pikeun kajahatan anu dilakukeunana. Apple TV + geus nyieun miniseries kaluar tina eta disebut "The rame Room" dibintanginya Tom Holland. Séri éta bakal ditayangkeun dina layanan streaming mimitian 9 Juni.

Triptik, Karin meuncit

Seri ABC "Will Trent" dumasar kana buku ieu sareng sekuelna anu ngagaduhan 10 misteri anu dimimitian ku Triptik. Dibintanginya Ramón Rodríguez salaku detektif judulna, acara éta nembé diénggalkeun pikeun usum kadua.

Ragragna Bumi Usher, Edgar Allan Poe

Naon Mike Flanagan bade ngalakukeun sakali na Netflix kontrakna habis? Untungna éta moal sateuacan adaptasi na chiller Poe ieu dileupaskeun dina streamer. Kaca IMDb insists yén miniseries aya dina pos-produksi sarta nampik masihan a titimangsa leupaskeun, tapi urang ngaduga yén Lebaran 2023 nyaéta nalika urang bakal nampi éta. Ieu mangrupikeun tawaran musiman anu sampurna.

Éta Ngarasa Victor Lavalle

Ngomongkeun sékrési anu ditunda, séri Apple TV+ ieu dipesen deui dina taun 2021. LaKeith Stanfield . NPR ngajelaskeun carita jadi kieu:

"Apollo Kagwa mangrupikeun padagang buku langka sareng bapa énggal, bogoh ka pamajikanana, Emma, ​​sareng putra orokna Brian, dingaranan bapa anu leungit anu ngaganggu impian Apollo.

Tapi nalika Emma ngalakukeun kalakuan kekerasan anu teu tiasa diucapkeun sareng ngaleungit, kénca Apollo nangkep dina benang-benang kahirupanna anu teu jelas, nuturkeun aranjeunna ngalangkungan labyrinth karakter anu anéh, pulo misterius sareng leuweung angker, sadayana ngeusian rohangan anu sami sareng lima borough di New York. Kota.”

Continue Reading

wartos

Pilarian Dipareum Pikeun Rumaja Anu Luncat Ti Pelayaran "Salaku Wani"

dimuat

on

Cameron Robbins Leungit di Bahama

Dina carita distressing anu sakumaha tragis sakumaha horrifying, pilarian pikeun rumaja Cameron Robbins geus réngsé sanggeus anjeunna dikabarkan katingal leaping kana Samudra Atlantik ti pesiar Panonpoé Tilelep di Bahama.

Nu anyar lulusan SMA ngaranna Cameron Robbins, 18, ngagungkeun wisuda sareng sababaraha babaturan sakelasna anu, Laporan TMZ, ngawani-wani manéhna luncat kana cai muka. Sababaraha di antarana dicandak dina pidéo anu anjeun tiasa tingali dina postingan Twitter di handap ieu.

Disangka prank indit horribly salah. Robbins ngiles tukangeun parahu jeung kana gelap. Anjeunna gagal nyekel onto hiji life preserver nu dialungkeun ka anjeunna.

Hiji pihak pilarian diwangun ku AS Coast Guard jeung otoritas Bahama lumangsung sababaraha poé tapi ahirna dibatalkeun nalika awakna teu kapanggih.

The Coast Guard ngaluarkeun pernyataan di handap ieu: "Kami ngahaturkeun belasungkawa anu ikhlas ka kulawarga sareng réréncangan Cameron Robbins."

Kolotna angkat ka Bahama minggu kamari kalayan harepan putrana bakal kapendak. Tapi tungtungna, vonis éta surem sareng aranjeunna ngaluarkeun pernyataan di handap ieu.

"Pamaréntah Bahama parantos ngeureunkeun nyalametkeun Cameron sareng urang uih deui ka Baton Rouge. Kami hoyong ngahatur nuhun ka pamaréntah Bahama, US Coast Guard, United Cajun Navy, sareng Congressman Garrett Graves pikeun sadaya anu parantos dilakukeun pikeun urang. Dina waktos duka ieu, kami hatur nuhun ka kulawarga, réréncangan, sareng anu ngahayangkeun pikeun masihan kami privasi anu kami peryogikeun pikeun émut kalayan leres ka putra kami sareng milu sedih kaleungitan anjeunna.

iHorror nawiskeun belasungkawa anu paling jero ka kulawarga Cameron.

Continue Reading

Movies

Pengumuman ngeunaan Remake 'Faces of Death' nyaéta Head-Scratcher

dimuat

on

Dina sugan salah sahiji carita warta genre weirdest kaluar saprak urang lapor heula dina éta dua taun ka pengker, nu Hollywood wartawan ngumumkeun Barbie Ferreira (euforia) jeung Dacre Montgomery (muhrim Hirup) bakal béntang dina a Rupi Pupusna diaransemén.

Pikeun anu henteu ngagaduhan nomer 19 dina awal taun lahirna, sareng panginten henteu terang naon Rupi Pupusna nyaeta ngeunaan, eta mangrupakeun "kapanggih-footage" dokumenter ngeunaan jalma jeung sato dying dina myriad cara horrific. Kabéh tétéla non-dihasilkeun tur nyata. Urang terang ayeuna éta klaim palsu sareng kalolobaan bahanna (éféktif) diproduksi

Rupi Pupusna (1978)

Ngeunaan dalapan taun ka pengker iHorror diajak ngobrol Michael R. Felsher, boga, jeung pangadeg Gambar Kaos Beureum, Pausahaan produksi nu nyadiakeun dokumenter, koméntar sutradara, sareng eusi bonus pikeun distributor DVD sareng Blu-Ray. Anjeunna angkat ka detil ngeunaan pangalamanana sareng Rupi Pupusna sareng sutradara na, Conan Le Cilaire (nee John A. Schwartz), nu nyadiakeun commentary pikeun édisi Blu-Ray.

"Salah sahiji hal anu kuring mendakan anu pikaresepeun pisan ngeunaan [Rupi Pupusna] ngobrol sareng awak épék khusus anu damel dina pilem sareng ogé redaktur, ”saur Felsher iHorror Dina waktos éta, "anu ngagaduhan tugas anu pikaresepeun pisan yén anjeunna kedah nyampur barang-barang anu aya dina waktos éta, sareng kadang-kadang nyiptakeun barang tina lawon sadayana."

Rupi Pupusna (1978)

Naon?! footage teu sagemblengna nyata? Gen-Xers ditipu? Pikeun sababaraha waktos dina jaman rental video mom-and-pop, Rupi Pupusna éta salah sahiji jalma grails disumputkeun tukangeun counter jeung ngan nyéwa kaluar lamun anjeun cukup tiis bisa dipercaya ku kasir.

Eusi anu matak ngaganggu film ieu dilarang di sababaraha nagara. Hiji adegan pemicu kawentar ngawengku monyét jeung meja makan kalayan liang leutik di tengah, dipaké salaku pillory pikeun sirah sato urang. Tamu dahar tuluy neunggeul sirah monyét ku palu leutik nepi ka pingsan tuluy didahar tuluy asup kana otakna. Tangtosna, sadayana ieu didamel ku kembang engkol ngagentos materi abu primata.

Pamandangan sapertos kieu bakal ngabantosan pilem janten pakan pikeun jaman pidéo jahat sareng dilarang di Inggris. Rupi Pupusna janten klasik kultus bawah tanah kalawan sababaraha sequels nuturkeun. Tapi éta asli anu tetep janten permata dina makuta waralaba, saatos nampi langkung ti $ 60 juta salami hirupna.

Schwartz (Le Cilaire) maot dina 2019, tapi sigana, warisan na bakal hirup dina "re-imagining" anyar pilem aslina. Henteu aya detil naon hartosna. Ngan yén éta bakal ditulis ku Isa Mazzei sareng diarahkeun ku Daniel Goldhaber (Cam).

Kami bakal tetep anjeun diropéa.

Samentawis waktos, pariksa carita urang ngeunaan rusiah Faces of Death IEUH.

Continue Reading