Connect with kami

Paranormal

"Ghost" katéwak dina CCTV Ngadorong Bir anu Sampurna

dimuat

on

Darla Anderson

Ieu ngan hiji soré normal dina pub Inggris heubeul dugi batur atawa hiji hal mutuskeun pikeun uing momen.

Tempatna di Hendon, Sunderland, Blue Pub parantos beroperasi salami 167 taun. Éta hartina loba jalma geus ngumbara ngaliwatan panto na meureun sababaraha pernah ninggalkeun.

Video di handap nembongkeun hiji lalaki di bar conversing kalawan sababaraha staf pub; brew tiis di sisi-Na. Saatos sakedap, aya kajadian anu anéh: bir ngaluncur sababaraha sénti dina bar teras ngagulingkeun, ngabahekeun sadaya eusina dina pangkonan lalaki sareng lantai.

Sakabeh hal ieu bray dina kaméra jeung ku réaksi ti onlookers, aranjeunna sigana jadi di salaku loba shock sakumaha barfly baseuh.

Numutkeun kana The eunteung, nu boga, Darla Anderson - anu bisa ditempo dina video nu - nyebutkeun aya paling dipikaresep euweuh katerangan séjén lian ti jurig hiji sabab manéhna nempo sakabeh hal kalawan panon sorangan.

"Kuring émut yén kuring ngan ukur ningali pint teras éta murag, ngan ukur aya tilu atanapi opat urang di pub dina waktos éta janten teu aya deui jalan anu aya anu tiasa ngetok éta, saur anjeunna. SunderlandEcho, "Kuring ngan teu bisa manggihan naon wae katerangan lumrah ngeunaan naha éta kajadian, sakabéh konsumén urang teu bisa yakin eta."

Nyatana, Darla nyarios yén spiritualis kajantenan ka pub na ngan sadinten sateuacan ngingetkeun anjeunna yén aya roh.

Pikeun ngajantenkeun masalah langkung narik, saatos Darla ngeposkeun pidéo dina média sosial, juragan sateuacana ngahubungi anjeunna sareng nyarios nalika anjeunna gaduh bisnis hal-hal anu aneh ogé bakal kajadian ka anjeunna, "kacamata pint kosong bakal murag tina bar tapi anjeunna henteu kantos gaduh. CCTV pikeun ngarekamna, ”tambah Darla.

Palanggan bir-soaked nyaeta skeptis yén acara éta euweuh leuwih ti elmu dina karya. Anjeunna yakin yén kaca gandeng jeung gravitasi nyaéta pikeun ngalepatkeun pikeun topple nu. Sanajan kitu, Darla tetep kabuka pikeun ideu hantu hantu pub heubeul nya.

Pikeun carita paranormal sejen bray dina tape, baca Watch salaku Gelombang Hantu ti Jero Peti Mati Saméméh Dikubur.

Klik pikeun mairan
0 0 sora
artikel Peunteun
ngalanggan
ngabéjaan tina
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

wartos

Tong hilap M3GAN, Mannequin Ukuran Hirup Ieu mangrupikeun Boneka Nyata "Creepy".

dimuat

on

Kanggo sababaraha alesan, Méksiko sapertos pusat épisentrum kagiatan paranormal sareng legenda sanés anu ngabantah élmu. Ti oddities cryptozoological maranéhna pikeun sightings UFO kana rupa-rupa Kujang ghostly, nagara sigana linggih dina sababaraha nurun portal ka naraka.

moco-choco.com

Tapi sanés ngan ukur horor métafisik anu nyerang Mexico, éta ogé lore na. Candak contona carita ngeunaan Pascualita, Manekin ukuran hirup anu neuteup kana dunya nyata tina kurungan a toko pakéan jandela. Jalma-jalma dikabarkan ningali anjeunna hirup, ngalakukeun hal-hal anu henteu kedah dilakukeun ku objék anu teu hirup.

Ampir 100 taun, Pascualita parantos masihan anu ningali anu panasaran pikeun ngobrolkeun. Dina 1930, nu boga toko lokal Pascuala Esparza meuli inohong lilin pikeun mintonkeun dina jandela butik bridal nya di Chihuahua. Ti harita geus jadi fenomena folklor supranatural. Malah panyipta TikTok gaduh téorina:

@horror_v.ip Duh 🥶🥶🥶#kaayaan sieun #Fyp #hot #viral ♬ Musik latar horor anu pikasieuneun sareng sederhana (1070744) - indikator lolong

Tapi saméméh urang asup kana Pascualita'S dugaan abilities ghostly, hayu urang nempo inohong sorangan. Anjeunna realistis pisan yén jalma-jalma ngaduga yén anjeunna sanés mannequin, tapi jalma nyata mummified dina lilin.

Tina rambutna anu réalistis, warna kulit dagingna, sareng panon anu ekspresif, sigana kaanehan ieu aya di lebak anu luar biasa sareng sanés dina showcase etalase. Tapi anu leres-leres difokuskeun ku jalma nyaéta panangan sareng kuku ramo anu leres sacara anatomis aranjeunna katingalina tiasa ngahontal sareng ngarebut anjeun.

Gambar: @past_mortems dina Instagram

Hiji legenda surmises yén inohong sabenerna awak dilestarikan tina Pascuala Esparza urang putri almarhum. Nu katingali, putri nya aktipitas maot ngan méméh kawinan nya, sarta inohong mucunghul dina tampilan bari saeutik sanggeus éta. A "Mayit Panganten awewe" lamun bakal.

Sanajan kuring henteu ahli, ngajaga hiji jalma maot sampurna dilestarikan pikeun ampir abad bakal merlukeun upkeep konstan. Sareng sigana mah langkung seueur tenaga kerja pikeun ngajaga tokoh lilin anu dilestarikan, sanés waé Pascualita geus nangtung di panonpoé sapopoe. Mayit bakal gancang buruk dina panas, sareng lilin bakal ngalembereh. Ngan dengekeun naon YouTube nyicingan mortician, Caitlin Doughty, kudu nyebutkeun:

Tapi, sanajan elmu nolak ayana jasmani dirina, masih aya kecap pesky "gaib" pikeun meunang sabudeureun. Carita geus medar éta Pascualitapanon 's gerak, atawa ceurik. Sababaraha urang malah geus ngalaporkeun yén inohong bodas bakal nuturkeun anjeun imah lamun neuteup ka manehna panjang teuing.

Naon waé anu anjeun percanten, ieu mangrupikeun salah sahiji dongéng rahayat mitis anu pang populerna di Mexico. Panginten henteu pikasieuneun sapertos phantom anu paling kasohor, La Llorona, Pascualita sacara harfiah nangtung salaku manifestasi Kujang sapertos anu, teu kawas ghouls séjén, bisa ditempo dina lampu poé.

@imnotawizard7861 Aranjeunna malah nyarios yén rambutna, nyaéta rambut manusa nyata… #legenda #serem ♬ Misterius - Andreas Scherren
Continue Reading

Movies

Trailer 'Renfield' Némbongkeun Amukan Kakurung dina Komédi Nyusu Darah

dimuat

on

Meureun padamelan ku boss goréng saprak Amanda Priestly di Sétan Nganggo Prada, asisten pribadi Renfield kudu endure a slew tungtutan poék tetep boss na, Dracula, senang. Tapi tugas-tugasna henteu sakumaha dasar Starbucks pesenan, teu, boss na insists on anjeunna fetching a busloads of cheerleaders sarta sakeupeul biarawati.

Ieu premis pikeun pilem anyar Renfield dibintanginya Nicolas Cage jeung Nicholas Hoult sakumaha Dracula jeung asisten frustasi na mungguh.

Chris McKay ngarahkeun komedi horor ieu anu bakal dileupaskeun dina bioskop on April 14.

Tina tampilan trailer anu masihan seueur plot pilem janten waspada tina spoiler, Renfield ngagaduhan krisis identitas. Bosen janten gumantung kana tungtutan bos na anu monstrous, henchman anu kaganggu milarian bantosan kelompok dukungan. Jeung ampir kawas hiji Rapat AA Jeung Vampir a, Renfield recalls misadventures na kalawan punjul undead na.

Tangtosna, Dracula manggihan ngeunaan panghianatan jeung megatkeun pikeun ngadat rapat.

McKay sigana anu paling terkenal pikeun ngarahkeun roaster budaya pop anu teu sopan Hayam Robot. Atawa anjeun bisa nyaho manehna salaku diréktur The Lego Movie. Anjeunna oge nyandak Helm tina actioner sci-fi Perang Isukan.

Kalayan daptar rupa-rupa pilem éta, urang tiasa ngarepkeun Renfield janten salaku lucu sakumaha anu kasebut aksi-dipak. Tingali trailer di handap ieu sareng wartosan kami naon anu anjeun pikirkeun:

Continue Reading

Movies

Teaser 'Gamera Rebirth' nyaéta Netflix News of Kaiju Proportions

dimuat

on

yen nu lain Kaiju monster dieu pikeun nyalametkeun dunya lalaki a Netflix runtuyan nurutkeun kana Kadokawa Daiei Studio. Ampir dua puluh taun ka pengker saprak urang ningali kuya raksasa, sareng sigana dina taun 2023, anjeunna bakal naék deui di luhur bentang kota.

Henteu aya detil ngeunaan proyék anu dileupaskeun. Naha ieu bakal janten pilem, séri animasi, atanapi acara live-action henteu écés, tapi lalaki gedé anu asli "kakuatan kuya" masih populer sareng uih deui sigana caket.

Kanyataanna, Shusuke Kanekō anu ngarahkeun trilogi pilem Gamera dina taun 90an: Wali Alam Semesta, Gamera 2: Serangan tina pasukan, sarta Gamera 3: Dendam Iris, hayang reboot monster sorangan, tapi proyék Netflix ieu geus dijalankeun.

"Nalika kuring nampilkeun ide pikeun Reiwa Gamera sareng ngadamel proposal, KADOKAWA parantos damel dina proyék énggal," saurna (ditarjamahkeun. ti Jepang ku comicbook.com). "Ti sudut pandang kuring, kuring sapertos komentator baseball sareng pangalaman salaku a Gamera manajer tim, abdi hoyong ngarojong tim nepi ka meunang juara. 

Pikeun jalma anu teu kenal, Gamara sanes bagian tina Godzilla jagat raya. The monster nu ti studio rival (pikir DC jeung Marvel). Sanajan papanggih-imut antara dua kaiju dina hiji pilem bakal jadi hiji nembongkeun endah pisan, tapi kasempetan nu lumangsung meureun low.

Pikeun ayeuna, urang kedah ngantosan detil langkung seueur ngeunaan proyék ieu, tapi éta warta anu pikaresepeun.

Continue Reading