imah Pikasieuneun SubgenresParanormal "Ghost" katéwak dina CCTV Ngadorong Bir anu Sampurna

"Ghost" katéwak dina CCTV Ngadorong Bir anu Sampurna

Saha anu badé mayar éta?

by Timoteus Rawles
75,866 pintonan
Darla Anderson

Ieu ngan hiji soré normal dina pub Inggris heubeul dugi batur atawa hiji hal mutuskeun pikeun uing momen.

Tempatna di Hendon, Sunderland, Blue Pub parantos beroperasi salami 167 taun. Éta hartina loba jalma geus ngumbara ngaliwatan panto na meureun sababaraha pernah ninggalkeun.

Video di handap nembongkeun hiji lalaki di bar conversing kalawan sababaraha staf pub; brew tiis di sisi-Na. Saatos sakedap, aya kajadian anu anéh: bir ngaluncur sababaraha sénti dina bar teras ngagulingkeun, ngabahekeun sadaya eusina dina pangkonan lalaki sareng lantai.

Sakabeh hal ieu bray dina kaméra jeung ku réaksi ti onlookers, aranjeunna sigana jadi di salaku loba shock sakumaha barfly baseuh.

Numutkeun kana The eunteung, nu boga, Darla Anderson - anu bisa ditempo dina video nu - nyebutkeun aya paling dipikaresep euweuh katerangan séjén lian ti jurig hiji sabab manéhna nempo sakabeh hal kalawan panon sorangan.

"Kuring émut yén kuring ngan ukur ningali pint teras éta murag, ngan ukur aya tilu atanapi opat urang di pub dina waktos éta janten teu aya deui jalan anu aya anu tiasa ngetok éta, saur anjeunna. SunderlandEcho, "Kuring ngan teu bisa manggihan naon wae katerangan lumrah ngeunaan naha éta kajadian, sakabéh konsumén urang teu bisa yakin eta."

Nyatana, Darla nyarios yén spiritualis kajantenan ka pub na ngan sadinten sateuacan ngingetkeun anjeunna yén aya roh.

Pikeun ngajantenkeun masalah langkung narik, saatos Darla ngeposkeun pidéo dina média sosial, juragan sateuacana ngahubungi anjeunna sareng nyarios nalika anjeunna gaduh bisnis hal-hal anu aneh ogé bakal kajadian ka anjeunna, "kacamata pint kosong bakal murag tina bar tapi anjeunna henteu kantos gaduh. CCTV pikeun ngarekamna, ”tambah Darla.

Palanggan bir-soaked nyaeta skeptis yén acara éta euweuh leuwih ti elmu dina karya. Anjeunna yakin yén kaca gandeng jeung gravitasi nyaéta pikeun ngalepatkeun pikeun topple nu. Sanajan kitu, Darla tetep kabuka pikeun ideu hantu hantu pub heubeul nya.

Tapi, hayu urang terang naon anu anjeun pikir pamiarsa. Sora kaluar dina komentar.

Pikeun carita paranormal sejen bray dina tape, baca Watch salaku Gelombang Hantu ti Jero Peti Mati Saméméh Dikubur.